Im happy =)

Åh jag ser så himla mycket fram till morgondagen så jag tror jag dör :) ja ja ja jag är överglad idag så jag tror jag spricker :) men anna kommer faktiskt imorgon hit, och ska vara här i en vecka. Ska bli skönt att se henne igen. Men imorgon på dagen ska jag till paralimini och köpa mat och massa sådant. Men jag har inte så mycket att berätta och jag orkar inte skriva så mycket mera. Bara att jag är glad och så säger jag nu, att hemlängtan har nästan gått över, vill fortfarande att alla kommer och hälsa på.Speciellt sabina och pernilla och company :D haha. Mamma kommer ju ner också så  det är allt bara bra :D

Men ta hand om er alla. puss :D

Day 'N' Night



Dessa låtar är verkligen cypern 2009 :)


2 månader idag :)

Hallå, jag vet att jag är super seg på att skriva och ens orka leta upp en dator med internet på nu förtiden. Men nu sitter jag här på saras dator och tänkte faktiskt skriva lite. Det finns egentligen inte så mycket jag vill ta upp i bloggen, men det kommer säkert hamna här ändå. Men om en vecka kommer anna ner iaf det ska bli hur bra och trevligt och underbart som helst att se henne igen :D så dit längtar jag. Annars rullar allt på som vanligt,det är ganska lungt här fortfarande och det är ju därför man åker till napa för att träffa lite annat folk en det staffet som jobbar här. Så det är skönt att det bara ligger 15 minuter bort, så där var jag och sara igår. Hade faktiskt en jätte trevlig kväll :) och idag funderade jag på att gå till krogen nere hos oss, men så blir det inte eftersom klockan har blivit för mycket. Men iaf så idag firar jag två månader på cypern, jag kan inte förstå att tiden har gått så fort. Men snart är det augusti och sen är det bara någon månad kvar.

För att berätta lite om vädret så var det faktiskt 31 grader i skuggan idag och nu är det kanske 20 grader. Hur skönt som helst, men det börjar bli jobbigt att jobba när det är för varmt. Man svettas så mycket då! Men nu ska jag dra mig, nu har ni hört lite från mig iaf och jag lever fortfarande.

STOOOORRA KRAMAR MARIE :)


half off today :)

Hejhej, gud vilket trist väder det har vart nu i två dagar. Det är mulet och idag vaknade jag av att regnet slog mot fönstret, och jag som hade planerat att gå och fixa mitt gymkort och sådant så jag kommer igång, men det blev inte av jag har ju inte något paraply med mig så gå ut gör jag inte gärna. Men nu har det klarnat upp så jag sitter på altan med amandas dator igen eftersom min fortfarande är i sverige, men mamma tar med den ner när dom kommer. Så då har jag egen dator och det kommer vara skönt som helst. Sen vet jag inte mer vad jag ska skriva, Natalie kommer hem inatt också, så då har jag inte en egen lägenhet längre. Men har saknat henne lite också, men bara lite :) hehe.

Men ja nu har alla andra gått till jobbet, men jag är ju halvledig så jag börjar först vid 19 och jobbar bara tills 23, medan alla andra jobbar från 16-24 :p så det är skönt att kunna sitta här ganska länge. Men det är min sista dag för denna veckan att vara halvledig. Så nu imorron jobbar jag heldag tills nästa söndag igen. Så vi får se, vi pratar om att hyra moppe och dra till nissi beach på onsdag men om vädret är som det är nu, så tror jag att jag hoppar över det. Kan gör det längre fram i sommar isf.

Annars vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Går och längtar tills anna ska komma ner, tror jag ska ta några vita veckor innan hon kommer för att jag ska orka den veckan hon är här, haha. Men det kommer jag göra iaf. Saknar henne så grymt mycket. Saknar alla andra där hemma också naturligtvis, haha. Saknar svensk mat så mycket, det ända jag äter är väl mest china mat. Och det har aldrig vart så gott tycker ja. Men det funkar det med :) onödigt att klaga när allt annat är bra.

Funderar att slänga in lite bilder ni kan få se, men det kommer säkert in lite senare idag. Måste leta rätt på kameran först. Men alla får ha det toppen bra, så ska jag se till att jag klarar mig utmärkt.

Lovehugs Marie

RSS 2.0