Här kommer helt otroligt snygga bilder på mig som jag hittade på kamrean :) älskvärda från april -08!

 

Imorgon är det sista dagen på 2008.

Det är så dåligt med uppdatering då och då, men får erkänna att det är absolut ingen idé att skriva av sig här. Så nu har jag hittat nya möjligheter får att jag ska må bättre än en jäkla blogg. Men ja idag har jag haft en helt otrolig dag, gud vad skön den har vart. Började med att jag vaknade av att Alexandra ringde och väckte mig, följde med henne ner på stan för att hon var tvungen att hitta nyårskläder. Oj! många hade sista minut stress på stan, skit jobbar inte folk som vanliga människor :) haha, ja där gick vi omkring men började dagen med en kaffe på waynes för att pigga upp hjärna lite. Sen efter några turer runt om i stan hittade hon en jätte fin och enkel klänning på lindex :) Där jag också inskaffade mig en mascara och nageltippar som ska på innan det nyåret börjar. Sen gick vi även förbi åhlens där hon inskaffade en party kuvert väska, som också var fin. Jag hittade mitt nyårshalsband på Kicks, för endast 32 :- vilket var 75% rabatt på. Otroligt fint, så imorgon kommer dagen också gå fort, ska försöka få tag på susanna därför hon svarade inte på mitt mess, måste eller vill veta hur det blir imorgon. Innan jag ska iväg till Alexandra förbi och ska hjälpa mig med nageltipparna också. Men ja, nu vet jag inte mer vad jag ska skriva. Förutom att navas och fredrik var förbi en stund, hälsade på och sa hej, de skulle iväg och sola nu. Kul att se dem båda innan året är slut! Det har vart min dag det!

Nu ska jag ta och plocka undan massa med tvätt. Ska ju hem och sova här imorgon natt igen, och jag vill inte börja det nyåret med att städa så då kan jag göra det idag ist. Det låter ju som en toppen idé.

Om jag inte skriver något imorgon så önskar jag alla en jätte trevlig nyår.

Stoora Kramar Marie :)

Nyårs-halsbandet.

Och så jag...


saker som att försöka..

Tänk om vi bara skulle kunna ta en time-out, stanna tiden, glömma och bara tillbringa lite tid tillsammans. Jag orkar inte. Tänk inte tillbaka, det finns inget att hämta i det som varit.

All I know is yesterday is gone.

It doesn't matter what people say and it doesn't matter how long it takes, Believe in yourself and you'll fly high and it only matters how true you are. Be true to yourself and follow your heart ♥

Älskade måndag, idag tog jag en ordentlig sovmorgon, somnade allt försent igår. Eller gick och la mig vid 01, men tankarna gick runt hela natten sist jag kollade på klockan var den 05. Så det var absolut ingen rolig natt, och fan jag tänker leva mitt liv nu. Men ja, det är nått jag är säker om. Idag har jag vart på stan en snabbis, träffade R men hon skulle in och jobba så, då gick jag hem. Sen kom hon förbi när jobbet slutade och tog precis bussen hem. Sen har jag även börjat rensa i några skåp om vad jag ska ha kvar och vad jag inte ska ha kvar. Fick jag kartonger av MarieJ igår som jag ska börja packa i så smått. Sen har jag inte gjort så mycket mer, eller Rebeccah målade naglarna på mig. Och ja,haha, det blev allt bra efter att acetonen hade justerat allt :p Nu ska jag dra igång tvättmaskninen, och sen ska jag bara vara! Nu är det bara två dagar kvar på detta året!

Lovehugs Marie :)

ännu en dag!

Halllå!

Idag har jag verkligen inte gjort ett strå för att mitt liv ska bli bättre, har bara sovit. Men har nog inte vart så här bakfull som jag varit idag heller, och jag har nog inte vart så full som jag vara igår på snart 2 månader. Så det har vart min dag idag, jag tycker synd om mig själv för att huvudet är tungt och magen inte mår bra. Men jag vet att det är självförvållat. och jag förtjänar det - därför jag hade verkligen askul! Alexandra var med och Rebeccah också, så vi hade en tjejkväll som ledde oss ner till Ankan. Satt mest och prata vid köksbordet hela kvällen och sen vid 12 kom vi på att vi drar oss ner för att se om det fanns några roliga folk! Kul hade jag iaf ;D

Nu ska jag ta och väcka lilla R som ligger och snoffar!
Lovehugs Marie :)

(enough is enough)

Don't tell me it's not worth tryin' for
You can't tell me it's not worth dyin' for
You know it's true
Everything I do - I do it for you

Look into your heart - you will find
There's nothin' there to hide
Take me as I am - take my life
I would give it all - I would sacrifice

Don't tell me it's not worth fightin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
Ya know it's true
Everything I do - I do it for you

Why did I, why did I let us fall apart?

Ja, idag är det annadagsjul :) eller vad det nu heter, annandagen kanske? Jag vet inte alls vad jag ska skriva som vanligt men jag är nu äntligen hemma i karlstad. Det är hemma för mig, kan inte förstå varför jag flyttar, eller det förstår ja men kan inte beskriva känslan - den som säger stanna kvar och den som säger gör ditt liv värt att leva. Gör nått för dig själv för engångs skull. Men ja, vadå det är väl bara att flytta tillbaka om man inte trivs. hehe :)

IGÅR, herregud, det var juldagen i Åmål. Har nog aldrig sett så många ansikten som jag känt igen på en och samma kväll, men det var hyfsat kul. Var ganska nykter, kände att det är bäst att hålla sig på den sidan eftersom ja inte vill säga grejer och bete mig rätt shysst mot människor som man egentligen inte vill. Men det var som sagt skoj att äntligen gå ut där också. Har ju faktiskt bara vart ute där 1 gång innan, eftersom jag flyttade hit när jag var 17, då åker man inte hem för att gå ut där ist för här :p haha.

Nu blire matlagning och så ska jag ta och ringa Rebeccah och kallprata lite. Men hoppas alla haft en bra jul! Och för er som förstår, varför varför skulle han höra av sig? Jag vill inte ha nått så problemet vet jag inte vad det är. Jag önskar jag kunde säga att jag inte bryr mig.

Lovehugs Marie

Juldagen2008

Ännu en julhelg snart över. Jag har haft det jätte mysigt och ikväll ska jag ut på HC här i Åmål. Får se om man får det kul,men ska ställa in mig på det positiva. Alltså ställa in mig på att jag kommer ha det svin skoj, ska göra det skoj iaf. Nu tänkte jag ta en powernap, är sjukt trött idag. Ingen aning om vad det är. Men nu ska jag sova lite iaf.

Detta måste jag bara få med, CASINO COSMOPOL blev beskjutet igår. Av en som blev nekad inträde, det går ju inte ens att beskriva men jag bryr mig bara för er som vet att lilla Navas jobbar där. Hon jobbade inte igår, men hon kunde lika väl vart vid entren när det hände, herregud. Sjukt folk, men enligt fredrik hade hennes chef ringt och fråga om hon velat komma och prata med ngn, man ska ju inte känna sig osäker på jobbet. Himla bra inställning. Men hoppas att allt ordnar sig!

Ikväll blire FESST! :)

Julafton!

Ville bara önska alla en himla mysig jul! Nu har vi redan käkat och nu ska de se kalle anka de hade spelat in. Det ska jag också se, sen efter det kommer nog tomten på besök :) Önskar alla en underbar jul :)

äntligen :)

Hallåhallå!

Nu har jag äntligen kommit hem till Åmål, efter en lång dag. Gick upp så jag var uppe  vid 09 och sen så blev jag hämtad vid 11 och vi åkte till örebro, för att önska jul till Morfar. Sen hämtade vi också upp farmor vid stationen så började äntligen resan hemåt. Vi fick stanna till vid Maxi i karlstad för att jag ville in på systemet och mamma ville handla så där stannade vi till. Men nu har jag äntligen kommit hem, ska ner och vara social med dem snart. Men jag vill önska alla en riktig god jul och hoppas alla får en lika bra toppen vecka som jag kommer få. Imorron kommer mina bröder hem också, ska bli skönt att vara hela familjen det var några år sedan vi var det. Men i år blir det skönt! Imorron ska jag även träffa Therese vi ska inskaffa garn, Jag vill nämligen lära mig sticka. Det är ju lämpligt nu när jag har ledigt ända tills den 7 januari :)

Ta hand om er! Kramar Marie
Where I can find Love on first sight, It's not reality.

Åh nej!

åh, nej kom inte smygande nu och säg nått. Våga inte ens tänka tanken, det är så många saker jag borde ha sagt, det är så många saker som jag borde ha gjort. Och det är så många saker som jag aldrig borde ha sagt. Men jag tror verkligen att du vet allt det där jag en gång sa, var sant! Ja det är bara för att det är en vanlig lördagskväll jag sitter här, som tankar går runt! Jag skulle behöva en lång lång nattpromenad med anna, för att rensa tankarna. Men nu får jag skriva av mig istället jag vet inte om jag ska skriva namn och allt, har en gång lärt mig att vissa läser och njuter av andra misslyckanden och det förstår jag mig inte alls på. Slut pratat försök förtränga alla tankar nu, eller kanska lika bra att gå och lägga sig, vakna upp och allt är bra igen. Jag har en sådan frihet, har absolut ingen att anpassa mig till. Skön känsla jag fick.

Ja, imorgon blir det mer julklappshandling! Usch, att jag alltid ska vara ute i sista sekund. Men men på måndag bär det av hemåt Åmål för att fira jul, det känns så himla bra! Känns skönt att komma hem,ska se till att jag kan vara klar med allt då! Det måste jag vara för i Åmål har väl allt stängt framtills jul, haha :) Idag har jag vart med Therese,vi tittade på Harry Potter och åt onyttigheter. Bestämde också att vi ska börja sticka nu under jul, eftersom vi både är lediga tills 7 jan, så har vi all tid i världen att lära oss nu! Åh imorgon borde jag hitta en nyårsklänning också. Vi får se, kanske får ta mellandagarna till det ist. Men nu måste jag gå och lägga mig, lovat Rebeccah att jag ska med henne till Gripen, stackarn mår absolut inge bra! Nu blire det sängen, Kudddis på er!

Lovehugs Marie :)


God jul och ett gott nytt år.

Jag vill bara sända ut varma tankar och en önskan om en fantastisk jul och ett väldigt gott nytt år. Lova att ta hand om dig är en hälsning du får. Merry Christmas ♥


Tankar,ord om allt och ingenting.

"jag vill ha det jag en gång hade men inte längre kan få" Så sant, jag vet inte alls vad jag ska skriva men sitter på jobbet och tänker, och jag hör mina egna tankar högt, det ekar i huvudet! Alla misstag som jag gjort och alla om och men som har fått förstöra mitt liv. Men nu ska jag vara positiv, men förkyld är jag och det tjuter i öronen men jag överlever nog. Ett stort solsken är ju att Mamma kommer idag! Gud vad jag behöver hennes energi idag, och imorgon hon sover ju över. Det är skönt! Hoppas alla får en toppen dag!


Sammanfattning 2008.

Hittade den hos Navas
 

· Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tagit vara på varje dag, känner att livet betyder mer än förut.


 Höll du några av dina nyårslöften?

Ja, jag fick på mig min balklänning. Gick ner de kilona i vikt som jag skulle.
 

· Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, inte i år. Men vet många som väntar i början av nästa år.
 

· Dog någon som stod dig nära?

Nej! Tack och lov!
 

· Vilka länder besökte du?

Bulgarien, Norge?
 

· Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?

nått att se fram emot.
 

· Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas

11 juni 2008 - Min student!
 

·  Vad var din största framgång 2008?

Att jag äntligen förståt att man måste kämpa för det man vill ha.
 

· Största misstaget?

Oj, svårt! - Majmånad, för att skolan är nått som man ska vara rädd om!
 

· Har du varit sjuk eller skadat dig?

Ngn förkylning här och där men inget allvarligt.
 

· Bästa köpet?

Ingen aning.
 

· Vad spenderade du mest pengar på?

Hyra & mat.
 

· Gjorde någonting dig riktigt glad?

Att Anna och Linda återigen bevisat att det är dom jag älskar mest.
Ni har alltid funnits där för mig, Saknar er.
 

· Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

Bag in tha box :) I kissed a girl - katy perry naturligtvis.
 

· Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Första halvåret var det bästa på länge, med CCC och hela livet var bara bra.
Sen var jag nere som jag aldrig vart från september-novmeber, Så det har vart både och!


· Vad önskar du att du gjort mer?

Sagt till mina närmsta att jag är glad att jag har dom.
 

· Vad önskar du att du gjort mindre?

festat, det förgyllde min sommar, den bästa sommarn.
Men det har också satt sina spår av misstag.
 

· Hur tillbringar du nyår?

Hos Sus & Björn på middag.
 

· Blev du kär i år?

Nej, det har jag inte. Funnits människor som lämnat avtryck.
 

· Favoritprogram på TV?

Vänner, Gossip Girl, Ensam mamma söker.
 

· Bästa boken du läste?

Det ska bli ett sant nöje att döda dig  - magdalena graaf
 

· Största musikaliska upptäckten?

Svår svårt - Volbeat har låtar som ger en positiv energi.
 

· Något du önskade dig och fick?

Tv:en i studentpresent, nytt jobb (twice), Cykeln.
 

· Något du önskade dig men inte fick?
Mobiltelefon - men hoppas att man får en på jul!
 

· Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

Satt i en bil till STHLM, var på intervju för att jobba på Cinderella -Viking line.
Jobbet jag fick men tackade nej till.

· Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Flyttat med Sofia Navas till STHLM när hon frågade i sep.
 

· Hur skulle du beskriva din stil år 2008?

Snäll såklart. 
 

· Vad fick dig att må bra?

Anna och Linda & Familjen.
 

· Vem saknade du?

Dem i Norge men även mamma många dagar och nätter.
 

· De bästa nya människorna du träffade år 2008?

R & R naturligtvis :) 


So it's gonna be me, myself and I.

Hallåå! Nu har jag kommit hem från jobbet, sitter mest och tycker synd om mig själv. För jag har så ont i halsen, sista timmen idag gick bra säljmässigt men halsen skär sig och det kan knappast låte bra. typ som om jag vore i målbrottet. Men ska klara denna veckan nu iaf. Sen har jag ju ledigt så måste ha dessa pengar i slutet av januari. Men hoppas att det går över snart. Nu ska jag vara tyst hela kvällen så kanske jag kan prata imorgon med. Hehe. hoppas inte ni håller på att bli sjuka, eller redan är. Ta hand om er. Puss

I've had the time of my life.

ÄNTLIGEN HEMMA IGEN! Ja har vart bort sedan imorse, vart nere och träffat pappa och fredrik på stan. Men först var det naturligtvis jobb. Men jobbet gick som alltid, ganska bra ska inte klaga tiden rinner verkligen iväg så snabbt där. Men efter så skulle jag ner och träffa pappa på stan, vi inhandlade ngr julklappar och sen gick vi och käkade. Tittade även på en ny telefon åt mig, jag tror jag vill ha touchwiz i rosa om jag ska ha någon. Den verkar ju så skön :) Men man vet aldrig hur mycket de vill att jag ska betala på den, de vill ju inte lägga så mycket pengar på den känner de man vet aldrig med dom. Vore riktigt kul att få en ny nu!


fast i rosa då! :)

Jag skulle man kanske ta och skriva lite om helgen också. Fredagen började jätte bra, jobbade och sen drog jag och evelina hem och gjorde iordningen oss. Sen så drog vi iväg till jobbet för att det skulle börja vid 19 så då var vi där. Sen så var vi där, och de bjöd på drinkar och öl i massor så det var lite pinsamt därför man blev ganska packad. Sen drog vi vidare till Ankan och jag minnet sviker, ja det är ganska svart från vi drog tills vi kom till ankan. Men hade ganska trevligt på ankan trots allt.

Lördagen var en seg dag, vaknade av att telefonen ringde, det var evelina som vill äta mat! haha, så det fixade vi allt. Sen så fick jag 2 samtal där det var följ med ut idag!!! Okej tänkte ja och hängde på tjejerna till nöjes där jag hade trevligt. Gick hem ganska tidigt men trevligt hade ja, på vägen hem ringde jag R och så, så hon kom förbi och hon hamnar alltid hos mig när vi är fulla! Ja, det var min helg, på söndag är det inte värt att nämna nått. Sov gjorde jag hela dagen!

Men hoppas alla har en bra kväll!
Pusss

Why won't you tell me what it is?

Oh herregud! Vilken helt underbar helg jag har haft, det hoppas jag att ni alla också har haft. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Men idag är det ännu en måndag morgon, känns skönt! Fast ändå inte, vore skönt att sova ut lite också, haha, inte för att påminna mig om vad jag och rebeccah gjorde hela dagen igår, men nu längtar jag faktiskt efter sängen igen. Men men nu sitter jag med mitt kaffe och rostade mackor och hoppas detta blir en toppen vecka. Jag lyssnar även på idol-låten nu, den var jätte fin men slår inte ut Marie Picassos låt förra året den var så mycket bättre. Men nu kanske man ska börja klä sig och dra iväg, får se om någon pratar om personalfesten men annars blir det nog vilken vanlig måndag som helst. Får skriva  mer om helgen när jag har tid. Om jag gör det kort - så var det Dialon på fredagen och Ankan och på lördagen blev det Nöjes men förfest hos Hanna :) Hoppas alla hade en trevlig helg iaf!

Puss  & Kram Marie

en fråga?


En fråga:
För två år sedan var jag otrogen, jag gjorde det för att tvinga mig själv att göra slut. Vilket jag också gjorde. Efter ett par månader blev vi tillsammans igen och jag erkände allt. Min pojkvän gör nu sitt bästa för att förlåta. Men jag hatar mig själv så mycket. Hur kan jag leva med det svek jag begick?

// Frida


Thank you very much for listening.

Ja jag är i ett stort behov av energi om jag ska orka med denna dagen. Gud är så trött, första passet ska jag verkligen inte klaga på det bara rann iväg. Och det gick shit bra, för att vara klockan 09 på morgonen. Men ja innan lunch nu så hade det faktiskt inte skadat att någon sa ja. Men man måste ha tur i oturen ibland så nu är det verkligen inte att ge upp, ett nytt pass börjar snart, och vad gör man när man har 35 minuter kvar på lunchen och redan käkat? :) Diskar kanske, eller nått måste jag sysselsättta mig med. Går till jobbet och dricker kaffe låter som en toppen idé! Men detta får mig att få energi...  


Lyrics | Volbeat lyrics - Still Counting lyrics

All eyes on me,

Gud vilken härlig Onsdag det har varit. Jag har faktiskt snackat med navas idag, känns otroligt skönt! Henne vill jag nog aldrig tappa kontakten med. Annars har denna dagen vart som alla andra dagar, jobbat och så på dagen. Sen har jag också vart och handlat och gjort matlåda mer än så har jag faktiskt inte hunnit med. Och nu ska jag ta och titta lite på greys och funderar på att sova efter det! Är ganska trött fast jag brukar nog aldrig somna för lätt heller. Men sådant är livet var det någon som sa. På fredag ska jag ut och göra staden osäker, men hoppas någon vill följa med? Evelina, Rebeccah? :) Men vi ska ha afterwork på jobbet, så då blir förfesten där tror ja! Men vi får se hur det går, det är Idol-finalen då också. Annars är livet helt ok, hoppas alla njuter av livet också! Linda har skickat mig någon norsk-rap  låt, fast den var riktigt bra! Men annars finns det inte så mycket mer att säga.



There's only two types of people in the world
The ones that entertain, and the ones that observe
Well baby, I'm a put-on-a-show kind of girl
Don't like the backseat
Gotta be first
(Oh..)

I'm a like the ringleader, I call the shots (Call the shots)
I'm like a firecracker, I make it hot
When I put on a show...

[Pre-Chorus]
I feel the adrenaline moving through my veins
Spotlight on me and I'm ready to break
I'm like a performer, the dancefloor is my stage
Better be ready, hope that you feel the same

[Chorus]
All eyes on me, in the center of the ring
(Just like a Circus) (Uh. Uh.Uh-huh)
When I crack that whip, everybody gonna trip
(Just like a Circus) (Uh. Uh. Uh-huh)
Don't stand there watching me, follow me, show me what you can do
Everybody let go, we can make a dancefloor
(Just like a Circus) (Uh. Uh. Uh-huh)

HA. HA. HA. HA. HA. HA. HA.

[Verse 2]
There's only two types of guys out there
Ones that can hang with me, and ones that are scared
So baby, I hope that you, came prepared
I run a tight ship, so beware

I'm a like the ringleader, I call the shots (Call the shots)
I'm like a firecracker, I make it hot
When I put on a show...

[Pre-Chorus]
[ Britney Spears Lyrics are found on www.songlyrics.com ]
I feel the adrenaline moving through my veins
Spotlight on me and I'm ready to break
I'm like a performer, the dancefloor is my stage
Better be ready, hope that you feel the same

[Chorus]
All eyes on me, in the center of the ring
(Just like a Circus) (Uh. Uh. Uh-huh)
When I crack that whip, everybody gonna trip
(Just like a Circus) (Uh. Uh. Uh-huh)
Don't stand there watching me, follow me, show me what you can do
Everybody let go, we can make a dancefloor
(Just like a Circus) (Uh. Uh. Uh-huh)

HA. HA. HA. HA. HA. HA. HA. (Let's go)

[Break]
(Uh. Uh. Uh-huh) Let me see what you can do
(Uh. Uh. Uh-huh) I'm runnin' this
(Like-like-like a circus) Yeah
Like a what? (Like-like-like a circus)

Don't even want to talk about it.

I've never seen you looking so lovely as you did tonight. I've never seen you shine so bright. I've never seen so many men ask you if you wanted to dance, They're looking for a little romance, given half a chance ♥

Godkväll, här sitter jag och tänkte säga att jag precis nyvaken fast där överdrev jag lite. Somnade när jag kom hem från jobbet, men vaknade till vid 20 när mamma ringde. Dagen hade vart så seg så jag hade tappat alla energi, den energin jag behövde. Men det gick bra på jobbet ändå, tankarna var på annat håll. Men till slut så lossnar det alltid! Kom inte iväg på träning idag, som ni kanske förstod. Tror jag följer med ut på fredag, just nu är jag skit sugen på det. Men det blir ju arena då, men det kan vara roligt för omväxlning skull :) Nu har jag hört  världens finaste låt - if i were a boy. Så jäkla sant! Men nu ska jag krypa ner i sängen igen. Ganska seg, som sagt! Hoppas jag får mer energi tills imorgon! Det kommer jag att behöva! Idag är det en sådan dag som jag borde skicka ett mess till navas, tror jag ska göra det! Bara för att fråga hur det är. Ta hand om er alla!

Ps. Som Evelina sa nått smart någon dag på jobbet, att man ska njuta av livet nu och då svarade en att ja det är ju försent efteråt. Tänk på det! Don't say you love me, I don't believe it! Don't say the words,If you don't mean it.

If I were a boy, I would turn off my phone.Tell everyone its broken so they think that I was sleeping alone. I'd put myself first and make the rules as I go cause I know that she'd be faithful. Waiting for me to come home (to come home)! If I were a boy, I think I could understand. How it feels to love a girl, I swear I'd be a better man, I'd listen to her cause I know how it hurts.

Lovehugs Marie!

jobb jobb jobb livet leker.

Idag är det tisdag och jag sitter på jobbet, och ringer runt. Inte för att det går så bra idag men jag har inte misslyckas försen jag har gett upp. Det går verkligen inte lika bra som det gjorde igår, men det ska man inte sörja för. Men energi är jag nog ett stort behov av. Hoppas att kunna suga ur massa med energi ur Evelina brevid mig, men hon kanske behöver den själv. haha, men då får hon ta och säga till. Idag ikväll ska jag springa och träna, vore skönt att röra på sig. Vet inte om det finns nått kul pass men nått måste det finnas. På lunchen idag så käkade jag så jag mådde illa, hemska tanke. Men får skylla mig själv, men det var ju så gott! Rita kom förbi med lussebullar också, som jag sitter och äter på nu! Goda är dom verkligen.

Snart flyttar jag också, ska flytta hem till mamma. Känns så skönt att flytta hem men ändå inte, vet inte om vi kommer gå varandra på nerverna, finns en stor trolighet i det men känner att det ska vara himla skönt att ha någon som tar hand om en också. tror jag behöver det mer än vanligt nu! Men 1 februari flyttar jag hemåt, härligt! Ska nog inskaffa kartonger snart? några som har några över som jag kan få låna?

Ha en bra dag alla! Puss och Kram Marie

måndag morgon.

Godmorgon, ännu en ny vecka med nya möjligheter. Detta känns ju bra:) Oj, vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det blir  väl lite om helgen. Varken igår eller lördags gjorde jag så mycket, jag var mest och slappa omkring. Igår var jag naturligtvis på stan men inte så länge. Och nu ska jag springa iväg till jobbet, det känns gott att vara igång igen. Ny vecka och nya möjligheter. Hell Yeah ;D Anna hade haft en bra konsert iaf, känns bra! Jag vill också gå på dom. Men det kommer jag inte att få naturligtvis. Men inte sörjer man för det! Nu måste jag springa :) ha en bra dag alla, och en underbar kväll!

sunday sunday

Underbara söndag! Vilken härlig dag, har inskaffa julklappen till Sofia Navas nu. Känns bra :) Annars köpte jag mig en ny mascara det var jag i stort behov av! Hoppas den är bra nu bara! Sen så var rebecka här, vi fikade och tog en kaffe. Det var riktigt gött. Sen nu typ måste jag städa, pappa kommer imorgon. Så det är så jobbigt att gå in på kontoret eftersom det alltid är stängt dit, och luktar instängt naturligtvis. Men nu ska jag sätta igång med det, håller på att göra matlåda tills imorgon med, det blir pasta med pesto,ost och grönsaker ;D mummss! Har inte äte nått idag heller, bara en macka till kaffet imorse, och nu orkar jag inte äta. Men äter en ordentlig frukost imorgon ist. Idag är ANNNA på volbeat i oslo, jag vill också dit. Fasen! hoppas hon har skoj iaf! och att hon tänker på mig som sitter här iaf lite!

Men nu måste jag gå, Puss och kram!

fredagskväll och natten :)

Oj nu har jag inte bloggat på ett tag! Så tyckte att det var dags att skriva om helgen, och allt. I fredags så jobbade jag, och satt bara och längtade hem till sängen, men var där ända tills 17:) sen var det dags att gå hem, sprang förbi hagahallen på vägen, köpte citron och grejs som vi skulle ha till tequilan. Sen kom janne redan vid 18 och de andra kom vid 19-20 någon gång. tror när jag räknade alla, att vi var runt 20 pers här. Men till och från då, eftersom vissa kom när andra gick naturligtvis. Sen bar det iväg mot krogen, och då tappade jag bort nästan alla eftersom vi stannade vid ett bråk vi automaten. Och med vi menaar jag, mig och R :)  Sen hamnade vi på Ankan, och hade det riktigt trevligt. Sen så var vi där hela kvällen.

Idag har jag sovit somnade ganska sent igår, så idag har jag bara sovit och käkat pizza med evelina! :) Annars har det inte hänt så mycket. Men nu ska jag dra mig i sängen också.

P&K

dagen innan helg.

Vi bråkar för att vi gillar att utmana varandras ideér :) Ja, nu sitter jag på jobbet, och det går bra för alla för idag, vi ligger på ungefär 12 % och vi brukar ligga på 5% så alla är grymt duktiga idag. Känns skönt att det går bra för teamet här, men nu är det snart lunch och jag vet att det blev dålig uppdatering igår här på bloggen men måste inte skriva så mycket för att beskriva min dag. Jag var på jobbet mellan 9-17 som vanligt sen så sprang jag ner till stan för att möta fredrik. Vi köpte julklapp åt patrik, min andra bror och sen så inskaffade jag mig även en ny klänning som jag ska ha på mig ikväll. Ska ju ut, ska bli så trevligt. Ser ifram mot detta verkligen. Men skriver mer efter lunch, ha en bra dag alla!

...

Hur ofta händer det att man träffar någon som är som en själv?

älskling darling, ja vad vill du att jag kallar dig?

Hej älskade blogg, frågan är om jag skulle kunna överleva utan denna. Gud tänk om jag inte fick skriva av mig alls, usch vart skulle jag göra av mina tankar då. Men nu är lunch snart slut och det är bara 2 pass kvar, så denna dagen kommer gå för fort. Idag har jag sålt mer än vanligt, känns skönt. Men hoppas att det fortsätter i denna takten hela dagen. Imorgon är det fredag och fest. oh ska bli trevligt att samla ihop alla igen. Men hoppas det blir en toppen dag idag, och en bra kväll imorgon kväll :)

Pussss och kramar

älskade älskade torsdag.

godmorgon godmorgon, nu har jag precis 9 minuter innan jag ska springa till jobbet :) Riktigt jobbigt, men vad fan den inställningen ska jag inte ha. Därför idag ska jag få iväg massor med allt som jag ska sälja. Oh gud glömde skriva att jag fick presenter av chefen igår, alla fick det. Ica-kuriren kokbok och en dvdfilm, en sjal och en lite söt bok med citat från barn :) Så det underhållde mig på jobbet igår. Sen när jag slutade så skulle jag hem och sova men blev dock inte så, gick iväg och tränade ist behövde få ur mig den sista energin för att sova skönt senare på kvällen. Huvudvärken gick inte heller över men vadå, hade ju inte tränat på flera dagar. Men nu måste jag gå iväg, förhoppningsvis så går passet fram till lunch fort och roligt. Det ska jag ställa in mig på!

LÄNGTAR tills på fredag så grymt mycket nu!
Stoora kramar Marie.

Dagen i ära :)

klockan 10:18
Härliga morgon eller ? :) Ja nu sitter jag på jobbet och tänker, går extremt dåligt idag. Jag säljer inte alls, gud vet vad det beror på. Kanske för att jag inte har den enegin idag. Men den kommer väl men ska få iväg minst 1 detta passet eftersom då ligger nog alla på samma nivå. Sålt lika många som mina grannar då, och det ska jag göra. Det är mitt mål detta passet. Gud vilka nivå jag har, haha, detta är ju skamligt att skriva det. Men jag är jag och detta ska jag verkligen lyckas med det. 1 detta passet och det tar slut om ungefär 20 minuter det är faktiskt möjligt eller? :)

klockan 11:04
Ja, och NEEJ! Jag fick inte iväg en enda av tidiningen förra passet, och det suger. Nu har jag tillochmed bytt kampanj och hoppas att jag kan få ihop några pengar idag också. Detta är inte roligt jag har sådant dåligt tålamod nu förtiden. Jag måste kunna sälja detta, lyssna det låter ju skit bra. 15 månader av tidningen "det bästa" för endast 199:-, det tillkommer inte en krona eftersom jag bjuder på porto/frakten idag. Och så kan jag skicka med en projektor klocka, det är en klocka som visar datum, tempratur och klockslaget i taket om detta önskas. Och det är ju ett otroligt bra erbjudande! :) det kan väl alla hålla med om. Men men önska mig lycka till :) Jag kommer behöva det!

klockan 11:51
Har ännu inte sålt något, och börjar fundera på vad som händer om jag inte gör det! Och snart är det lunch, ska bli gött att äntligen få nått i magen. Kanske det som behövs, eller så är det ett väldigt dåligt matrial vi sitter på detta suger iaf!!!! Hoppas det finns andra som lyckas ändå. Som kanske kan sprida med sig av sin positiv energi.

Klockan 15:07
Oh, nu har jag fått tårta. För att chefen fyllde år, haha :) det var riktigt gött faktiskt. Tror jag behövde det! Jag börjar få huvudvärk nu, hoppas det går över snart.

Klockan 16:13
Oh gud äntligen har det släppt dock lite sent, hade nollat ända fram tills 15 och nu har jag sålt 3 st i rad nästan. Herregud, sitter verkligen med huvudvärk som pulserar. Men kanske säljer för att de tycker jag låter matt på rösten eller nått sådant. Har redan tat en huvudvärkstablett men den hjälper inte. Ja det blir sängen på direkten när jag kommer hem det är en sak som är säker. Nu är det iaf 45 minuter kvar, hoppas det går fort.

Uppdaterar min dag senare. // många kramar fyllda med kärlek


UTMANAD

Ditt namn?  Marie
Födelseår? 1988
Hur Lång är du? ca168
Spelar du något instrument? nej
Dina första tankar när du vaknar? är det redan morgon?
Vart befinner du dig just nu? framför datorn,i sängen
Biter du på naglarna? nej, de går av av sig själv.
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? svarta spets
Har du några husdjur? nej, misse mjau är och hälsar på ibland
Är du singel? Ja!
Vem är snyggast? Mina vänner.
Vem vet mest om dig?  ANNA GUNNARSSON GULL!
Vad vill du ha just nu? godis?
Ditt mål i livet? upplev så mycket som möjligt
Rädd för? oj, mycket! att åldras!
Hur gammal är den äldsta person du kysst? oj jisses.
McDonalds eller Burgerking? Burger King!
Sjunger du? såklart, fast bara när ingen hör.
Vad har du för skostorlek? 38-39
Vill du gifta dig? Kanske, om jag hittar den rätta.
Kommer du överens med dina föräldrar? Ja!
Din hårfärg? Brunt, med grå utväxt.
Skor du hade på dig idag? Svarta kihlklackskor, tofflor!
Vad sover du i? trosor
Kläder du har på dig? jeans och bh (på väg in i duschen)
Favoritårstid? Våren och Sommaren
Favoritmat och dryck? Thai och Cola
Hur svarar du i telefonen hemma? Hej de är Marie.
Hur svarar du i mobilen? Hej de är Marie.
Sov du ensam inatt? ?
Vad gjorde du kl 08 imorse? åt frukost, sminkade mig. Ja allt samtidigt.
Vad var det senaste någon sa till dig? telefonsamtal: -älskar dig, ta hand om dig.
Druckit idag? vatten, Kaffe och jucie
Vad är det för väder hos dig nu? Snöblask
Godaste glassmaken? choklad
Drömmer du mardrömmar? jaaaa:)
Favoritklädsel? mjukisbyxor och linne.
Favorit godis? lösgodis
Hur många kuddar sover du med? 5 st ^^
Längtar du mest efter just nu? julafton
Vad luktar det nu om du sniffar lite? lite av varje, mitt hem!
Saknar du någon just nu? Jaa.....!
Snus eller cigaretter? inget av dom.
Vill du ha barn? nej inte just nu iaf.
Längtar du till din nästa födelsedag? nej, gud blir äldre ju.
Är du blyg? Ja det är jag nog?
Tycker du att du har fin dialekt? njea, kanske inte men som om göteborgska ska vara bättre?
Tycker du om fester? Ja, när jag är på humör.
Har du använt någon hårprodukt idag? ja!
Vad har du för planer till helgen? utgång på fredag, mamma på lördag och sova söndag.
Vilken åldersgräns tycker du det ska va på systembolaget? den de är nu.
En bra film? grease
Vem får en kram? mamma och pappa
Vem får en puss? nallen?
Sprit, cider, vin eller öl? vin,sprit och öl, och cider.
Hund, råtta eller katt? katt
Tycker du om din pappa? Ja!

jag orkar inga flera ord.

ska jag hämta nånting jag förlorat en vilja som jag faktiskt haft.

Hallå :) förlåt mig om det har blivit dåligt med bloggandet idag, jag har haft fullt upp och är så himla trött så det kommer bli ett litet inlägg om min dag idag bara. Jag har jobbat och sånt, försov mig eller snozza klockan ganska rejällt men inte så jag blev sen ut mer att jag fick hoppa över kaffet till frukosten och missa promenaden. Sen har jag jobbat, gick otroligt segt faktiskt, sen direkt efter så gick jag ner på stan träffade ida och evelina igen. Och när jag kom hem så somnade jag framför tv:en naturligtvis, när jag skulle se vänner, men hade sett det avsnittet så tänkte mer eller mindre, jag sover ist. Och vaknade av ett sms, men nu vet jag inte om jag ska duscha idag eller imorgonbitti. Idag innan sängen vore så skönt fast imorgon vore också gött då kan jag sova nu ist. hihi. Men tror jag tar duschen idag innan sängen. Men hoppas alla hade en bra dag! Jag saknar anna så mycket! hihi, du är så söt med dina problem! Fatta han vill ha dig och du han, sluta leta fel nu. Sluta göra så vi alltid gör, kom igen nu! Nu blir det duschen.

Puss & Kramar // Miiiii! :)


herregud! snart är det verklighet?

Oh jisses vad denna dagen har gått idag. Har inte haft mycket tid över förens nu, gick direkt från jobbet till stan för att möta sabina. Vi kollade på present till Ida som fyller år i helgen, så då ska det firas och dricka alkohol och allt sådant igen. Ja, jag ska inte börja leva det livet igen men det är ju helgen nu sen blir det inget försen juldagen om det väl blir nått då. Sen efter jag träffat sabina så ringde jag Fredrik så vi drog ut till Bergvik och handlade mat, testade den dära scaning grejen det var komplicerat och tog mycket onödig energi från mig :) Men det var kul att testa det! Och nu när jag kom hem så vill jag bara ha mat, men fick även där ett förhinder pga av mailet jag fick. Det mailet kommer vi till senare och sen så var det att ringa mamma och berätta allt, ja vad ska jag göra med mitt liv :) och nu äntligen har jag fått i mig mat, och blivit sjukt trött så det blir att sova snart!

Detta mailet fick jag när jag kom hem, och om det vore april nu så skulle jag åka. Men som jag har sagt så vet jag inte alls hur mitt liv ser ut då, men såklart jag åker på intervjun :) Utan en tvekan ;) Önska mig lycka till!

Tommy kommer att vara den som gor sjalva intervjun och den kommer att vara pa engelska. Alla intervjuer kommer att hallas pa Ostermalm i Stockholm. Vi vet att det inte ar en optimal losning att halla intervjuerna i en privat bostad men da vi har restaurangen pa Cypern finns tyvarr ingen annan losning. Vi har gjort var rekrytering for var restaurang genom arbetsformedlingen Utland dom senaste 15 aren pa detta satt och det brukar fungera utmarkt. Man kan garna ta med sig en foralder eller kompis om man vil. Vi har full forstaelse om man inte vill komma sjalv  och ni kan garna maila oss om ni har ytterliggare fragor eller funderingar ang. detta.  På intervjun ska man medtaga fyra kort på sig sjalv. Detta behöver vi för att separera era ansökningar efter intervjun. Korten kommer ej att aterlämnas. Vi föredrar små kort ur automat (svart, vita eller farg) men även andra kort går bra. Vidare vill vi att man tar med en kopia på sitt pass samt betyg och/eller arbetsintyg. Er tid och datum för er intervju hos oss ar foljande:
 Datum: Torsdag den 15e januari
Tid: 13.00
Adress: Wittstocksgatan 30 (rakna med att det tar MAX 30 min att ta sig till oss fran centralstationen)
Omrade: Ostermalm
Tunnelbanestation: Karlaplan



















































Älskade måndag.

JOBB JOBB OCH JOBB! :) Ja här sitter jag och säljer jätte mycket! haha, eller inte men roligt har jagiaf :) nu måste jag få iväg ett sälj iaf. varför är dom så arga idag för? men nu har jag fått evelina skaffa en blogg, ska bli kul och se vad hon kommer skriva om. Men antagligen jobbet, hon började på  heltid idag. Men sen ska jag ut på stan och träffa sabina sen ska bli trevligt. Sen får jag se om jag ska ringa fredrik och se till om vi ska titta på julklappar någon dag. Måste sätta igång med det snart. Hoppas alla har en bra dag, eller iaf gör det bästa av dagen. Låt inte tiden rinna ifrån er.

första december 2008.

If I live every moment
Won't change any moment
Still a part of me and you.
I will never regret you
Still the memory of you
Marks everything I do.


I can't waste time so give me the moment
I realize nothing's broken
No need to worry about everything I've done
Lived every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
Loved you once, needed protection.
You're still a part of everything I do, you're on my heart just like a tattoo,

I can't waste time so give me the moment
I realize nothing's broken
No need to worry about everything I've done
Lived every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
Loved you once, needed protection.
You're still a part of everything I do, you're on my heart just like a tattoo,


All good things now come from you

Godmorgon,godmorgon! Jisses ja idag kan jag hålla med om att jag är sjukt trött och ja det syns. Så man behöver inte kommentera det idag, hur roligt det än är att göra mig irreterad på morgonen så är det onödigt! Men ja, nu har jag redan fått i mig kaffet, har inte orkat gjort mackor ännu men det ska jag göra snart, jag är redan uppe nu :) Så svårare är det inte, nu ska jag stoppa i mig alla piller som behövs för att få dagen gjorde, koppla bort huvudet ett tag. Jaja, jag ska bara ta mina eox för den hemska mensvärken, ja 3 st nu så överlever jag till lunch iaf. Har bokat in lunchen med evelina, skönt att slippa käka själv. Men men inte för att jag känt mig ensam men för att det är otroligt gött att skvallra med någon. Igår fick jag mig ngr tankeställare, frågor som jag inte kan svara på. Men alla vet att livet bara rinner ifrån mig så fort, herregud det är ju redan december. Idag är det den första!! :) Hur ofta träffar man någon som är som en själv?

Men dags att röra på sig. Börjar om en timme. Dags att göra sig fin! Idag ska dagen bli bra!
Kramar Marie

You are my everything, My head and my heart mind my wing. I could give all again, I'm never sure of anyything with you!
What have I done to fall so hard for you?

RSS 2.0