Ingenting är inte längre som förut, ja det är sant!

Det känns inte som jag har menat det jag sagt någon gång, det blir bara bättre dag för dag! Och nu har jag vart vaken sedan typ 09 tror ja, var i skolan en sväng men jag gjore det jag skulle och nu sitter jag hemma igen! Nu blir frulle och solen sedan ;) Hoppas allt är bra med er idag!

GRADUATION (del II)

Ja, jag orkar verkligen inte mera nu! Jag ringde min älskade anna nyss, jag grinar fortfarande som en tok. Hon kom förbi på två hela sekunder stod hon utanför och kramade mig. Det betyder så hemskt mycket, det behövdes! Du förstår mig till 100 % nu! Jag har det jobbigt, men jag ska ju inte klaga! Imorgon kommer jag önska att jag inte skrivit dess inläggen men gjort är då gjort! Jag är så tacksam över att jag har dig! Älskar dig så!

Jag vet inte om jag ska skriva nått mera nu! Jag grinar fortfarande, tror jag bara har en jobbig dag! andra gången sedan helvetet bröt lös, och då är det snart tredje dagen gillt. måste dra mig i sängen nu eftersom jag ska upp imorgon. Tänker inte göra mig fin, det kommer jag ändå inte orka. Jag har sådana fina rödsprängda ögon, och om någon som inte förstod skulle se mig ser det ut som jag vart vaken i 36 timmar utan sömn. Men jag har bara grinat lite! Det är över snart! Så fort jag lagt mig så kan nästa dag bara bli bättre! Bättre än denna! Denna dagen hade inte ens behövt vara med i kalendern.

Jag vill fortfarande bara lämna allt omkring mig just nu, vore så gött! Men åker till gbg i helgen, ska shoppa och bara må bra! Det är verkligen det jag behöver just nu! orkar inte vara kvar här! orkar inte det!

Men sov gott, och jag hoppas jag somnar snart jag också!

GRADUATION!

Hej! Jag är så sugen på att skriva ett jätte långt inlägg om mitt liv, och hur jag vill leva mitt framtida liv och hur allt bara skulle / kunde ha vart om jag hade tat andra beslut i vissa ögonblick och om jag kunde vrida tillbaka tiden då och då! Gör saker ogjorda och om man skulle kunnat reagerat annorlunda i vissa sitautioner. Ni kanske förhoppningvis vet vad jag menar ? Att man önskar att man skulle hoppat över att ha sex med vissa, inte för att man ångra nått som man gjort eller så, utan att man bara önskar det ogjort i vissa tillfällen, ett sådant tillfälle är NU!

Och detta kommer bli en novell så ni som inte orkar läsa kan redan sluta! Jag kommer be om ursäkt för mina beslut, och även vara stolt över vissa. Ett sådant jobbigt tillfälle är nu, nu som jag bara vill skriva av mig. Skriva ner allt jag känner! Jag vill lämna karlstad och dess omgivning ett tag, känna att jag lever, och att jag kan vara mig själv. Men varför ska jag lämna allt som jag älskar mest, som tidigare inlägg så kan mitt liv inte bli bättre, man ska ju verkligen inte klaga, jag har både lägenhet, jobb och vänner som betyder mer än vad ni någonsin kommer förstå. Ni kommer inte förstå och jag kan inte prata med er om vissa saker, därför det är bara så vissa berättar man allt för andra får höra det på omvägar. Anna du är den som känner mig bättre än vad jag känner mig själv, du får höra allt även om du inte vill. Och förlåt för att jag gnäller, ja jag gnäller över sådana små saker. Men vi, är vi! Och den tiden du bodde hos mig förändrade mitt liv rejält, jag är värd den som behandlar mig bra! Inget annat, minnen från turkiet i sommras glömmer jag aldrig heller. Just nu skulle mitt liv gå under utan dig! I need you all night long vissa tillfällen!

Jag önskar jag hade gjort annorlunda nu när det handlar om dig! (jag nämner inga namn) Jag önskar att jag inte hade låte mig tro på det du sa, även om du inte sårade mig, så fick du mitt självförtroende sjunka några steg, och inte några steg heller, utan jag ramlade nästan när du sa allt om mig. Du hade fått en bild av mig, du fick bilden av att jag är en bitch, som inte har nått samvete. Som inte har nått som jag kan förlora, Jag förlorade mig själv. Tyvärr, jag önskade att jag hade gett dig en annan bild. Du kunde säga till mig att jag var otrevlig som vanligt tog jag till mig kritiken och tänkte göra nått åt det. Jag trodde tillslut att jag var otrevlig och en bitch, vilket jag fortfarande tror men jag överlever, du får faktiskt tro vad du vill om mig därför jag med andra ord, orkar inte bry mig mera. Jag vet vem jag är, och jag är inte den du tror. Jag är marie, kanske har jag två ansikten, ett privat och ett offentligt men för dig kommer jag alltid bara vara marie, därför du fick aldrig lära känna mig!

Usch som jag känner idag, så behöver jag omge mig med personer som har positiv attityd. Därför jag vill bara gråta så vackert, jag vill bara känna mig liten och stänga mig inne och önskade att det regnade faktiskt. Det skulle jag önska nu! Och snart tar jag studenten, fifan, jag fattar inte hur jag ska klara detta! Jag har så mycket att göra, nått jag måste ta tag i men jag orkar inte mina tankar är så spridda. Jag har uppgifter som ska vara klara tills på fredag men jag orkar inte. Jag orkar inte! Men men imorgon får det bli plugg, och inatt! Jag ska till skolan och sjunga imorgon också. Jag är inte redo för detta! Jag har så mycket att göra. men ger jag mig fan på det så klarar jag det! Jag ska klara det! Jag måste klara det! Jag fixar detta! Usch! men men jag åker till göteborg i helgen, förhoppningsvis får jag tid att glömma allt. Sen är det bara 2 veckor kvar så ny energi är jag i behov av. Stort behov av!

Med mitt liv vet jag inte vad jag vill göra, jag lämnar allt mer än gärna nu! Jag har jobb här under sommaren, sen ska jag ta tag i mitt liv. Det har jag redan gjort också, jag har slutat röka, dricker mindre och mindre alkohol och jag tränar varje dag! Jag har även satt fart med mitt bantning. Så det hjälper hör av flera personer att jag har gått ner av vikt och att det syns.Så det känns faktiskt bra! Men jag gjorde inte detta av att jag skulle gå ner i vikt, utan mest av att jag skulle känna mg finare. "Snygg är man om man vet att man kan få de flesta men man tar inte dem, utan bara en spec då är man snygg" :) och detta kom jag på för längesedan.

Studenten som sagt om 2 veckor, ja! Jag kommer vara den lyckligast personen i världen då! (som troligtvis alla andra studenter) haha! Nu är klockan så mycket som kvart i 10, vart tog de 4 timmarna vägen som jag hade efter jobbet! De bara försvinner, borta med vinden.

Jag känner mig så liten idag. Hemskt liten! Och förlåt för allt jag någonsin sagt! Varför lämnar jag inte allt?

Nu ska jag avrunda! Thanks! Lovehugs Marie!

"Morgon- soffans" EM-låt

Henke, Henke det är jag Louise, försöker att nå dig nu på detta vis. Henke, åh Henke du gav mig stora skälvan när jag såg dig i startelvan. Henke, åh Henke när du är på plan, blir jag till en huligan. Våga satsa, Henke ta mig nu, gör mig till din fotbollsfru. Henke du har inget val, jag är din vandringspokal. You and me all alone touch me. Skruva den i krysset, Henke, Zlatan ge mig vad ni tål.

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article2556558.ab

OMFG!


Karen Millen Flower And Butterfly Heeled Sandals
I´m in love! Karen Millen Flower And Butterfly Heeled Sandals :)

ASOS Satin Thread Through Cowl Top

Också skit snygg :) ASOS Satin Thread Through Cowl Top!


Satin Fold Sleeve Button Back Blouse
Också helt underbar. Enkel men bra att ha på fest! Satin Fold Sleeve Button Back Blouse!
(fast i rosa är den nog finare)

Satin Deep V Contrast Sleeve Top
UNDERBAR! var exakt rätt ord :p Satin Deep V Contrast Sleeve Top!


Fastän jag vill du ska stanna!

Jag hade bestämt mej men
Nu är du här igen
Lika förunderlig som varje gång

Jag vet inte vad jag vill
Du hör någon annan till

Men jag glömmer det varje sekund du är här
Jag följer dit vägarna bär

Stopp! Nej! Gå härifrån medsamma
Fast ingen älskar som vi
Mitt hjärta säger "Kom, kom"
Hör hur det slår som ett hammarslag
Stopp! Nej! Fastän jag vill du ska stanna
Försvinn dit du kom ifrån
Stopp! Säger nej! Säger kom! Säger gå härifrån!

I en förlorad värld
Vore du ändå här
Jag har försakat nog för evig tid

Jag borde besinna mig
Jag klarar mig utan dig

Men jag glömmer det varje sekund du är här
Jag följer dit vägarna bär

Stopp! Nej! Gå härifrån medsamma
Fast ingen älskar som vi
Mitt hjärta säger "Kom, kom"
Hör hur det slår som ett hammarslag
Stopp! Nej! Fastän jag vill du ska stanna
Försvinn dit du kom ifrån
Stopp! Säger nej! Säger kom! Säger gå härifrån!

underbar dag :)

Vaknad av att evve ringde, jag svarade shit taskigt men jag var ju trött! :) lite får hon tåla om man ringer halv 11 liksom ? :p Men då sa hon till mig att det var fint väder, och då gick ja upp och gick ner till kanalen och fortsatt sova i solen! Helt underbart, nu var det dags att gå in eftersom jag börjar jobba om en timme, så det var svin skönt. hehe, önskar man kunde ligga där till 18 utan att behöva tänka på tiden. Men nu ska jag iväg och jobba på PH, sen blire hem och ta det lungt, kanske lite plugg. Har redovisning imorgon, göttans, eller inte? :p Men annars blire en löptur längs kanalen! :) Mitt liv är så bra nu! allt flytter på! lite nervös för studenten bara annars kan det inte bli bättre! ;)

Men nu kokar makaronerna, och jag ska snart käka! Xoxo Marie

För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått

Den första gången jag såg på dig
Och kände hur du såg på mig
Då föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant
Du var så vacker då som nåt jag aldrig kunnat nå
Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag!


tiden går för fort..

Sjung om studentens lyckliga dag
låtom oss fröjdas i ungdomens vår
än klappar hjärtat med friska slag
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än i våra sinnen bo
hoppet är vår vän och vi dess löften tro
när vi knyta förbund i den lund
där de härliga lagrarna gro
där de härliga lagrarna gro.
Hurra!

Svea vår moder hugstor och skön,
manar till bragd som i fornstora dar,
vinkar med segerns och ärans lön,
med den skörd utan strid man ej tar.
Aldrig slockne då
känslans rena brand,
aldrig brista må
trohets helga band,
så i gyllene frid som i strid.
Liv och blod för vårt fädernesland!
Liv och blod för vårt fädernesland

Solen skiner ute idag

Godmorgon godmorgon! Nu har jag vart upp i snart en timme, har hunnit duscha bara. Funderar på att ringa pappa och fråga när han kommer förbi efter exakt tid, eftersom jag vill ut och springa lite eller gå ut och lägga mig i solen. Men om han kommer så måste jag vara inne och vara social antagligen. Men nu blire frulle och sen får jag ringa och fråga när han tänker dyka upp.

Idag ska jag plugga lite sen blire jobba på the phone house, annars inget! Pappa kommer ju som sagt också! Hoppas alla får en bra dag! :) Puss Marie

I wanna know that you will catch me when I fall.

So let me tell you this.

What if I told you it was all meant to be? Would you believe me, would you agree? Its almost that feeling that we've met before so tell me that you dont think Im crazy when I tell your love is here and now.

När jag vaknar ja då vet jag att jag kommer vara den som vaknar upp här bredvid dig.  Är det utgång och en krogrunda som väntar Ja då kommer jag att gå där bredvid dig.

Om jag dricker ja då vet jag att jag kommer va en drucken man som klänger efter dig. Och om jag vinglar ja då vet jag att jag kommer vara den som vinglar sakta fram till dig.

Om jag dricker ja då börjar jag förvandlas till en drucken man som längtar hem till dig. Och när jag vandrar när jag vandrar vägen hem ja då vet jag att jag vandrar hem till dig.




(massa med goa låtar från förr, sitter och letar texter till dem. Låtarna är ju helt underbara)

I'm screaming out loud I, I am a happy man

When we are walking I get to hold your hand
And that makings me proud,
I'm screaming out loud I, I am a happy man

And when we're looking up on a clear blue sky
You give me a kiss,
I wonder who is THIS LUCKY GUY....

I don't know what it is but I think I'm falling in love
You are the one I'm dreaming of

I don't know what it is but I think I'm falling in love
I don't know what it is but when I close my eyes
You are the one I'm dreaming of
I don't know what it's but I'm floating in the sky
I don't know what it is and I sure don't know how
But you filled my heart with butterflies I'm falling in love..

// Bosson - falling in love



(En gammal låt, så himla söt! Minns den som igår! Hehehe)

Eurovision kväll med sabina :p


Igår satt jag hemma me sabina och kollade på eurovision, tills jag skulle gå och jobba :p Fast frågan är om vi kollade så mycket, blev mest you tube på slutet och mitti allt :) haha, trevligt att göra nått lungt på en lördag kväll för en gångs skull :) Men det gjorde jag mest för att jag skulle iväg och jobba, annars skulle jag säkert vart ute ;) Men gött att slippa att vara seg på en söndag, idag ska jag få mycket gjort. Plugga och städa, sen ska jag planera min ekonomi också. Så jag slipper lån pengar denna månaden :p men men.. dags att sätta igång kanske. Men hoppas alla får en bra söndag! :)

Xoxo Marie

Som om ingenting hänt.

Det var en vän till en vän
Som hade sett dig igår
Och du hade visst undrat
Hur jag mår
Jag får väl svara nån gång
För om det är nåt du vill
Så har jag tid så det räcker till
Och ibland har jag gått till din gata och vänt
Jag försöker att tänka
Som om ingenting hänt
Men det känns -

Om jag är samma person
Som när du vände och gick?
Har ingen aning, det hände nåt
I min blick
Jag leker kärlek ibland
Med nån som följer mig hem
Men den bleknar i morgonen
Det har hänt
Att jag skrivit på brev som jag bränt
Jag försöker fungera

Måndag morgon
Jag går upp och äter frukost
Läser tidning
Igår, idag, imorgon
Jag kommer hem till våningen
Där jag bor med tystnaden

Varje gång det handlar om dig
Bränner det till i mig
Det händer att jag längtar
Varje gång nån nämner ditt namn
Tränger dom fram
Alla bilderna av dig
Förföljer mig!!

Gamla bilder, från åmål :p

Jag typ 15 år tror ja:p  nyår03-04?   

sen sågs vi igen och jag längtade så

Samma år som vi sågs nån gång på Gondolen
sen sågs vi igen och jag längtade så
det var nånting i luften den hösten
det var dimman och ljuset och rösten.

Hallåå!! min dag har vart helt ok! Jag har köpte min student klänning idag, den är jätte fin! tss.. men efter massa med jobbiga tester så hittade jag den, På Sofias Gaderob! Den var dyr, men fin! :) Den är typ krämvit och det är blommor på den, den är iaf fin, 3 ggr gillt att jag har skrivit de!  men men nu sitter jag och lyssnar på peter jöback - i sthlm i natt! Så himla vacker! Jag gråter nästan!

Glöm inte att det är sanningens ögonblick idag! det ska jag se och äta mat till, så dags att börja laga nu. Blir sabinas underbara recpet. Och min helg kommer att gå till jobb! och förhoppningsvis lite plugg också! Hoppas alla har haft en bra dag iaf!


Och jag minns att jag såg dig på Berns Terass
och jag tänkte på allt som jag kunde ha haft
och jag tänkte på livet jag levde
och jag ångrar det mesta, hur blev det så  ?

Och du ringde till sist och jag rusar ut
alla ord alla drömmar om lyckliga slut
är det äntligen nu det skall hända
i Stockholm i natt

In på Riche lilla baren den är full och varm
och jag känner en hand fånga upp min arm
och jag vill bara gråta
så vackert är livet i natt.

That he knew all about John, and Martin and Jim and Tom.

Next city we arrived to there was another band and I immediately tried to find a man that I could love,
at least for the night.

And I found this boy, he knew my friends from home
But I swear I didn´t know for sure
That he knew all about John, and Martin and Jim and Tom.
Oh I wish I had not been here before

And don´t say I´m desperate I´m not
Just trying to make my thoughts on something else than
the only one I want too much


And I found this boy, he had a girlfriend at home
But I swear I didn´t know for sure
and he said wait don´t go , can I walk you home, to your hotel or so
And I found this boy, he was drinking all night long
I wish i had not been here before.

None

min dag i ord

Det nya jobbet kräver så mycket från mig just nu känner ja. Hoppas jag klarar det! Jag vill ju klara det, och detta måste jag nästan bara klara på min vilja. Ja, nu blir det frukost och min Ph pärm i knät för att läsa på mer om allt. Sen ska jag göra mig iordning för att ta en shopping sväng med navas. Sen blir det 3 timmars jobb idag också, och likså imorgon! Sen är det meningen att jag ska vara fulllärd upp till öronen. Och det hoppas jag att jag kommer att vara. Men nu blire frulle och sedan stan, ska in på BK och prata med dom också. Runt halv 2 sa jag att jag skulle komma in! Så det får jag inte glömma bort.

Men det är en solig dag i karlstad, fast det blåser jäkligt mycket dessvärre! Och jag vill att det ska vara varmt så man kan sola. Annars blire att ta till solariumet igen. :p

Xoxo Marie

mobil, åter igen mobil..

Mobiltelefoni, mobilt bredand, kontantkort eller inte? Jävla massa frågor, men men sådant är livet. Nu ska jag gå i sängen, och nana min älsklingskudde och drömma så sött det bara går. (abslout inte om mobiltelefoner) tss.. Och en sak till jag ska vara nykter tills jag tar min student nu. Och jag kommer att klara det. Fia ringde om en tid åt min naglar också idag, jätte snällt. så nu blir det en extra tur till åmål någon gång! Men som sagt! I sängen nu blir!!!!! Imorgon blire stan och sen jobb!

Good night :)

jag skulle inte vara någonting om du inte fanns..

Hej? kanske? ^^

Idag så var det första dagen på mitt nya jobb. Skit vad nervös, men det gick bra! gjorde inte så mycket utan såg mig mest omkring. Började förstå hur allt funkar. Och jag säger det är minst en miljongrejer att lära sig, en miljon! Det är ju inte bara att sätta igång och lära sig allt från början till slut, måste ju få grepp om vad allt handlar om. Just nu går tanken, kommer jag någonsin klara allt ? Såklart! såklart, jag har inget val! Mobiltelefoni är inte det enklaste grejerna om man säger så! Men nu ska jag ut och ta mig en löptur igen, sprang imorse en snabbis fast var ganska trött så jag gick slingan runt. haha :) Men här kommer en snabb teori om Sabinas liv, som jag lovat att skriva...

... Sabina Andersson, hon är 21 år och lever sitt liv som hon lär. Fest, supa och ha sex (absolut med minderåriga, haha, eller 89:or brukar vara mest spekulära offrerna) haha, sen kör hon stilen med jobbet också. jobbar bara varannan vecka den fuskisen, men alla som känner henne vet att hon kan tänka sig jobba mera om det bara gick ^^ haha, sen har hon varken körkort eller pojkvän men det är projekt om försöker göra något åt. Tror faktiskt det börjar reda upp sig med allt där också. Så hennes liv, det är nog bra. Hon ska inte klaga egen lägenhet som är ganska dyr, fast skit fin. Men hon är min idol den sabina andersson :p Någon som har en blinddate till henne? :p


Min sabina! :D Intresserad ?


söndagsångest

Har kommit på en ny regel här i mitt liv som jag ska börja följa, Jag ska verklige ge alla killar en chans, även för en sån jag aldrig trodde jag skulle falla för , ska jag ge mitt nr och säga att han ska höra av sig imorgon. Därför insidan är ganska bra den med, eller hur, ge dom en chans som anna sa. Ja det ska jag börja göra.

Sen är det detta som jag sagt så länge (jag vet), sedan i november tror ja stefan påpekade det första gången. Behandla andra som du själv vill bli behandlad, och nej jag lever verkligen inte efter det. Ska börja med det från och med nu! Alla gör fel, och alla kommer ångra sig här i sitt liv. Ingen är felfri, kom ihåg det.

Xoxo Marie

jag önskar att jag hade det

Håll mig hårt eller släpp mig helt?

Ja ännu en helg som är över. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller nått, allt går bara så fort. Jag känner att jag är ganska positiv i mitt liv just nu. Igår var jag på nöjes och det var rent ut sagt svin tråkigt. Drog med linda som var hemma den kväll och gick och åt, sen gick jag hem och la mig. och nu har jag vaknat till liv, ska käka lite frukost sen ut och springa efter gossip girls reppisarna som går på 5:an. Måste ju se dom! Men men skriver nog mer senare. Nu blre frulle time. hehe, hoppas alla haft en bra helg!

Xoxo Maa

mitt liv kan inte bli bättre just nu

När jag säger så, så är det så och jag kan stå för mina ord. Herregud, ingen som kan förstå hur glad man kan över nått så enkelt som att få ett nytt jobb, det känns som jag utvecklas bara genom att tänka tanke, lite trist kan jag säga att de är kommer sakna nätterna på bk faktiskt :p men ska in och prata med dem också, får se om jag säger upp mig eller tar tjänsteledigt, tror det är lika bra att säga upp sig! :) men men nu ska jag skriva att jag ska ut och fira med mina vänner. Gud vad jag är glad över att ha er :)

och det negativa.... HALEBOP funkar inte. men hela telias nät ligger nere så det är faktiskt lite segt, men känner att jag måste få tag i anna. Har endel att berätta för henne nu. Detta känns rätt pissigt ändå, men nu ska jag ha en underbar kväll. Sofia vi måste ses någon :p haha, men hejdå!

Puss och kram (vi ses på stan)

I got it

Yes! Jag har fått jobbet på the phone house ;) Skriver mer imorgon eller så, nu kallar sängen! Pusss*

Måndag måndag snart tisdag.

TJENARE! Nu rullar allt på som vanligt igen! Känns rätt Ok om jag får säga det själv. Har inget behov av att det skulle bli bättre än vad det är just nu. Vädret skulle kunna vara varmare annars är det mer än bra! Var hos anna idag, käkade taziki med bröd och bara njöt, tjatade om allt men även ingenting. Sen har jag även hämtat min studentmössa idag, gud vad det närmar sig. Och nu ska jag ta hand om disken och sen sova, underbara säng helt för mig själv, göttanss.. :)

Sen ska jag på arbetsintervju till the phone house, vore skönt att gå vidare. Men detta är först på onsdag klockan 15.

men nu ska jag röra mig ifrån datorn till disken, thanks.

Puss och kram Marie.

darling please let me know.

Ja, ville bara säga att livet är som en dans, jag är positivare än var jag har vart på länge. En sak är säker,jag vill inte ha nått förhållande, allt ställer bara till med strul, även för dig och för mig. Jag trivs som singel när man har levt som de ganska länge, är det svårt att veta och hur jag ska anpassa mig. Vad jag gjorde fel, den frågan är obesvarad, men jag klarar mig att inte veta det heller. HAHA :) boys boys boys, jag har större kontaktnät än vad ni vet om :p alla pratar med alla här i karlstad. tro mig, sårar du mig, så sårar jag dig ännu djupare :)

Nu ska jag göra mig iordning, ska iväg och grilla med sabina och susanna osv. Blir ganska gött, men ikväll måste jag ut och springa. detta funkar ju inte längre. haha :) På torsdag då gäller det ju ;)

Puss oc kram (vi ses på stan) :):):)

8 maj'08

Eftermiddag präglas mer av det som lämnas outsagt än det som sägs öppet. Missförstånd kan lätt uppstå, så anta inte att du förstår någon förrän du är säker på att du blivit klar över vad vederbörande menar.


VARFÖR SKA MAN KOPPLA HOROSKOPET TILL EN SJÄLV OCH KOPPLA DET SÅ PERSONLIGT? är alla oxar så här idag alltså? jag kopplade detta till en personlig sak som jag aldrig skulle skriva min blogg. Ville bara skriva det! Ha en bra kväll nu!

Pusss :)

ännu en dag.. :)

HallååHallåå, jag är hur trött som helst. Vart svin mycket att göra på jobbet, idag anlände de första poliserna. Helt otroligt, hundar och grejer med sig. Fick se deras program också, förläsningar om maffian i Sverige och hur man får tag på kokain som 14 åring. Hunden var allt söt, han luktade lite för mycket bara. haah :p kom inte från jobbet förän 16 idag och var där vid halv 7 så jag var ganska seg på slutet, vid lunch så satt jag mig ute i solen i typ 15 minuter innan vi var tvungen att göra iorning inför grillbuffén på kvällen :)

Sen när jag kom därifrån så la jag mig vid kanalen och tänkte sola. Men somnade som en stock vaknade av att hanna kom förbi. Haha, hade legat där en halvtimme och sovit. Tänk vilka som gått och förbi mig och tittat och stirrat :) haha.

Men nu ska jag se sanningens ögonblick.

Puss o kram Marie

Oh ute i solen idag.

Hemskt mycket att göra på CCC, trodde aldrig att vi skulle hinna med men det gjorde vi :) haha, vi är bättre. och bättre måste vi bli, imorgon har vi ännu mer att göra där. Kathrin var ganska flummig idag, kvarteret negern kommer imorgon. Haha, hon vägrade säga det ordet, tycker det lät så hemskt så hon sa mer eller mindre det N-Word som hon uttala sig! Lät skoj! mycket roligt en sådan sak kunde bli! Snart är det slut tyvärr och jag vill verkligen inte det, har aldrig trivts så bra på nått ställe,tog emot mig med öppna armar, och de är helt underbara där :) Underbart ställe!

Nu ska jag käka lite, sen ska jag ut och gå, låg i solen efter jobbet, mellan 15-18 tror ja ungefär att jag låg där, somnade och allt var så skönt. hihi.

Men men hörs säkert mer ikväll!

Xoxo Marie

några bilder och min dag i ord.

Idag har jag vart på jobbet, shit vad mycket det var att göra. Ni kan inte förstå, fullt i alla lokaler hade vi, plus att vi hade pfizer som var där. Det betyder att de ska betala med kort och vi ska i faktuera, och det betyder att vi måste stänga alla konton som ska fakturas innan vi får ut ett kvitto till dem. Det är iaf krånligt, och blir ofta mycket mera jobb än annars. Och jag gör min sista dag där, på fredag, men får ingen lugn avslutning, eftersom det kommer 620 st narkotika poliser dit i helgen, de ska vara där hela helgen men jag slutar som sagt på fredag. Men egentligen, förstå 620 st poliser, OMG, snyggingar förhoppningsvis. Haha, TITTA men inte RÖRA! :) Nu ska jag se avslutning av dh, gud så spännade det var! Hoppas ni hade en bra dag iaf, det har jag haft. (hade brandöving i måndags också, så det började tjuta i hela huset, gissa om jag blev ställd, visste inte vad jag skulle göra men det gick bra det också) haha.

Xoxo Marie

 Sabina och fia    


Yeaah ;)

ÄR MAN INTE EN DEL I LÖSNINGEN SÅ ÄR MAN EN DEL AV PROBLEMET? 

Oxens horoskop i maj månad :)

Maj 2008

Månaden börjar med en extremt positiv utveckling när din härskarplanet Venus rör sig in i ditt tecken och sätter dig i en position där du bättre kan kontrollera ditt eget öde. När även nymånen den 5 maj faller i ditt tecken kan du uppleva detta som en period då du känner dig som pånyttfödd och ivrig att ta dig an nya projekt. Resursbrist verkar inte vara ett problem. De stridigheter och starka spänningar som präglade slutet av april kan du nu lämna bakom dig. Du bärs fram av ditt eget starka självförtroende.

Det självförtroende blir mer markant efterhand som månaden går och du är som en magnet för upplevelser som erfarenheter som ger dig lycka och glädje. Om du inte får tillfälle att resa någonstans kan du åtminstone planera för en resa. Dina intellektuella prestationer uppskattas och erkänns av omgivningen. Speciellt mycket tur kan du vänta dig runt den 19:e. Då kan du också delta i sådant som stärker din personliga utveckling. Annorlunda ting kittlar din fantasi, vare sig det gäller märkliga och spännande människor eller grupper som ägnar sig åt alternativa intressen.

Alldeles i slutet av månaden, när Venus rör sig in i Tvillingarna, förskjuts ditt fokus till hur du organiserar och förvaltar dina resurser. En viss återhållsamhet kan vara på sin plats. Nöjeskontot kanske får begränsas, och barn kan inte få allt de pekar på. Även i kärlek uppstår nu vissa utmaningar, i synnerhet som du upplever delade lojaliteter vid denna tid. Men håller du bara båda fötterna på jorden kan resultatet bli desto bättre längre fram.

Se mig som jag är,

Dags att skärpa sig, ta tag i mitt liv.



Detta ska jag göra innan jul,
 

1. Gå på bio själv
2. Gå ut på krogen själv
3. Sitta på waynes själv




Jag har gjort fel, förlåt.

Ja, gud ja, hemska söndag, hemska söndags ångest. Är jämt nere på söndagar. Det är så jobbigt, varje söndag kommer allt tillbaka till en. Allt jag gjort under veckan, och allt jag borde ha gjort. och allt är bara så fel. Jag vill bara lämna Karlstad och lämna allt just nu. dra iväg och sen komma tillbaka med ny energi. Förlåt mig. förlåt. förlåt!!!!

Du behöver inte lita på mig, eller ta mig seriöst.

DÄRFÖR JAG SKITER FULLSTÄNDINGT I VARFÖR DU GÖR SOM DU GÖR. DET ÄR ÖVER NU IAF!!!!


tröttsamt.

Mm.. är så trött idag. tror jag håller på att bli sjuk, ont i magen och det känns som jag måste spy. Ingen aning om varför, men kanske bara för att jag åt bk mat igår, usch brukar få ont i magen då. Men inte så att det håller i sig så här länge. Men men nu ska jag inte tänka på det. Ska ta en cykeltur ut till sommaro nu iaf, lovade att jag skulle kolla på din lgh ju, du har bott där snart i två veckor och jag har inte vart där ännu. Tragiskt. Sen får jag se vad som händer, ska jobba inatt om magen går över som jag hoppas. måste ha pengar nu, får ju inget i lön när jag inte jobbar. haha :) Men nu ska jag hänga tvätt och ta cykeln ut till hanna :)

Xoxo Marie

RSS 2.0