kunna älska dig som du älskar mig!

Fy vilken hemsk natt! Jag vet inte alls vad jag gjort när jag har gjort det, vad jag har sagt, om jag sagt nått. Allt är bara svart! En sak är säker, jag ska aldrig mer ha den känslan som jag har nu! Jag ska inte ut på ett tag heller, jag ska ta det lungt. Se till att flytten går bra och spara pengar till Cypern ist. Därför mitt liv är så sjukt hemskt nu, just nu vill jag bara dra tillbaka tiden tills igår vid 17 när jag tog beslutet att jag skulle ut! Jag skulle inte gått ut! Men men nu ska jag se till att göra det bra i fortsättningen iaf. Idag ska jag ta tag i mitt liv, har bokat in ett träningspass inte för att jag egentligen har råd med det, så ska jag göra det ändå. Det är ju lika dyrt som att gå ut! Så det har jag råd med!

Jag har inte lovat dig ett solsken, jag har aldrig sagt att det kommer bli lätt. Jag gav dig allt jag hade, det bra - det dåliga. Varför sa du aldrig till mig? Jag vill bara kunna älska dig som du älskar mig! Men du skulle inte säga så om du var jag! Jag gör för många misstag, men jag är ju bara människa och det är min ursäkt. Jag gör mitt bästa så titta på mig, vill vi verkligen ge det en chans till? Jaa, vill bara kunna tycka om dig, och se på dig. Allt är inte meningslöst!

Men nu blir det frukost, och sen duscha av mig och sen träna! Ikväll blir det en lugn kväll! Sen skulle sofia komma förbi sa hon, skulle till karlstad av någon anledning! Det märks! Ha en bra dag!


Jag klara inte detta längre.

Jag vet inte alls vad jag ska skriva, men kände att jag ville uppdatera lite. Måste få skriva att anna gull befinner sig i Sverige just nu, pratade med henne en snabbis efter jobbet igår! Slutade jobba först 21 och idag jobbar jag från 08-17, lite segt eftersom det är fredag! Men idag blir det afterwork och sen antagligen utgång också, som jag hoppas på. Det är inte alltid Anna är hemma så man kanske ska gå ut med henne! Men men allt beror på hur jag mår efter jobbet!

Sen drar Rebeccah iväg på sin efterlängtade kryssning också. Så hon är inte hemma försen imorron kväll. Och då ville hon med till Ankan, så det märks faktiskt hur det går. Tänker inte skriva att jag bestämt nått. Därför mig spelar det ingen roll om det blir hemmakväll heller. Vore ganska skönt det också! haha. Men men nu ska jag avrunda och kanske samla lite kraft eftersom det är 3,5 timme kvar på jobbet! Hell Yeah!

Go with the flow, Lovehugs Marie ♥


I'm only human, and that’s my saving grace.

Nu är jag äntligen hemma efter en otroligt lååååååång dag på jobbet! Skit vad segt den har gått. Men det gick hyfsat med försäljningen iaf, men det kunde även gått bättre. Men men imorgon är det en ny dag med nya möjligheter. Nu ska ja ta och se filmen på 6:an, tänkte bara ligga där. Jobbar sent imorgon med ni som  vill veta! Men är det ännu hårdare dag, då är det 11-21 herregud men ska inte klaga det kunde vart mycket värre. Men snart åker jag..... snart.... flyttar jag utomlands! Måste skriva att tanken gör att jag ryser i hela kroppen! Jag har inte förstått det än! Men snart är det verklighet!


Haley James - Halo

I never promised you a ray of light,
I never promised there'd be sunshine everyday,
I give you everything I have, the good, the bad.
Why do you put me on a pedestal,
I'm so up high that I can't see the ground below,
So help me down you've got it wrong, I don't belong there.

I always said that I would make mistakes,
I'm only human, and that's my saving grace,
I fall as hard as I try
So don't be blinded
See me as I really am, I have flaws and sometimes I even sin,
so pull me from that pedestal,
I don't belong there.

But standing from here, you wouldn't say so
you wouldn't say so, if you were me
And I, I just wanna love you,
Oh oh I, I just wanna love you


Avslutar med att önska alla en underbar kväll! Lovehugs Marie :)

ännu en dag..

Godmorgon Godmorgon!

Ja, detta låter hemskt men är jätte trött fast jag inte började jobba försen 12. Men nu är det middags-time för mig, så kallad lunch time. Detta för att jag började jobba 12 och jobbar ända tills 20 :) Så då blir det nu vi har lunch! haha. Men imorron kommer ANNA hem, gud vad jag saknade henne igår. Hon fick därför ett nattligt samtal utav mig vilket gjorde mitt liv mycket enklare. Men men nu ska jag också dra och käka min sallad som jag har med mig!

Så nu längtar jag tills helgen pga att gullvivan kommer hem! Du betyder så otroligt mycket för mig!

Ha en bra kväll alla! Nu är det mat!

Pussssss & KRAMAR!

When it's good, then it's good, it's so good.

Jag har inget att ha ångest över faktiskt. Jag kan säga rent ut sagt att jag bryr mig inte längre, det jag önskar att jag kunnat säga detta alltid men jag känner idag, just nu faktiskt, att jag har inget att skämmas över. Ni kan tycka och säga vad ni vill, det borde alla veta, jag ser hellre att ni säger saker som ni tror berör mig till mig, än att prata med varandra om mig i min frånvaro.

Idag känner jag en slags känsla som alltid tyngt ner mig, men just ja- ja- JA! JAG SKA LÄMNA KARLSTAD, och det känns underbart. Såklart jag kommer sakna alla, ni som har lyft upp de senaste dagarna. Ni betyder mer än andra, jag hoppas ni vet vilka ni är. Er kommer jag sakna så himla mycket. Men jag kommer ju äntligen hem i november igen. November det låter as långt bort men det är inte så långt, det är sommaren och den går fort och jag är hemma tills detta mörka tråkiga kommer igen. Så ses vi igen! Men först har jag 1½ månad kvar att förgylla min vardag, till helgen kommer älskade anna hem. Så det kommer gå fort, sen så kommer jag jobba ända in i slutet. Så det kommer inte finnas så många tomma hål att fylla ut! Helgerna kommer gå fort dom också, det har dom alltid gjort! Helgerna är det man strävar efter när man sitter på jobbet!

Nu ska jag avrunda och ge mig själv beröm. Jag är värd mycket mer än detta :) Kom alltid ihåg! Det kan bara bli bättre, om man är på botten och kryper! When I'm standing in the dark I'll still believe.

Stooora kramar Marie :)

Aahh, the sun is blinding
I stayed up again
Oohh, I am finding
That's not the way I want my story to end.

I don't wanna be that call at four o'clock in the morning.

Oj, det blir inte många inlägg här nuförtiden! Men ja det händer inte så mycket i mitt liv egentligen, det är som vanligt. Jobbar hela vardagarna från 07.30 - 17, sen när jag kommer hem därifrån så orkar jag ofta inte göra nått och absoult inte sitta vid datorn eftersom jag sitter där hela dagarna :) Men just nu har jag klickat hem en kjol från Ellos, gör fin tyckte jag att den var. Men annars är allt som vanligt, känner mig små nervös inför alla förändringar. Men allt ordnar sig har jag lärt mig! Nu ska jag hoppa in i duschen sen en promme till hagahallen för att inskaffa mat för dagen! Imorron på söndag alltså jobbar jag 12-18 igen! Hoppas det blir bra! Men det var allt från mig ändå!

Lovehugs Marie.

Aahh, the night is calling
And it whispers to me softly, "come and play"
Aahh, I am falling
And if I let myself go, I'm the only one to blame

Mitt liv är verkligen på topp nu :)

Ni som förstår vet att alltid bara har vänt. Jag har mer att se framemot än vad jag haft de senaste 7 månaderna och jag älskar verkligen att tänka tanken. Det ryser i hela mig då! Det finns inget som jag hellre vill! Det finns så himla många som är glad för min skull men jag vill inte ha för många förhoppningar heller.

Det som är jobbigt är att jag måste flytta! Har varken råd eller vilja att bo kvar här efter det som hänt, det kväver mig att känna pressen att jag hela tiden måste vara glad men det funkar tyvärr inte så. Men nu väntar flera underbara veckor, ja visst jobbet är kämpigt men det fixar ja. Sen kommer även ANNA hem, gud saknar henne! Första jag gjorde igår när allt bara kom till mig var, jag måste ringa mamma sen nej hon svarar inte... ah! Jag ringer anna! Sitter och grinar och ringer och lyckan bara stömmar fram! Vad jag älskar livet nu!!

Dags att ta lunch nu! Tycker om er mina vänner mer än vad ni anar, utan er hade detta aldrig hänt!

jag kommer alltid att älska dig.

Hej kanske? Herregud vilken helg man har haft. Det är så sjukt att helgerna bara försvinner, känns som igår det var torsdag. Ja kan ska man lämna några rader om denna helgen, i fredags var jag tillbaka på jobbet efter en dags ledighet pga resan till Sthlm och tillbaka på samma dag. En helt otrolig rolig dag, men det var helgen det skulle handla om. I fredags var jag på jobbet och vi hade möte om dessa 2 hårda veckor som kommer komma igång imorron. Det ska bli skönt och hoppas att humöret och allt flyter ihop så man kan tjäna massor med pengar.

Ja iaf senare den dagen så gick jag och en kollega som heter Jonna ut och tog ngr öl för att koppla bort dagen, och vara redo för helgen. Sen efter ölen skulle jag hem och ha mys kväll som jag hade lovat, men kom hem och lagade mat sen var jag så trött så jag somnade. haha, det var min sköna fredagskväll! Sen på lördagen så började jag flytta ut hela kontoret är nu tomt, jobbigt känns det men man måste väl börja ngn gång. Måste få bort mina soffor och grejs, ska skänka dem till myrorna som jag ska ringa imorron. Ja det blev min lördags dag, sen följde ja med människorna på fest. Vi var hos Robin på herrhagen och hade det trevligt faktiskt, blev som vanligt lite för mycket av det goda så jag vet inte vad jag har sagt till folk men hoppas jag inte trampade någon på tårna, absolut inte min mening! Men kvällen är svart, har stora minnesluckor men det har jag överlevt förr, minns bara lite från nöjes men kom hem iaf och det är framsteg =p

Idag har jag inte gjort så mycket, städat och kollat tågen. Måste upp till Sthlm nästa helg igen. Mera jobb och flera intervjuer på G, jäkla synd att det måste vara så långt bort bara. Men allt ordnar sig! Ja annars idag har jag bara träffat Navas en kort stund, vi tog en fika och skvallrade om allt mellan himmel och jord. Att vi alltid gör det, hehe. Men kanske att man ska ta och fixa mat nu, måste ju äta också. Jobbigt!

Men måste få lämna några varma rader om min darling borta i Norge. Jag saknar dig varje dag, även fast det är bland jobbigare och tuffare att veta att du är på andra sidan gränsen så vet jag att du har det bra där, och det känns jätte skönt att veta. Och du detta ordnar sig, det vet du! Du klarar detta, ni fixar detta nu. Man måste kunna förlåta kom ihåg det. Jag är ett telefonsamtal bort även om du bryter ihop en natt, hoppas att du vet att jag finns här. Vi ses snart! Du kommer ju hem sista helgen i januari. Jag saknar dig just nu!

Nej nu måste jag ha mat, stoora kramar från Marie :)

I don't know what to do

Men hallå! Jag idag gick jag hem från jobbet en timme innan jag slutade, det betyder att jag missade massor med pengar fast det gick super dåligt! Ska vara på jobbet halv 8 - 17 i två veckors tid nu! Förhöjd lön med detta också, ett super bra bonus system har kommit igång, och om man säljer as så får man förhöjd med 4 kr ändå! Så detta är det postiva.. att om vi säljer mer än 400 st pren på 2 veckor får vi en varsin mini pc av chefen. Alla hoppas att ICA kommer gå as bra! Men det märks på måndag säger ja!

Nu ska jag springa in i duschen, fryser så jag dör här snart! För att skriva lite om gårdagen också,så känns det as bra! Öhm, har inte så mycket att skriva om själva intervjun mest att det kändes bra när jag gick därifrån, men hade en super trevlig dag i STHLM ändå. Träffade Navas en kort stund också innan jag skulle med tåget hem. Men ja det märks om jag får jobbet eller inte, vill inte hoppas för mycket!

Lovehugs ;D


Fig tree bay - cyprus season 09 ?



Vore väl inte fel att jobba utomlands hela sommarn :) :) :) Jag ska fixa detta imorron!

Studsar av glädje ;D

Haha, idag för att jag måste få dela med mig av min lycka. På jobbet så gick det verkligen as dålig fram tills lunch, sen vet jag inte alls vad som hände, men fick iväg  3 st av det bästa på bara en timme och 3 st på kalle anka också sista timmen. Så det är helt över förväntan men jag är glad så det blev en bra start efter jobbet idag och absolut inte som igår ;D

Ja, och nu skriver jag faktiskt att jag är super nervös. Redan, hur kommer det sig? Ingen aning men allt är bara upp och ner. Men detta jobbet ska jag ha, jag vill verkligen ha det. Vore så himla skönt att lämna karlstad bara ett tag! Visst kommer hem igen i november men vore inte fel att tillbringa sommaren på cypern och ja det kommer bli massa med jobb det förväntar jag mig men det klarar jag bara jag får chansen!!!! Ahh! åker imorron iväg till STHLM på intervjun iaf! Hoppas på det bästa! Skriver på fredagkväll när jag är hemma igen tror ja. Önska mig lycka till!! Jag kommer att behöva det!

Pussss Mariee

13 jan´09

hej kanske? ja idag vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer än att det gick himelskt dåligt på jobbet idag. Och jag känner mig inte alls sugen att jobba kvar där, detta gjorde så när jag kom hem så klarade jag inte att koppla av utan satt hela tiden och funderade på hur jag ska göra för att göra det bättre nästa gång. Men det finns inget annat än att släppa det och tänka imorgon är det en ny dag och det innebär nya möjligheter. Ja får att ens kunna känna att jag skulle kunna somna ikväll så tog jag en promenad och rensade alla mina tankar. Var ute och gick i 45 minuter och bara lyssnade på musik och inte tänkte på nått alls, när jag kom in kunde jag till och med sätta mig ner och gå igenom alla frågor som jag förberett mig med tills på torsdagen. Så det kändes så skönt att inse att jag vill ha det jobbet! Och nu vore inte heller fel att åka!

Men nu måste jag fixa lunchen tills imorron, det blir pasta och falukorv eller nått jätte enkelt. Har inte så mycket hemma och orkar inte gå till hagahallen och inskaffa nått heller. Så det får bli bra men det jag har hemma. Nu har jag iaf skrivit ett inlägg idag och det skulle jag ju göra,har jag lovat mig själv. haha :) Imorron kväll blir det städning efter jobbet och mer plugg, därför på torsdag åker jag! Nervöst börjar det att bli när jag verklgen tänker vad jag har gett mig in på. Men allt ordnar sig och ordnar det sig inte så kvittar det!

Lovehugs // Marie

Because I want it all.

And I just can't look - it's killing me. And taking control. But it's just the price I pay ♥

And it’s all in my head.

Somebody told you that I have a boyfriend, who looks like a girlfriend :) Måndagar är dom jobbigaste dagarna på hela veckan, därför på tisdag så kan man säga att det snart är helg men på måndag är den tanken inte ens där. Ja, jag vet inte vad jag ska skriva förutom att jag har vart på biblan och fixat alla kopior jag ska ha med mig på torsdag! Annars har jag bara jobbat, vi fick inte börja på den nya kampanjen idag heller, eller vi fick "prov sitta" på kalle anka i enhalvtimme eller nått och då fick jag iväg 4 st av den, vilket är sjukt bra resultat. Alltså 2 st per kvart, jag blev ganska nöjd där. Men som sagt fick bara sitta på den i en halvtimme, sen var det "det bästa" igen och jag har verkligen tröttnat på den kampanjen, så jag suger verkligen när jag sitter på den. Men men det har varit min dag.. Annars har inte så mycket hänt!

Jag ligger i sängen och tänkte att jag måste skriva ett inlägg idag iaf, för att underhålla mina älskade läsare. Vet inte vad jag ska göra hela kvällen, kanske ska ta tag i disken och sen sova. Börjar bli lite sömning här, har vart en jobbig dag! Och jag längtar tills på torsdag! Jag ska ha det jobbet! Så enkelt är det!

Men nu ska jag dra mig vidare och göra nått vettigt eller ja iaf lalla runt på face igen kanske. haha :) Ha en skön kväll alla!

Puss & Kram // Maggie


Ljuset kommer fortfarande från dig.

Hoppsan, skit varför ska alltid helgen gå så fort för. Det var nyss fredag känns det som, och nu är det söndag kväll! Och här sitter jag, lallar runt på facebook - kollar om man hittar nått nytt folk. Alla finns ju på face brukar man ju säga. Så det har jag gjort ett tag typ en timme eller så. Sen har jag faktiskt pluggat också, gått igenom massa med frågeställningar och sedan har jag även tat reda på ord som jag inte visste var det var. Men nu vill jag att det ska vara torsdag! Och jag vill åka nu! Även om det bara är över dagen så är det gött att vara ledig mitt i veckan på jobbet. Men imorgon börjar en ny kampanj alla ser fram emot. Som man ska tjäna bra med pengar på. Så det hoppas jag att man gör. Behöver verkligen alla ören jag kan få nu!

Sen är det så här också att jag faktiskt saknar Anna & Linda as mycket. Kan ni inte komma hem, jag behöver en stooor kram av er. Saknar norge och hallåå kom hem. Saknar er! Saknar er! Vet inte om ni läser längre men vill bara säga att många av mina tankar går mot er nu! Miss you like crazy! Minns ni våran sommar? haha, den gången då linda badade med kläderna på sig i pråmen, haha den kvällen var minnesvärd. Och när vi skulle till sommarplaza och vi bara skit vi är för små men vi försöker, och kommer in och hänger där alla onsdagar som gick. haha, även fast man hade jobb så tänkte man inte på det! Det var tider det, onsdag - lördag fest hela sommarn, varje vecka! Saknar er! Kommer ta en nostalgi blick tillbaka här någon gång! Take care!

Nu ska jag göra mig nått att käka sen blir det filmen a lot like love på 4:an klockan 21! Imorron är det måndag! Underbart! haha, kramar Marie :)


Underbara söndag^^

Underbara söndag! Det är sjukt tråkigt väder ute, det är mulet och plusgrader så det är slask. Det känns som klockan borde 19 men är bara två. Hade en jätte mysig kväll igår, satt hemma och kollade på körslaget med min darling! Nu ligger hon och tittar på let´s dance reprisen och det känns så "B". haha. Men ja nu ska jag lägga mig och se på det med. Imorgon är det jobb igen, suck! Men jobbar bara 3 dagar sen på torsdag ska jag upp till STHLM på den intervjun för jobbet på cypern, hoppas jag får det vore så himla kul! Men ha en skön dag idag!

Whats your name?

Godmorgon, tänkte bara skriva att jag faktiskt lever efter gårdagen. Hade jätte trevligt, blev ganska tråkigt på krogen så vi drog därifrån tidigt. Men hemma har jag  nog aldrig haft en sådan rolig förfest, det var super trevligt faktiskt. Nu blire frulle och film för mig. Lilla snuttisen har ju gått till jobbet så har hela dagen på mig att göra nått vettigt. Men det kommer nog inte att bli så har jag lärt mig :p men hoppas alla fått en bra början på helgen, ikväll blir det morötter och dipp och film! Hemma kväll väntar iaf :) På torsdag gäller det! :) Wish me luck!

jag ska klara detta hela vägen

Jöbbber! gud vad jag känner mig bättre idag, allt som jag skrev igår kväll är som bortblåst. Mina tankar var hemska, allt om och men och när kommer ibland, jag har ingen anning om varför men jag känner mig så ensam. Men nu sitter jag på jobbet, och säljande går väl framåt. Har nästan inga samtal att ringa men det ordnar sig det också, ordnar det sig inte så kvittar det ändå, var det någon som sa :)

Men jag tänker på vad jag vill göra med mitt liv så mycket, när jag kommer hem ikväll så ska jag plugga så mycket engelska som det bara går, därför då kommer jag iväg på säsongsjobbet på cypern och det skulle vara så härligt att lämna karlstad ett tag bara. Sen kommer snuttis hem ikväll också så hon kommer förbi ikväll hoppas ja. Då ska jag laga mat åt henne och köpa en påse godis. Gud vad gott det lät! haha :) Men det märks väl först vid 17, nu ska jag se fram emot lunchen ist. haha, det är inte så långt kvar det.. om en halvtimme! Vad gott!

Nu är det dags att fortsätta säljandet här :) Hoppas alla har en bra dag!

jag orkar inte.

Godkväll eller om jag ska be alla dra någon stans, därför jag orkar inte mer nu. Min värld rasade framför mig ännu en gång och jag vill bara skriva av mig och känna att jag mår bättre sen. En sak har jag lärt mig i bloggen skriver man inget som verkligen berör, folk njuter av andras misslyckanden mer än om det skulle gå bra för en. Jag kan slå vad om jag verkligen skrev vad som hade hänt så hade min läsar statistik gått uppåt jäkligt fort. Så jag vet verkligen inte om det är värt det. Ni som känner mig vet att jag känner mig instängd här i denna lägenheten, i denna staden. Jag måste komma härifrån. Frågor som går runt är hur fan kunde du lämna mig här ensam? i en värld som har blivit så hård utan att ens förklara? Jag önskar verkligen att jag kunde säga att jag klarar mig själv, och ja jag klarar  mig skit bra. Det har blivit bättre men visa dagar/kvällar så önskar jag att du var här mer än vanligt! Nu funderar jag på att gå och lägga mig eller ta en dusch, grina en stund och sen vakna upp imorgon bitti och allt är bra igen. Kan inte sitta här och tycka synd om mig själv iaf. Det funkar inte. Men jag måste få skriva att jag önskar att du vore här nu, iaf i samma stad så jag kunde ringa och du skulle säga att jag är hos dig om 5 minuter. Men det är inte så verkligheten ser ut! Jag klarar mig bra själv, bara trött efter jobbet idag tror ja. Tack för att ni lyssnade.

Jag önskar jag kunde säga att jag inte bryr mig..

Kanske att hjärtat mitt värker ännu,
men vad bryr jag mej om det,
nej, jag ska gömma min sorg,
och jag ska skratta och le.

Nu är jag äntligen hemma från första dagen på jobbet, det gick ganska bra eller beror på hur man ser det. Jag förväntar mig inte att det ska gå super bra. Nu ska man börja jobba 08 ist för 09 i februari så man får ut mer i lön. Dem räknar med att vi kan få ut 15000 innan skatt och det är bara garatinlönen sen kommer ju provisionen också. Hoppas detta blir super bra! Får se om man orkar ställa in sig på en timme tidigare egentligen men det hoppas ja! Nu ska jag göra mat och sen blir det grammisgalan ikväll! Ta hand om er! // Marie

sista dagen ... men snart är det ändå helg.

Vilken dag jag har haft! Så himla skön, har just sett en skit bra film, som fredrik laddade in på min dator. Vet inte riktigt vad den heter men den fick jag + narnia filmerna och mamma mia. Så detta tänkte jag underhålla min dag med, eller det har jag mer eller mindre gjort. Nu ska jag se narnia tror ja :p men först blir det mattime, gud det kurrar i magen nu sen efter narnia måste jag duscha, och sen sova. Imorgon börjar allvaret igen, jag har haft en fantastisk julledighet iaf :)  Undrar vad jag ska göra till helgen ?? någon som har nån idé?

Hoppas alla haft en bra dag! Kramar :)

Britney Spears - If you seek amy


innan-sömn-inlägg

Nu ska jag lämna några varma rader innan jag springer till sängen. Ja, ska skriva att detta har vart världens segaste och underbaraste måndag på länge, jag har inte gjort nått vettigt alls känns det som. eller jo dagen började bra, vaknade av att therese ringde och vi tog en lång promenad upp till råtorp och över till färjestad och hem igen. Ja den tog en timme runt allt, bara pratade lite skit och det var en otrolig skön måndagsmorgon det. Sen när jag kom hem blev jag väldigt slö och gjorde inte nått tills 18 då pappa och fredrik kom förbi på ett litet besök. De skulle på hockey idag, så de åkte förbi mig innan för att säga hej.

Sen så har jag naturligtvis käkat, åt nått gott som kycklingwok som jag gjorde och hade sådan sallads dressing över det var riktigt gott. Ska laga det imorron med, då ska jag även frysa in hälften så jag får lunch tills min jobb vecka börjar. Sen har jag även gjort om mina naglar nu när jag haft tråkigt, såg även filmen som gick på 3:an den var ganska söt ändå. Och nu ska jag dra mig mot min underbara sköna säng, som jag inte skulle vilja leva utan! Imorgon är det en röd dag med, och det är även sista morgonen jag får sova ut! Så kanske ska sova länge imorgon. Tänker inte ställa klockan iaf, visst kommer vara as trött på onsdag men men sådant är livet. Kommer nog inte vara ensam om att vara trött då heller. '

Men nu blir det sängen! Hoppas alla har en super bra dag! Ta hand om er!

Natti natti, kuddis // Marie

Aldrig nöjd ?

Det började bra, men sen efter nån dag, försvann all hans charm och han blekna. Det var inte den första i år och definitivt inte sista. Det brukar bubbla från start med spännande prat, Romantiska möten med kyssar!

Men sen tröttna jag direkt. Vilken äcklig andedräkt, Hans irriterande tics, Han är royalist.
Jag förtjänar faktiskt något bättre!

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd. För lång eller kort eller smal eller bred, Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel. Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd. Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå. Men herregud, jag kan få bättre än så.

 
// Veronica Maggio - Nöjd

4 jan'09

Oj, det blir inte många inlägg här inte. Känner att jag måste skriva ett per dag men jag orkar inte just nu skriva om mitt liv, därför det har inte hänt så mycket det senaste. Men jag lever iaf efter mitt nyårslöft, ni vet att jag skrev att jag ville leva varje minut och det tycker jag verkligen att jag har gjort. Igår så åkte jag faktiskt skridskor, det var verkligen skit längesedan jag gjorde de. Men kul var det! Det ska jag göra ngn mer gång innan detta året är slut, på mariebergsviken hade de uthyrning av skridskor för 30kr. haha :)

Och nu håller jag på att laga mat, ska göra fisk tänkte ja. Och det luktar riktigt gott här, hoppas det smakar lika gott också. Åh nej, nu ska jag se till att maten blir klar. Sen ska jag iväg till Therese och sen måste jag plugga med. Men men ... :) hoppas alla har haft en toppen dag!

Puss & Kram


2 januari.

NYTT ÅR - NYA MÖJLIGHETER, ja det är ju så man brukar säga. Jag vet inte alls vad jag har planerat med detta år alls. Bara att jag ska uppleva nya saker och se till att njuta av varje dag som kommer därför den dagen kommer ju aldrig igen! Sen ska jag gå ner 10 kg fram tills sommarn också, och det är mitt stora nyårslöfte. Klarade det ju förra året så borde ju klara det igen.

Men nu ska jag faktiskt göra mig iordning och springa iväg på överraskningslunch hos Therese som jag blivitt inbjuden till. Sen ska vi nog in till stan hos ska ju hitta nya gympaskor :) Men önskar er alla en underbar dag!  Kramar // Marie


Kärleksastro 2009



OXEN - Juni blir härligt het och sexig

Det finns en risk att du snubblar över dina egna krav. Du vill utvecklas och förbättra ditt liv på många sätt, men det går trögt. Det kostar dessutom massor av energi och en följd av detta är att du får för lite tid och ork över för kärleken.

Våren blir ljummen. Det ljusnar lite i april, bland annat tack vare ett roligt förslag som du får 29/4. Men först i juni tar kärlekslivet fart och sexlivet återfår sin glöd. 19/6 är en ovanligt sexig dag mitt i en het och härlig månad. När juni har passerat finns det en viss risk att du ramlar tillbaka i praktiska, tråkiga prioriteringar. Mycket blir gjort, du kanske flyttar till exempel, men kärlek och känslor får vänta. En flirt i augusti piggar upp och 6/10 ut-lovar erotisk hetta, men det är långt mellan ljuspunkterna.

Mot slutet av året börjar du känna dig en smula nöjd, du slappnar av mer och känner att den långa uppförsbacken äntligen är till ända. En rolig överraskning 27/12 öppnar för att nästa år får en bra start.


Heta tecken
: Väduren, Skorpionen


RSS 2.0