life will smile for you.

Tjenare tjena!
 
Ja, det blir inte så mycket med att skriva när man har mycket omkring sig. Igår så var jag med Marie hela dagen, så vi åt lunch på stan och hade det enbart trevligt. Sen på kvällen var jag på Kibox och tränade, vilket resulterade i att jag idag hade träningsvärk. Sen idag har jag inte gjort så mycket,eller vaknade så otroligt sent, så det blev att äta frukost ge sig ut på stan och ragga jobb. Men det märks väl lite senare hur allt gick, nästa vecka ska jag in på lilla saluhallen eftersom chefen där var bortrest så de bad mig komma tillbaka, sen när jag kom hem fick jag nått ryck att gå och träna med min träningsvärk. YEAH, men tog pulse passet, så tack och lov var det inte så mycket styrka. Så mest spring, hopp och dööö! Jag det gjorde jag nästan. Så nu tittar jag på idol samtidigt som jag skriver blogg. Och nu ska jag lägga ner datorn och bli mer intresserad av tv:en eftersom jag ska se främande fågel som är på 4:an nu! Men hoppas alla haft en bra dag! Det har jag haft, nöjd och glad!

Lovehugs Marie

Swingfly :)

OJOJ! vad tiden rullar på,kändes konstigt att sätta klockan på alarm men nu är jag uppe, tänkte diska sen om en timme ska jag in till stan möta Mii var otroligt längesedan, eller blev ju en snabb fika för någon vecka sen men idag hade vi tänkt gå igenom allt som hänt den senaste tiden, hon och fredrik flyttar ju till en 3:a tror ja att de var. Sen har ju hon hoppat av skolan så letar ju jobb och vi ska på samma intervju denna veckan. Vad roligt det skulle vara om båda fick det! Men nu skriker disken att den vill bli diskad :) Ha en bra dag!

Rumperna ska skakas, lyckan höjas och pengarna tjänas!

Rumperna ska skakas, lyckan höjas och pengarna tjänas! Det finns mycket blandade känslor kring detta nu, men denna veckan kommer bli nått speciellt, inte för att jag vet vad som kommer hända mig! Den veckan är det ett jobb som ska hittas och bantningen börjar på allvar, träningen ska fortsätta som den har gjort. Det ska bli en bra vecka med många mål! Jag ska ha minst 50% rätt annars jävlar. Tänker inte gå ner mig själv, och leva i en bubbla och tro att allt är bra därför det suger ganska hårt nu, men ett positivt är det kan bara bli bättre eller hur?

2008-09-28

 Tur
Tecken finns på en eller annan framgång i dag. Ett positivt besked når dig och framtidsplaner tar form.
 Hälsa
Din hälsa skulle må bra av litet frisk luft idag. Tag därför varje tillfälle att gå ut på en promenad. Du kommer känna dig som en ny människa efteråt.
 Ekonomi
Genom att hålla hårt i pengarna idag kan du senare få möjlighet att handla något som du eftertraktar.
 Arbete
Tecknen visar att du idag bör spara dina krafter till kommande uppgifter. Tag det därför lite lugnt på arbetet.
 Kärlek
Om du är singel ska du se upp så att inte dagen slutar med ett krossat hjärta. Det hela handlar om att undvika att vara blåögd.
 Relationer
Idag kan en händelse medföra att du efteråt uppskattar en av dina vänner på ett annat sätt.

good morning ... klockan 14:51

Hoppsan, vad tiden går fort. Jag mår inge vidare bra idag, huvudvärken har gett med sig äntligen men är verkligen inte i tipp topp. Så nu har jag gått från sängen och tittade på tv:e, och nu tänkte jag ta och duscha och se till att jag rycker upp mig snart. Som sagt klockan är 15 nu ju! Men igår så var det hyfsat, blev inte full så fort, men det var dålig sprit, smakade schampo med päron inslag. hmprff..inget jag rekomenderar. Måste skriva ner messet jag fick av lill rebecka förut, hon är så rolig.  -Hallå där :) fick du ragg inatt eller? eftersom att du inte ringde....
(Svarade - hej! oh no inget ragg alls du, känns bra! hihi, blev dock lite mycket av det ena. jävlar vilken äklig sprit de var som jag köpte från bullen. :) men nu är jag hemskt bakis så har äntligen kommit från sängen tll tv:n :) hehe, hur är det själv?)
- Men marie då, inget ragg o dålig sprit :D har du blitt vuxen kanske? hehe.. jag ska duscha nu,börjar jobba snart :( blä!

Men nu blire duschen sen ringa therese och fråga om hon vill med ut och gå. Ha en trevlig söndag, hehe,
lovehugs marie!

Känn en doft av kärleken



Alla minns vi väl lejonkungen :) jisses jag grinar nästan när jag ser det! 

Fredagsmorgonen :)

I told you yes, and then you told me no. Baby, how can you say you should be free and I should pay and pay and you talk and talk about you and what you need. But sooner or later your love is gonna make me bleed.

Och klockan var nyss 11.11 och det sägs ju att man får önska sig nått då. Jag önskar mig samma grej varje gång, men det går aldrig ändå ;) Det blev en sen morgon idag, satt klockan på 09 men tittade ut och såg att det var mulet och sov lite till, det kan man få unna sig ibland väl? Så nu blir det frukost sen gör sig iordning för att gå till stan vid 13 tiden, sen måste jag skynda mig hem därför har ju träning vid 16. Och den kan jag inte hoppa över eftersom gårdagen blev som den blev, hehe :) Men ikväll blir det nog lungt för mig, iaf! Ska ut imorgon och det är bestämt, nöjes blir det! Men ska nog inte gå in på erotikmässan utan bara nattklubben. Köpte ju skor för de pengarna ist, smart jag är. Men tycker det var ett vettiga skor, dock lite för liten storlek, och för hög klack men man måste ju bara vänja sig lite. hehe :) Nu ska jag koka kaffe!

Lovehugs Marie

Here comes another day , I don't know if I can make it. Oh, I just realized it's so lonely being free. Runnin' from the pain. I'm never gonna shake it, Oh, how I need you to take it from me!

ännu ett inlägg om kärlek :-)

Markus är 27 år gammal och längtar efter en relation. Han är omtyckt bland vänner och beskriver sig själv som en social person. Problemet är bara att så fort en kvinna visar minsta lilla intresse i honom blir han stressad och flyr fältet. Dagen efter känner han ångest över sitt beteende ...


Metoden baserar sig i kognitiv psykoterapi som används för att förändra tankar, vanor och beteenden för ett bättre liv. Kanske finns det en orsak till att du tappar intresset efter tredje dejten eller kväver din älskade med överdriven klängighet. Och kanske är det egentligen inte så svårt att göra något åt det.

- Våra handlingar är det som är allra lättast att påverka, är det något vi tycker är obehagligt kan vi oftast genomföra det ändå. Känslor och tankar däremot är svårare att förändra, det är därför vi har olika verktyg till hjälp.

Något så enkelt som att sätta sig ner och bestämma att "i dag ska jag göra tvärtom mot vad jag brukar" är enligt Egil ett första steg till att förstå och övervinna sina problem. Det handlar om att våga, om att behålla fokus och alltid befinna sig i nuet.


- Det mest kritiska ögonblicket i en relation är när förälskelse övergår till vardag, då är det väldigt vanligt att folk ger upp. En av orsakerna är att de inte klarar av att leva i nuet, de tittar alltid två eller tre veckor framåt. Om man jobbar för det kan förälskelsen finnas kvar hela tiden.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article3382710.ab


Vilken typ är du?

Bara för att jag skrev det jag skrev förut, och inte tappa tråden här. Så läste jag även detta på aftonbladet, vilken typ är du? Jag är nog mest herr kräsen :p


Herr Kräsen :
Herr kräsen är ofta en social person som är omtyckt av sina kompisar och framgångsrik på sitt jobb. Människor i hans närhet tycker det är obegripligt varför han inte lyckas hitta någon eller varför hans relationer bara håller i någon månad. I början av relationen tycker han alltid att det är kul och spännande men efter ett tag börjar han leta fel och brister hos sin partner. Fel kläder, fel politiska åsikt, fel konstsmak. Istället för att bear­beta problemen drar han sig ­hellre ur under ­rubriken "det ­skulle ändå aldrig ha ­funkat". Herr Kräsen låter ­tankarna ta överhand och begraver ­sina känslor. Han har ofta ett gott självförtroende men en dålig självkänsla.

Om träffar någon du gillar, följ inte impulsen att fly så fort möjlighet ges! Boka en ny dejt så fort som du kan, även om tvivlen på partnern börjat dyka upp. Du behöver ge närheten mer tid att utvecklas. Om det känns konstigt att gå på fin restaurang så välj en mer avslappnad miljö, bowla tillsammans, gå på bio. Dra dig inte undan utan våga mer!


Fröken Perfekt :
Fröken perfekt är en mycket social person som är expert på att få andra människor att må bra. En typisk relation inleds med mycket kärlek och hon får ofta höra att hon är den perfekta flickvännen, nästan lite för perfekt. Hon anpassar sig helt efter sin partners behov och vilja och tycker själv att hon tar bra hand om sina nära och kära. Trots det slutar det alltid på samma sätt, när förälskelsen svalnar rinner förhållandet ut i sanden, som om hennes partners tröttnat på henne. Vid det laget har hon gått så djupt in i relationen att hon nästan är osynlig.

Du styrs av dina tankar och gömmer dig genom att tänka dig fram till andras behov och sedan försöka tillfredsställa dem. Du behöver därför träna dig i att fokusera på dina egna behov och känslor. Fråga dig vad som är viktigaste för dig i en relation. Vad vill du? När du träffar någon så träna dig i uttryck dina behov, ta små steg i taget. Något så litet som att få välja film i videoaffären kan vara ett steg i rätt riktning. Framför allt, visa vad du känner. Då blir du mer verklig både för den andra och för dig själv. Det är nödvändigt för att verklig närhet ska kunna utvecklas.


Mr Villrådig :
Mr Villrådig har haft flera längre förhållanden och har inga problem att inleda nya relationer. Däremot tvivlar han ständigt på att han verkligen är tillsammans med rätt person. Kanske finns det någon bättre därute? Är jag verkligen kär? Han undviker att planera inför framtiden och till slut klarar partnern inte av att leva i ovisshet och det tar slut.
Du styrs av dina känslor och har svårt att känna tillit. Bestäm dig för att stanna kvar två år i relationen oasvett hur det känns. Bestäm dig för att under den tiden inte agera ut dina tvivel, utan behålla dem för dig själv och inte låta dem styra ditt agerande. Träna dig under tiden på att stanna i nuet. Se till så att du och din partner får mycket tid ihop, och sitt inte bara hemma utan gör saker tillsammans. Då flyttas fokus från din oro till det roliga du faktiskt har tillsamman med den partnern. På sikt kan veligheten att avta.


Fru Plåster :
Fru Plåster går in i relationer med stor passion och känner sig som en halv människa när hon är ensam. Hon sms:ar, ringer och håller sig ständigt uppdaterad på vad hennes partner sysslar med. Hon blir lätt svartsjuk och behöver stora mängder bekräftelse för att må bra. Fru Plåster är ofta klängigare än hon skulle vilja och ställer ultimatum för att hon inte ska bli lämnad. Redan tidigt i förhållandet vill hon veta om hennes partner vill skaffa barn och gifta sig, något som ofta driver dem på flykt. När hon är ensam ångrar hon sitt beteende, men så fort hon hamnar i en ny relation blir hon ett plåster igen och låter känslorna styra hela hennes liv.

Du styrs av dina känslor och behöver träna dig i att ta ett stag tillbaka och se din partners behov. Ta det lugnt och låt relationen växa, till exempel kan du prova att låta den andra bestämma när ni ska träffas nästa gång. Fundera över hur du kan tillfredsställa din partner och inte bara dig själv. Prata inte bara om dig själv utan lär dig att lyssna, även om det är jobbigt. Framför allt, ta det lugnt. Diskutera inte bröllop och barn redan på första dejten. Låt det komma naturligt.


Jag förstår faktiskt inte.

Jag vet inte hur jag ska börja detta komplicerade inlägg, men det handlar om det andra könet. Killar förstår man dom, har man förstått dem någon gång, inte jag iallafall de tänker inte alls som mig (skriver mig, eftersom detta är mina egna tankar), ja har hört för ofta att jag tänker för mycket, men man måste tänka över grejer. Man kan inte ta första bästa, eller ska man det?

Ja, iaf läste på aftonbladet för 5 minuter sen, varför killar hellre vill ha hemmafruar än affärskvinnor. Den började med att först och främst tänder de på smarta kvinnor, men den vill inte att deras jobb kommer för familj och hem? jag får inte ihop det, vilken tjej skulle hellre vara hemma och bara ta hand om allt istället för att satsa på sig själv. Om man går hemma och inte gör nått där man utvecklas så hur ska man då bli smart som de tänder på? Då lever man ju i en slags bubbla? Och hur kul kan det vara? Undrar vem som skrev den artikeln.

Det jag vill komma fram till är att jag har aldrig förstått mig på killar och kommer nog aldrig att göra det, man kanske skulle gå i en kurs att bli lebb ist :p

Nej nu måste jag spriga i säng den skriker efter mig. Jag har haft en underbar kväll, köpte en lila tjocktröja jätte mysig verkligen:)

Saknar fortfarande min navas. ( www.sofianavas.blogg.se )

Kramar Marie

Torsdagkväll!

Oj! Nu har jag suttit här ett tag och bara surfat runt på andra bloggar, och skulle skriva en för ett tag sen men blev inte så! Just nu håller jag på och kokar ägg, blir middagen idag det :) Med potatisgratäng och grönsker, mumma! Sen blir det staden, det är ju någon tjejkväll där så det ska vi ned på! Sen har det inte hänt så mycket mera i mitt liv, förutom att jag ska på intervju på manpower på onsdag den 1 okt. skit bra det ju! men men nu ska jag äta! hoppas alla får en underbar kväll liksom jag!

Ps. ville bara skriva att jag saknar min navas.

Kramar Marie :)

Shut up.

Hey! Shut up. Dont lie to me. Hey, hey, have a heart, hey, have a heart. If you dont love me, why dont you let me go?hey, have a heart!

Jag har faktiskt inte en aning om vad jag ska skriva idag, men kanske lugna min älskade genom att skriva att jag kommer verkligen inte ta bort min blogg, bara låta den ta mindre tid av min vardag. Och sen skriva att om jag skulle ta bort den så skulle jag nästan inskaffa en ny, jobbig seprations ångesten här ju! Har ju vart mitt liv i nästan 1 ½ år? och jag får nästan känslan komma tillbaka när man läser inläggen fast det är det minsta jag önskar mig nu. Så ni kan ta det ganska lungt där ute, lovar er den försvinner inte än.

Jag måste även få skriva att jag läste två helt fantastiska bloggar nyss, http://jagefrisk.blogg.se/ och http://levaidag.blogg.se/ , tror dem handlar om samma grej. Cancer, ena var 20 år och dog, jag vet inte vad jag ska säga. Blir så ledsen, när jag mår hemskt och när jag känner mig liten ska jag börja läsa den,den handlar om hennes vardagsliv innan hon dog och det får mig att förstå att jag har världens bästa liv. Jag kan klaga och gnälla, är ganska duktig på det, haha, men jag är ändå frisk, jag har världens bästa familj, världens underbaraste vänner och det enda jag saknar är ett jobb men jag lever iaf.

Sen ska man kanske diskutera idol som man tittat på... eller det skiver ju alla andra om i sina bloggar. Men jag måste få skriva en sak, förstår inte HUR DEN JÄKLA JURYN kunde skicka ur Mattias,han var ju så söt! Han var min idol =) Slut pratat om det!

Ja, kanske ska avrund för dagen, men måste få med att det är faktiskt torsdag imorron. Anna kommer hem i helgen, så nu var det slut på mina nyktra "svenska" helger, så denna helg ska jag nog ut. Felix och Therese ska ju ut också så, har ganska många ställen där förfesten är,om de inte kräver att få vara hos mig dock. Men tror inte misse mjau gillar det ;) Men har vart nykter 5 helger vad jag minns, och då räknar jag inte med veckan i bulgarien dock, men men det var ju semester såå spelar väl ingen roll. hehe!

Så säg som det är för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna förlorar mig och känslorna faller fritt på midnattsgatorna för vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?


Would you tell me how could it be any better than this?

Cause you're all I want, You're all I need
You're everything,everything
You're all I want your all I need
You're everything, everything.

I don't think that they'd understand.

I don't want the world to see me .Cause I don't think that they'd understand . When everything's made to be broken. I just want you to know who I am.

Usch, känslan jag har nu är verkligen inte att leka med. Jag förstår inte ens varför jag skriver dessa ord, jag vill bara få det ur mig. Jag vill bara skriva hur ofta man längtar från denna staden, och hur ofta jag bara vill flytta hem till mamma, även om det inte är den lösningen jag vill ha så kommer jag iaf hem till någon som älskar mig! Känns som de misstagen jag gör verkligen sätter sina spår. Nu tänker jag avrunda min blogg har blivit en mindre del av min vardag nuförtiden, inte för att jag gör nått vettigare men känner att folk läser och misstolkar. Det vill jag inte ska hända.

Sanningen är den att vi inte vet vad vi har förrän vi har förlorat det, men det är också sant att vi inte vet vad vi saknar förrän vi har funnit det!

Lovehugs and Good night.

In love tonight!

THE CALLING - WHY DON´T YOU & I

Since the moment I spotted you
Like walking round with little wings on my shoes
My stomach's filled with the butterflies...and it's alright
Bouncing round from cloud to cloud
I got the feeling like I'm never going to come down
If I said I didn't like it then you know I'd lied

Every time I try to talk to you
I get tongue-tied
Turns out everything I say to you
Comes out wrong and never comes out right

So I'm singn' ‘Why don't you and I get together and take on the world
And be together forever
Heads we will and tails we'll try again
So I'll say why don't you and I hold each other and fly to the moon
And straight on to heaven
Cause without you they're never going to let me in'

When's this fever going to break?
I think I've handled more than any man can take
I'm like a love-sick puppy chasing you around...and it's alright
Bouncing round from cloud to cloud
I got the feeling like I'm never going to come down
If said I didn't like it then you know I'd lied

Every time I try to talk to you
I get tongue-tied
Turns out everything I say to you
Comes out wrong and never comes out right

So I'm singn' ‘Why don't you and I get together and take on the world
And be together forever
Heads we will and tails we'll try again
So I'll say why don't you and I hold each other and fly to the moon
And straight on to heaven
Cause without you they're never going to let me in'

And slowly I begin to realize this is never going to end
Right about the same you walk by
And I say ‘Oh here we go again'

Every time I try to talk to you
I get tongue-tied
Turns out everything I say to you
Comes out wrong and never comes out right

So I'm singn'‘Why don't you and I get together and take on the world
And be together forever
Heads we will and tails we'll try again
So I'll say why don't you and I hold each other and fly to the moon
And straight on to heaven
Cause without you they're never going to let me in'

Ja jag lever!

Hallåå! Får be om ursäkt får dålig uppdatering efter hemkomsten i tisdags, men mitt internet lägger av varje gång när jag ska skriva ett inlägg. Så nu sitter jag hemma hos mamma i åmål, och hoppas att jag äntligen kan få skriva att jag haft en jätte bra semester och haft det helt underbart nere i bulgarien. Även fast det inte har vart något höjdar väder iaf inte de sista dagarna så har jag verkligen njutit av stunden, utan att ha någon press på mig alls. Har haft det trevligt tycker ja.

Som sagt nu sitter jag hemma hos mamma, och blir ompysslad och pratar om framtiden. Och jag har nog mer eller mindre bestämt mig för att plugga till våren nu. Känner att det skulle vara nått för mig. Ta tag i mitt liv där. hihi, gör nått vettigt som hon sa. Sen tycker hon också att min nya piercing var fin!!! det trodde jag aldrig att hon skulle säga men det sa hon och det gjorde mig glad.

Nu ska jag snart gå och vara sociala med henne igen. Vi ska beställa hem mat idag, vet inte om det blir thai eller pizza men det märks nog! hehe. Puss och Kramar Marie

Bulgarien väntar

Nu åker jag!!!!! Hejdå, hoppas alla får en underbar vecka det ska jag ha!  puss puss, hejdå!

Shebang - ROMEO

Oh Romeo, where do you have your Juliet now?
Oh Romeo, where do you have your girlfriend now?
You used to be the one everyone wanted to be
(Everybody wanted to be)
You used to be the one and only for those girls
But look at you!

You never thought somebody like her would come in your way
You never thought, no, your lady in chains could walk out on you
Yesterdays flowers they don`t mean much now
(Flowers they don`t mean a thing)
You treated her just like dirt and now it`s too late
So look at you.

Oh Romeo, where do you have your Juliet?
Romeo, wheres your girlfriend?
Where is your little pretty girlfriend?
Oh Romeo, how could you do this to her?


lite läskigt kanske.

Sitter och läser mitt horoskop nu, och vissa grejer stämmer in så fruktansvärt mycket. Det tycker jag är rätt otäckt ändå, hur vet de att jag tänker så just idag. Men men här kommer vissa delar ur horoskopet. (http://www.ditthoroskop.nu/)

 Kärlek
I ditt privatliv svänger det för närvarande en hel del, och du får skäl att ompröva vissa vänskapsrelationer.

 Relationer
Idag är du väldigt sällskapssjuk och har inget problem med att tala med främlingar bara för att få prata med andra människor.

 Hälsa
En förkylning kan blomma ut om du inte håller dig tillräckligt varm. Försök att framför allt ha fötterna varma.

måndagmorgon :)

Skit vad dåligt man har sovit inatt så börjar dagen med kaffe, mycket kaffe... Nu ska man göra iordning sig och gå iväg till arbetsförmedlingen, ska lägga upp en handlingsplan och blablabla. Sen ska jag luncha med mamma, köpa hörlurar också och sen blir det hem och städa så jag inte lämnar över en skitig lägenhet när jag åker nu. Sen ska jag fortsätta packa och se till att jag orkar komma på träningen idag också. Som sagt ska iväg och slappa en vecka nu så känner att jag måste iväg. Har träningsvärk idag men vad fasen gör det, det har aldrig dödat. Men nu måste ja göra mig fin.

Kramar Marie

Söndags ångest.

Ja den finns här åter igen. kanske för att det är söndag men kan inte skylla på det heller. Jag har verkligen kommit på att jag måste ta tag i mitt liv. Ska plocka upp det positiva, bryta kontaker som man ändå aldrig pratar med, sortera ens vänner och se vilka som man vill umgås med. Därför vänner ska ju lyfta upp en och inte trycka ner en. Så det ska jag börja med, sen ska jag satsa på träningen se till att allt blir bra där. Börja med mina piller  igen. Sen ska jag SKAFFA JOBB! Så jag har nått att underhålla mina dagar med. Kanske därför jag börjar fundera så, för att jag inte har annat att lägga tankarna på. Så nu är det dags igen efter bullen blir det att ta tag i allt.

Men nu avrundar jag mina funderingar.

:)

Hej du fina, jag känner inte dig, du känner inte mig. Jag är nog konstig som skriver till dig:) // ett citat från marsmånad´08.


Just stand up :)


memory



MINNEN!!! MINNEN! :) Jag är kär ;)

hemmakväll blir.

Heeej :-)

Japps, ska bli så underbart skönt att bara sitta hemma. Hyrde en film, den hete gone baby gone. Hoppas den är bra. Kan säkert skriva det efteråt. Ha en trevlig kväll. Puss

I´m leaving

Nu åker jag snart hem till pappa, han fyller nämligen år idag. Och kommer tillbaka imorgon kväll. Då har jag lovat att följa med therese och lousie till arena, Lazee spelar juh! Haha :) Sen på söndag blire att packa jag åker ju på tisdag! Hoppas alla får en bra helg, nu ska jag springa ner och köpa blommor åt honom sen ta tåget som går 15.59 :) hoppas det inte är försenat. Men kramar på er // Marie Nordgren

That is just so typically me.

I made you believe. We're more than just friends :) It might seem like a crush, But it doesn't mean. That I'm serious!

Godkväll! Idag har jag inte gjort nått speciellt, elller joho. Där fördrev jag verkligheten stort, har faktiskt städat och möblerat. Och allt sådant. Det känns otroligt göött. Att få iordning på allt! Fick hjälp av Rebecka faktiskt så ska inte ta åt mig hela belöningen själv!

Men nu blire tv:e och sängen. Imorgon åker jag till åmål! Men vi hörs!
Lovehugs Marie

Torsdagsmorgon!

Här sitter man igen, vaknade ganska sent idag. Var inte upp fören halv 11 :) Får väl skylla ifrån mig att min telefon ringde varm från 23 fram tills 24. Så sent blev det, sen fastnade jag för 2 ½ men. Det var ju bara ett måste så somnade nog inte försen vid 1 kanske. Men det spelar ingen stor roll just nu. Därför jag har ett svårt val att göra, hm, ska jag åka till norge jag har inte bestämt mig. Men nu idag denna morgon så skulle jag säga ja, på ett villkor att jag får ha kvar lgh i karlstad så jag kan åka hem när jag vill. Det låter väl bra? Ska prata med pappa om de, men först väntar en veckas solsemester. Otroligt gött!! :) Jag längtar efter det! Men känner att jag inte ska överge norge tanken, där tjänar man ju pengar.

Men men idag ska jag ner och möta morfar ska se till så min lille gubbe klarar och byta från buss till buss. Utan att gå fel. Låter väl bra? Sen ska jag städa och möblera om:) hehe. Hoppas alla får en bra dag iaf.

Lovehugs Marie

Bomba!!!


Tisdagskväll.

Hej! Jag mådde jätte kasst förut, orkade inte med att se sanningen. Men jag vet vad jag måste göra för att jag inte ska må så här, det är bara att ta det lungt och ta en promenad och skaka av mig alla problem. Och det ska jag ta och göra nu, det spelar ingen roll om jag bara sitter hemma och funderar. Ställer ofta till med mer besvär då. Man ska inte tänka för mycket. Så då får man röra på sig också, viktigt att jag är hemma tills 23 iaf :)

Men hooppas ni hade en bra dag! Puss

Trött

If the mind keeps thinking you've had enough
But the heart keeps telling you don't give up.

The heart is stronger than you think
It's like it can go through anything
And even when you think it can't it finds a way to still push on, though

Sometimes you want to run away
Ain't got the patience for the pain
And if you don't believe it look into
your heart the beat goes on

I'm tellin' you that
Things get better
Through whatever
If you fall, dust it off, don't let up 

Don't you know you can go be your own miracle

You need to know.

Visdomsord.

I have waited so long for something to come along
I won't find it in this town !

RSS 2.0