Fredagen den 27 april 2007.

Hej! Just nu har jag vaknat, sov lite när jag kom hem från fredrk. Åh vad mysigt det var, kom dit fik man bulle och presenter. haha. Jag fick en underbar design väggklocka en röd. Jätte snygg var den. :) TACK! Sen fick man också ett halsband med blommor och grejs på (fjärliar tror jag också att det var på) sen fick jag matchande örhängen. Den var helt underbart sommar smycke som jag kommer att använda mycket. :) TACK IGEN!

NU kanske man ska ta och berätta om gårdagen. Det började med att Linda kom in till stan, och vi drog till stan och åt sommarens första kulglass. Mumma! Sen efter det fick marie så hemskt ont i fötterna så jag drog hem och bytte skor. Trist eller vad säger man. haha men  ändå. När jag kom tillbaka drog vi till fredrik med bussen! satt där och väntade på gumman som skulle tvätta håret, sen blev det bråttom till Blue moon bar för att käka. Väl på Blue moon köpte jag en cider. och där började kvällen. Vi drog hem och hade extremt jobbigt, sminka oss och städa på en halvtimme åhhh No vi hann tyvärr inte med allt. Helt plötsligt vad det gäster på G. haha. Såå det var bara att försöka avrunda sminkadet så fort som möjligt. Ta en plats bland allt folk och börja dricka. HAHA, då var man uppe i varv såå det  var tråkigt. allt blev fel drack för mycket för fort och blev sur. Men då drog vi till årets första skumparty skumpartyt på arena och dansade lite innan man blev så trött och irreterarad så man drog hem.  Väl hem somnade man som en stock. men vaknade i panik över vart Linda var. haha. men men hittade henne sen. Sen somnade man igen. Upp tidigt för att gå till jobbet så dåligt har jag aldrig mått där. stackars de som jobbade med mig. Jag var som en zombie. haha. men men men nu ska man vara trevlig iaf. :) ska ju iväg att jobba igen om 3 timmar. sååå! NICCE ASSS! haha. Flickorna mina ska ut idag igen, att de egentligen orkar. själv är jag fortfarande bakis. haha! men men... Nu ska jag vara trevlig mot de där människorna i lägenheten har nämligen gått och stängt in mig på kontoret. Men en stort tack åt LINDA och HANNA som har städat hela lägenhetn nu när jag sov! Jag ÄLSKAR er så mycket! Men men ha en bra kväll! KARAMIS!.


vill tilllägga att det är sabinas sista helg i karlstad. sen flyttar hon. :)*tråkigt*  Pusss*

den 27 april 1988

Då föddes jag!!!! Så det betyder att jag fyller 19 år idag vad mys. Nu ska jag sminka mig och skit sen ska jag in till stan för att träffa linda. Snart kommer fia med tåget också det blir super bra. Vi ska och käka på blue moon bar sen! Iaf jag och Fia vet inte om resten följer med men det kanske de göra kanske inte. Sen Tonight är det skumparty på arena. och fest i lägenheten. Det blir super bra det! Haha. men ni alla tack så mycket för allt!  :-) Sabina fick jag sms utav klockan 00 inatt, sedan ringde sofia (sabinas kompis) och sa grattis och jag bjöd in henne på festen så detta blir nog en super rolig kväll. Sen fick jag ett brev av Inger i går. Så det finns allt folk som tänker på mig! HAHA! Hoppas detta blir en underbar kväll och natt tillsammans med er brudarna! <3 Utan er vore jag ingenting!



Jag är i skolan!

Godmorgon två skuggor som ler.

Ja börjar nu vid 12 och det är eget arbete, ska göra min bokredovising i engelskan. Måste ta reda på hur boken är skriven och sådant. :) Så tänkte faktiskt jobba tro det eller ej. Har lite mera att göra en bara den, har pysk måste bli klar innan sommaren är slut, samhällen ska bli klar innan sommaren är slut. Ganska mycket att göra. Men men Idag blir det stan efter skolan igen. Ska kolla om man hittar en sjal åt fia en vit med masor med röda rosor på det ska också vara fransar på sidorna. Ska allt försöka hitta en sådan åt henne. Imorgon är det fest också, jag vet egentligen inte om jag är så mycket fest sugen, men man fyller ju bara 19 en gång i livet så det är lika bra. Sen ska man också äta på blue moon bar och sådant gott. Det kommer nog bli en toppen dag. Hoppas verkligen det. Vill inte att det kommer så mycket folk men vad har man för val, det är ju jag själv som har bjudit alla. Om jag inte hade gjort det kanske hade jag ångrat mig. Så det är lika bra att bjuda alla möjliga. Sen på lördagen ska man jobba tidigt på förmiddagen. Börjar redan 12 på förmiddagen och jobbar ända till 16 sen efter det bär det hem till lägenheten för att ta det lungt. Sen ska man tillbaka till jobbet på natten för att jag 3 timmar då också. Vem tror ni kommer vara pigg på söndags morgonen? Haha inte lilla marie iaf. Hoppas jag inte bli bakfull så annars är det väl okej att jobba bara jag inte blir det så har jag en ängel med mig trots allt. Får väl inte supa för mycket och komma i rätt stämning också. annars går det rak åt helvete. Men men det problemet då. Nu ska jag satsa på att bli glad och trevlig och komma i rätt stämning till festen. Detta kommer nog bli bra trots allt. Men jag ska börja jobba nu.

Men ni alla får ha det super duper bra dag! Det ska jag försöka ha!


Vilken shopping dag :p

Hej,Vad jag shoppade igår. Ojoj. Hittade ett par jeans på MQ, En tjock tröja på Carlings, En Bh på Cubus, Röda lack skor på Bianco, Tofsar& hårspännen & shampo & mouse på HM, Örhängen på Glitter, Lindas födelsedags present, och något mer som jag inte kommer ihåg. haha. Men mycket och bra blev det. Nu ska jag bara hitt något festlinne tills på fredag. Igår shoppade jag för 1500:- riktigt mtycket tycker jag. men men fick ju en gigantisk lön så. Nu ska jag käka frukost och dra till skolan. :D Kram

Nu är det shopping som gäller.

Ihh, ska ner till stan nu och möta sabina på torget klockan 17, då ska jag ut och kolla om jag hittar något kul. Måste köpa lite basvaror som Rakhyvlar, ansiktsrengöring och sådant iaf. Sen blir det jeans, FESTKLÄDER tills på fredag och SKOR tills dess med. Men men jag måste springa och göra mig iorning på direkten nu. Men ni får hat bra alla. Hoppas fia blev fin i håret också :) Krrrrraaaammm.


  • JEANS
  • TJOCK TRÖJA
  • SKOR
  • BH
  • ÖRHÄNGEN
  • FESTKLÄDER
  • VÄSKA
  • SMINK

får se om jag hittar allt jag vill. Haha. Toppen! Kommer säkert vara mycket folk i affärerna nu. Jag fick ut 6.582 kronor denna månaden ska in på banken och spara lite också. haha. Krrraaam igen (!)


seg dag det har varit . .

Hej, imorse vaknade man försent och kom försent till skolan, när man då hade stressat hela morgonen så hade vi ändå ingen lärare när jag kom dit.  Hur kul var det? första sega saken denna dagen. Sen hade vi spanska och åt äcklig mat i skolan, att de inte kan byta någon gång. men men... Nu ska jag snart sola. :D Det blir gött anna och Linda kommer in med bussen så ska vi sola frågan är vart jag vill sola på solstadens men anna vill till sun free men jag gillar inte det stället längre. ska försöka övertala henne om det. :) Kanske blir lätt. haha:D Jag vet inte vad jag ska skriva mer imorgon i skolan måste jag läsa på svenska B nationella och se om jag fattar vad vi ska göra på det långa provet på onsdag. det är ju fan i 5 timmar. och sitta och skriva roligt eller inte? kommer svimma efter 2 timmar.. aaaahhh!

Fredag gäller det, oh nu är det bara 3 dagar kvar. ihh! Vad roligt vi ska ha brudar. :D Marie längtar! :D

Pusshej, Bye bye äppelpaj.

Bilder från tågresan den 22april2007

229485-15229485-14tagJag och Navas p? t?get

Bilder fårn dagens tågresa. :D haha!

Hemma igen :-p

Godmorgon, två skuggor som ler. Godmorgon, dom tror att ingen ser. Godmorgon, när deras händer rör varann, när ljuset vaknar kan allting bli sant. Godmorgon, jag var så ensam i natt. Godmorgon, det här är våran stund. Godmorgon, tänk att få hitta dig här igen och vinka dig åt solen och kyssa dig sen. 

Jag och Navas p? t?get

Ja, då var man hemma igen. Har vart hemma sedan 12 idag. Fia har vart här och hängt, hon hade glömt nycklarna in till fredrik så det blev trist för henne. Vi har lagat mat och kollat på Harry Potter. Den var bra. tyvärr så somnade jag i soffan,det är ju skräll. haha :D Men vaknade sedan så fick vi spola tillbaka så vi inte missade något. Men vi får se hur jag gör tänkte skriva en bokredovising om den boken, fast tänkte skita i att läsa boken. Bara titta på filmen. det låter väl prima. Sen nu har jag tittat på Oc och ska ut och gå ett varv runt huset så jag får lite frisk luft sen om unegfär en timme ska jag titta på wallander den som går på 4:an på söndagarna. Sen imorgon är det Måndag igen och bara 5 dagar kvar.Jävlar vad skoj vi ska ha då. haha. ujj! haha marie ska inte bli för full, ska ju jobba dagen efter klockan 12 på förmiddagen. Kommer hon klara av det? JAA! såklart! Kanske blir lite seg bara annars ingen fara tror jag. haha. Nej nu ska jag ta min efterlängtade promenad. Den behövs för mig nu. Kraamm alla!

Åmål igen då.

Hej!
Nu har jag vart i åmål hela dagen, åkte hit med tåget som gick 13.45 från Karlstad. Då gick jag och mamma på staden och kollade på marknaden som var här. Köpte nougat godis till kvällen, och när vi kom hem fick jag ett paket och tårta. Det var jätte gulligt och snällt. Gött att jag slapp jobba idag. Imorgon åker jag till karlstad tidigt ungefär vid 11 på morgonen. Måste städa och plugga som ett as verkligen. Har nationella prov på onsdag och jag fattar fortfarande inte vad vi ska göra sen måste jag städa eftersom de kommer och kollar på lägenheten på måndag klockan 14. Då ska vi förhoppningsvis skriva kontrakt. :) Men nu måste jag springa och sova sov bara 5 timmar i natt blir lätt så när man jobbar natt. Kom hem imorse vid 06 och skulle ju med tåget hit då var jag tvungen att gå upp vid 11 så, ringde mamma och väckte mig. Men hoppas alla har haft en bra dag! Det har vart skönt att vara i åmål trots allt. Puss och Godnatt Darlings. <3

Nationella prov, Pizza & Jobb (!)


Hej, idag kör jag och skriver med kursiv text alltid fint ! 

Ja idag har jag haft nationella proven i svenska B. Gick väl dåligt känns det som, men men det spelar ju ingen roll vad man får för slutbetyget sen. Har ett prov till i svenska på onsdag. Så det är väl alltid lika kul. Men men nu är det helg först det blir skönt, Ikväll funderar jag på att äta Pizza sen ska jag ju jobba hela natten. Det är dessvärre inge roligt eller det beror på vad jag ska göra om jag står i kassa kanske det är roligt annars suger det. :D haha. Nu ska jag gå och äta mellanmål och titta på tv:e men men skriver mer ikväll det lovar jag! haha.

Hejdå!

JA! ett glatt ja (!)

JA! jag var nyss nere på jobbet och fixade så jag slipper jobba lördag natt. Då kan jag komma hem till Åmål, det blir gött.Då är det marknad och allt, och så får jag träffa mamma då också det var ett tag sen känns det som fast det var det ju inte egentligen. hihi, kanske en vecka sedan. Men då jobbar jag helgen efter där både klockan 12-16 för att få de timmarna jag missar plus att jag jobbar 24-03 då också. Så den helgen blir först fest sen jobba och sen sova har ju långhelg den helgen börjar ju inte skolan förren onsdagen då eftersom det är valborg. Just nu är Therese på interjuv på ett sådant telefon försäljar jobb här i Karlstad hoppas hon får det. vore kul om hon och hanna flyttade upp bara de inte måste bo hos mig därför här vill jag inte ha dem. haha nej då! Men det känns faktiskt gött att bara jobba fredagen den här helgen. Nu ska jag springa och titta på tv:e skriver säkert mera sen. massor med kramar till er alla.

HM kläder kanske jag vill ha?


Jag funderar allvarligt på att inhandla dessa grejer från Hm shop på Internet! Frågan är bara är det lätt att skicka tillbaka om de inte passar? hmm.... jag vill ha dessa grejer fast de finns inte i butiken här i karlstad! iaf inte i den storlek jag vill ha. Ska fundera på detta.

Internet hemma :-D

                                                 
Heeeeej!
Gud vad skönt att kunna sitta här, känner att det kommer bli väldigt mycket msn och blogg nu för tiden! Gott därför nu kan jag plugga hemma också. Så det är faktiskt great! Ha lite mer kontakt med vännerna hemma i åmål kanske? mmm... Nu längtar jag tills nästa helg, då blir det årets första skumparty. och fest och min födelsedag! haha, allt samtidigt och så ska jag inte jobba då heller. Men tror att jag ska byta denna lördagen mot nästa lördag ska in och kolla det på jobbet imorgon. Vore skönt att jobba då också dela upp det lite så. Idag fick fredrik sin födelsdags present också, jippi! Hoppas han tcykte om den. :D Men nu ska jag göra något annat.

Tjohejsan :)



Nu sitter jag här igen. Ska snart hem slutade för ca 10 minuter sedan. Jag får skita i engelska B om jag vill och göra engelska A på dessa lektioner jag har nästan panik över hur mycket jag har kvar att göra och känner att jag bara får mer och mer att göra just nu! Nu när jag kommer hem så är pappa där. Vi ska åka iväg till Fredrik så han får sin present idag, han fyllde år i måndags men jobbade bara då så. Då kunde man ju inte gå över med det. :D Snart fyller jag år också, jag vill egentligen inte fylla år men men det måste gå framåt, tyvärr så går allt mycket fortare framåt än vad jag vill. Jag vill att det ska gå i lagom takt så man hinner stanna upp och njuta ibland med. men men det är inte så jäkla lätt. :D haha. I helgen funderar jag på att byta tid med någon annan vill verkligen inte jobba denna lördag natt. Men måste väl det. Ska springa ner på jobbet imorgon och kolla om jag kan vara ledig! Vore så himla skönt. Om jag får ledigt denna lördagen så kan jag ju jobba nästa lördag eftersom då har jag ju inget in planerat. :D På lördag är det marknad i åmål också har jag hört kanske ska åka hem så jag kan gå på den. Men men nästa dag, nästa problem, nästa underbart väder. (fast nu är det mullet) Inge roligt det.  Nu ska jag springa hem elller bättre sagt cykla hem och kolla om pappa fortfarande är kvar där. Men hat bra alla underbara människor. <3

Schoool :)



Heey babe! Idag ska jag bara vara här och inte göra något kanske borde skaffa så jag kan fixa något att göra. Men orkar inte ska bara plugga inför nationella på fredag annars inget. hmm... Kommer inte in på lunar på den hära datorn heller. Det är irreterande. Sen när jag kommer hem ska jag städa lägenheten eftersom pappa kommer och ska dit, ganska bra att han kommer ofta så är det bra så städar jag ofta. Eller hur? haha. Kanske ska iväg och sloa sen också och det är alltid trevligt. men får se om jag har råd tycker faktiskt att man kan sola ut snart så inge idé att lägga pengar på sådant. men men Nej nu ska vi ta och göra något tycker jag. men men alla ni får ha det jätte bra. :)

Några till bilder.

image10 Saaben fyller 20 år. Wiiieee!

image11 Skoghalls Anna inne på Bk, Äter fyllemat!


Minnen från år -06/ början på år -07.

image5image6 - Bilder från turkiet. 19 augu 06!

image8 image9 - Fest den 27 janu 07.


HejÅmål :)


image2
Hej, idag har jag vart hemma hos mamma och pappa. Åkte hit för att träffa min bror, han har nämligen jobbat i sälen hela vintern så jag har inte träffat honom. Kunde ha fått jobba idag men det kunde jag inte då. Fick även min födelsedags present av farmor förrut, en kastrull och ungsgrytor. haha eller vad det nu heter. Imorgon ska jag till karlstad igen, får skjuts av pappa upp! Sen imorgon eftermiddag ska jag plugga idrotts uppgiften jag har att göra. Sen ska jag göra Naturkunskapen också, så jag har en del att göra nu i veckan sen vill jag träna också. Sen ska jag jobba natt hela helgen och sen på Måndag fyller fredrik 21 år. Så då tänkte jag springa upp med blommor och sådant fint, kanske en present om han är snäll resten av veckan. Men men nu ska jag gå och lägga mig och sova. hihi. GOD NATT ALLA MÄNNISKOR.

RSS 2.0