Utmanad av Rebeccah!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din sida, utmana personer och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du: Marie

2. Ett ord på fyra bokstäver: Måne

3. Flicknamn: Mona

4. Pojknamn: Martin

5. Yrke: Målare

6. Färg: Marin-Blå

7. Klädesplagg: Mockasiner

8. Mat: Macka

9. Sak i badrummet: Medicin

10. Plats/stad: Mariestad

11. En orsak att vara sen: Missade-bussen?

12. Något man skriker: MÅÅÅL!

13. Film: Män som hatar kvinnor

14. Något man dricker: Morots-jucie

15. Band: Måns Zelmerlöv

16. Djur: morris (kattnamn)

17. Gatunamn: Muraregatan

18 Bil: Mercedes

19. Sång: Marie,marie

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Match


kan somna tryggt.

Om jag ska vara med i Vasa-loppet? ^^ hmm, nej tror inte jag måste svara varför! (haha, GW i efterlyst) Så roligt kan man ha på en onsdags kväll. Ja, idag har jag inte gjort så mycket. Var nere i byn en stund förrut, Inskaffade mig hårfärg så man kunde bli lite fin igen, eller ja få bort min härliga utväxt :) Så det har jag fixat, sen klippte jag även tånaglarna och sådant! Och just nu funderar jag på ett varmt bad, fast det kan jag ta imorgon bitti ist! Så jag är fin tills helgen :) Just det har fått sov plats mellan freda-lörda också, så torsda-freda sover jag hos Marie J och freda-Lörda hos Rita och sista men inte minsta natten hos saaben!

Så det består min helg utav, Så det kommer inte bli så många mer inlägg denna veckan eftersom jag dra till Charlestown imorgon och kommer säkert hem söndag kväll, Så om ngn vill ta en fika så hör av er! Vore allt trevligt! :)

men nu blir det antagligen sängen eller badet! Have a nice night!

Älskade tider :)

1.   2.  3.  
4.Mamma och henne syster karin 5. 6. Pappa och mats(morbror)och mats fru :)  
7.Min bror med flickvän :) 8. 

1. Sofia Navas på hennes student, med hennes bror.
2. Hemma i Åmål, våran baksida.
3. Sofia Navas på hennes bal.
4. Mamma och hennes syster Karin
5. Mamma och farmor i trädgården.
6. Pappa och morbror mats och hans fru (minns inte namnet) på Baldersnäs
7. Patrik och Jannice på min student
8. Mamma på en uteservering.

tretton-stycken-punkter

Dagens vill ha: En klänning från Nelly, Klicka här
Dagens klädsel: Mörka Jeansen och rosa linne
Dagens smink: Inget faktiskt, var ju och solade mitt på dagen.
Dagens Frisyr: I en häst-svans :)
Dagens Låt: Emd - Alone
Dagens Planer: Laga mat åt mor & far, Se på den rätte för Linda Rosing klockan 20
Dagens Saknad: Lägenheten i Karlstad
Dagens Bästa: Det fina vårvädret ute, snö på marken och solen skiner!
Dagens Roligaste: Pratat med Hanna idag!
Dagens Dummaste: Att man vaknade försent, så hela dagen rinner ju iväg.
Dagens Köp: Kanske blir klänningen från nelly trots allt, fast har inte klickat hem den än.
Dagens Godis:  Det ända söta jag äte/ drukit är COLA!
Dagens Humör: Bra, trevlig och allt flyter på!

Tisdagsmorgon!

 Vet ni vad? Jag fick en fråga igår, som gjorde att jag började tänka. Är du fortfarande singel? Ja, Absolut svarar jag men jag fick mig en tankeställare. Inte för att personen som frågade menade någon illa, utan bara var interesserad utav hur mitt liv såg ut nuförtiden. Men jag fick också en woow känsla efteråt, inte tänker jag ha någon för att bara ha någon. Jag vill att allt ska börja med det där roliga, de galna begäret. Alla har vi väl träffat ngn som fått oss känna, nej jag vill inte lämna dig här nu eller den andra känsla skit jag måste hem. Men om man tittar sig omkring, så skaffar människor barn, förlovar sig och kanske börjar titta på hus - medans jag känner att jag är bara 21 jag tänker leva mitt liv först, känna att den glöden jag har nu är borta, då jag kan sitta hemma en fredag eller en helhelg utan att tvinga mig själv till det. Jag har inte den lugna känslan än. Jag är den som alltid kommer tro (innan jag riktigt ramlar dit) att det finns någon bättre. Jag tänker inte nöja mig, aldrig, seriöst tänk att vakna upp i ett förhållande utan att man vet hur man kommit dit?

Vill bara skriva egentligen att jag trivs med mitt liv, och jag älskar det! Jag har ingen att anpassa mig till, och det är så himla skönt! Ha en bra dag alla!

Stoora Kramar Marie!


miss you :(

Saknar er redan, Saknar er, Saknar mitt liv, Saknar CHARLESTOWN! Ville bara skriva detta, så ni vet att jag tänker på er. Alla mina underbara vänner, alla som alltid funnits där för mig. Även fast jag känner så här nu, så vet jag att detta har ett slut, bra att jag slipper karlstad nu - då slipper jag sakna allt när jag inte kan åka tillbaka. Nu kan jag ta tåget är där på en timme så är saknade över sen!

Men nu ska jag koppla in tv:en. Sen ska jag se Lipstick Jungle :)

 

första-dagen-i-åmål

Godmorgon, Godmorgon. Inte för att jag precis har vaknat, har vart upp sedan 10 någon gång, men ändå! Nu har jag äntligen mellanladdat i Åmål, Känns helt ok men hemma-bra-men-borta-bäst :) Ni som någon gång vart i Åmål vet vad jag pratar om. Man känner sig så ensam här nuförtiden. Har inget att sysselsätta mig med egentligen, vilket är så skönt men ja. Vitt och fint är det ute, och nu kikar även solen fram! Katongerna ska jag ta tag i, allt måste upp och de grejerna som inte ska användas ska ut i boden, så det blir att gå igenom allt. Men först måste jag se melodifestivlen som går i repris klockan 14.25 på 1:an :)

Sen ser jag framåt också, nu är det bara 21 dagar kvar sen går flyget mot cyprus och värmen i nästan 7 månaders tid. Ska bli så härligt men vad fasen, har 3 veckors tid att sysselsätta mig med också. Men i helgen ska jag upp till Karlstad, på torsdag ska jag nog umgås med Marie Jonsson men det är absolut inte säkert ännu, men isf sover jag där och då är det sen fredag, då blir det taco och biljard med Evelina och Rita :) då har jag inte  någon sovplats från freda till lördagen så någon som har en soffa ledig säg gärna till. Sen på lördag ska vi fira sofia som fyller år, 22 blir hon nu, så då blir det utgång med dom underbaraste igen och sen är det ju redan söndag! Så helgen är allt planerad bra! :) Men sen händer det säkert saker som gör att det blir krångel, tycker det känns svårt att hitta sovplats i KD men men som sagt allt ordnar sig säkert!

Nu blir det kartonger som ska upp! Have a nice day ♥

Kisses and hugs Maggie!

Flytta?

Ja idag är det gjort, så min nuvarande bostads ort är ÖÖMÖÖL! Men tänker ändå tillbringa natten i karlstad, så funderar på nöjes, men det märks senare. Eller snart ska in i duschen först, sen ringa och prata med tjejerna! Sen får man se vad som händer, detta har vart en lång dag, började vid 10 då mor och far kom hit med släppvagnen :) Och då var det igång, sen packade vi ihjäl oss eller nått sådant. Allt fick ändå plats trots allt. Sen stannade jag kvar i lgh tillsammans med mamma och städade. Herregud vad det är hemskt jobbigt! Men nu blänker allt som kan blänka också. Så det känns skönt! Och nu har de åkt eller åkte härifrån vid 18 så nu är det lugnt. Men som sagt jag tillbringar natten i karlstad ändå. eftersom jag lovat att hjälpa fredrik flytta imorgon också. Men imorron kväll gör jag första natten i Åmål. TYCK SYND OM MIG, FAST SÅ SKA JAG INTE TÄNKA :) Jag åker ju snart ändå! haha :)

Men nu blir det duschen! Loove // Maggie

Näst sista natten i kd

Åh, jisses klockan är redan 21 snart! Och jag har precis kommit hem, blev en 12 timmarsdag idag. Och nu ska jag inte göra så mycket vettigt. Tänkte skriva vad jag gjort idag, och så sen ska jag krypa ner och lägga mig. Så om ni orkar så kan ni läsa om dagen eller gå härifrån. Imorron är det sista natten i Karlstad själv iaf, i min egna lägenheten som egentligen inte är min längre, men ändå. Sista natten snart iaf.

Ja! Idag sov jag ända tills klockan 08.10 så det blev lite stressigt, men det har blivit sena kvällar två dagar i rad ju! I tisdags var jag ju på bio så då somnade jag först halv 1 på natten och samma igår, då det blev sent med filmen hos en kompis. Men men då var det bara att dra på sig jeansen och äta frukosten på jobbet. Sen har jag bara jobbat, sen tog jag och evve bussen ut till rita för att hälsa på wille igen. Där fick vi en jätte god korvstrogganoff, den var underbart god. Och där satt vi och skrattade och hade supertrevligt tills typ nu när jag kom hem. Vi bestämde också att vi skulle träffas och ta en tacos kväll här innan jag åker med utgång och allt. Ska bli jätte trevligt, vi får se när det blir bara.

Ja annars har det inte hänt så himla mycket, kan inte förstå att det är mindre än en månad kvar nu! Men men, sådant är fallet och det är fortfarande blandade känslor. Men allt ordnar sig ska vi se, det brukar det ju göra.

Men det var nog allt för mig! Ha en bra kvällen och en underbar natt.

Dagens humör: Glad, som benen vill springa iväg. Pirrar i hela mig!
Dagens kläder: Ljusa jeansen och mörkgröna t-shirten från gina.
Dagens frisyr:  Håret i en toffs på huvudet, städtoffs :)

Lovehugs Maggan, Have a nice dag!


onsdag härliga onsdag!

Dagens vill ha: Stoor Choklad kaka och Coca-cola, ett par nya jeans hade inte suttit fel.
Dagens klädsel: Jeans leggings och lacost-tröjan
Dagens smink: Det gamla vanliga jobb sminket, så man ser fräsch ut!
Dagens Frisyr: Sovit med flätor så det var lockigt
Dagens Låt: Sarah - Marcco Sccoco
Dagens Planer: Fortsätta flyttpackningen
Dagens Saknad: Anna Gunnarsson Gull
Dagens Bästa: Evelina Tegel som förgyller mina gråa dagar på jobbet.
Dagens Roligaste: ? Vad smakar en Laktrispuck?
Dagens Dummaste: Att det snöar.
Dagens Köp: Har inte köpt nått idag, blir väl en sväng till HH antagligen :p
Dagens Godis:  Lysmelk
Dagens Humör: Ont i magen, ganska grinig i perioder annars helt Ok :)

darling sweet honey

Godmorgon tänkte jag nästan skriva. Det känns lite så, har precis kommit ur min lilla dimma tror ja. haha, ja sista timmen på jobbet så sa jag inte nått rätt, allt var en dimma. Sålde gjorde jag till slut iaf, haha. Även fast bokstäverna hamnade bak-och-fram! :) Nu har jag käkat plättar och ska snart in i duschen, sen blir det att laga mat låda och sen ska jag iväg på Biiio! Ska bli kul,var jätte längesedan jag var på det! Sen måste jag och hinna fortsätta packa, men annars har jag ju hela nätterna på mig till det:) Så kommer det se ut iaf, på torsdag har jag planerat att jag ska hem och hälsa på Wille också! Såå himla söt! Men nu blir det duschen! Jag hoppas alla hade en toppen dag iaf!

Loovehugs M :) (om en månad idag, så åker ja, wiieee)

I know that I've got issues



Kelly Clarksson - My life would suck without you

Guess this means you're sorry
You're standing at my door
Guess this means you take back
All you said before
Like how much you wanted
Anyone but me
Said you'd never come back
But here you are again

(Chorus)
Cuz we belong together now, yea
Forever united here somehow, yea
You got a piece of me
And honestly
My life (my life) would suck (would suck) without you

Maybe I was stupid
For telling you goodbye
Maybe I was wrong
For tryin' to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way I found out I'm nothing without you

Being with you is so dysfunctional
I really shouldn't miss you,
But I can't let you go,
Oh yeah
Ja, nu ska jag fortsätta min flyttpackning! Min dag har gått  väldigt fort iaf :)
Hoppas alla har en toppen dag! Lovehugs Marie

sunday, it's sunday baby!

hihi, hej kanske? :) Gud vad jag bara springer runt och småler, vet inte alls varför jag är så glad idag för. Men glad är jag iaf! Kan det bero på vädret! Ofcourse, det är på grund av vädret jag är så glad. Idag fortsätter min packning, förstår inte hur jag kan ha samlat på mig så mycket skit/skräp under dessa år. Men det ska jag göra, sen kommer mamma och hämtar Kisse-mjau också. Sen blir det promenix med Evelina sen ska vi beställa pizza också. Då kommer nog även saaben och CO :) I don't know kanske,kanske inte :) Det märks först efteråt!

Nu ska jag leta upp ngn äldre CD-skiva och spela den hela dagen. Oh nostalgi-tripp vore väl härligt att ta! :)
Lovehugs, stooora kramar Magggiee!

♥-ns dag

Lördag lördag och åter igen lördag! Och det är ju inte vilken lördag som helst utan det är ju faktiskt alla hjärtans dag. Inte för att jag har någon att fira den med, men vad spelar det för roll. Den är ganska överskattat ändå, fast visst blir det jobbigt när man tänker på det. Men det överlever man ju ändå. Ja annars då, så rullar det på utan problem. Idag har jag städat lite och ordnat och donat inför flytten. Och sen naturligtvis sett melodifestivalen. Men men igår var man ute och röjde, sa hejdå till lägenheten med flickorna - liten gullig förfest. För många shotar och ngra få öl så var man på G igen. Det var en trevlig kväll trots allt.

Men nu är det som sagt lördag och jag ska titta om det går någon bra film på tv :e :) Have a good day!


charlestown.

Sista helgen i CHARLESTOWN denna helgen då! Gud måste få skriva att tiden går så himla fort :) Det ja, det var nyss maj kändes det som och det har ju gått ett helt år snart, ja och nästa helg flyttar ja. Ja, det kan jag inte heller fatta att jag gör. Jag kan inte tänka tanken utan att rysa fortfarande, att jag ska till CYPRUS OCH LEVA DÄR, i hela 7 månader! Men gud så kul jag kommer att ha! :) Nu ska jag ta en dusch och sen ta en promenad innan solen går ner, helt underbart väder ute! Solen skiner och det är snö på marken!

Men nu ska jag börja flyttpacka idag sen blir det melodifestivalen ikväll! En lugn kväll väntar :)


Allting går igen, kommer tillbaks

Jag blir inte så många rader här nuförtiden, men men hoppas ni överlever min lilla svacka. Idag har det vart en ganska jobbig dag trots alla framgångar, jobbet har ju rullat på och det är onödigt att klaga. Men jag känner att jag inte kan låta bli ändå, därför det är många tankar som upptar min hjärna under nätterna så man är väl glad om man får 3-5 timmars sömn ändå varje natt. Ja, hur man än börjar så slutar det bara fel ändå. Jag saknar dig, Anna Gunnarsson Gull, utan dig idag hade jag nog grävt ner mig själv så djupt. Men men snart är det en ny framtid som väntar mig, jag kommer nog ha den bästa tiden i mitt liv trots allt under tiden i cypern.


förlåt, men du vet att jag får panik av dina tårar. Hur kan det spela någon roll? framtiden är ändå utom räckhåll för oss. Har inte tid med all din skit! Ja ja, jag vet vad vi förlorat, och jag vet att du vet. Ett steg tillbaka för att ta två framåt eller minns du hur det lät sist?

Nej, nu blir det sängen. Här kommer den underbara låten som jag hela tiden nynnar omkring på! Lite av texten är ovan! Lovehugs Marie Nordgren


hard work :)

hard work idag också :) Ville mest skriva att jag tänker leva livet nere i cypern i sommar. Jag har hela livet framför mig och det känns så himla underbart att skriva så, att man ibland måste ta ett steg tillbaka för att kunna ta två steg framåt sen! Och det känns precis så ibland. Men ni alla förstår mig också, när jag skriver dessa ord. Att jag önskar jag kunde säga att jag inte bryr mig... Ha en bra dag alla! Nu gör jag sista timmen på jobbet!

Lovehugs marie :)


I've said it so many times

Nu är jag allmänt grinig och trött vet inte alls varför allt bara tvär vände men mina humörsvängningar ska vi inte prata om. Dom är verkligen hemska. Men så ligger det till idag, eller just nu! Ska snart sätta mig framför tv:n och njuta av nått bra program. Annars ville jag bara skriva att sprutan gick bra, igår bokade jag flygbiljetten också. Tog en enkel biljett ner, så har man inget behov att komma hem om man inte vill. Kändes jätte konstigt när Rebeccah drog förut, ungefär nu ser jag inte dig nått mer. Men alla vet att herregud jag kommer komma hem. Sen har jag bara pratat med Annisen också, vi planerade att vi skulle mötas en dag och gå på stan i Gbg. Det är ju samma sträcka för henne att åka dit som det är att åka hem, så den 10 mars planerade vi att vi skulle ses. Var bara tvungen att se henne iaf en gång till innan. Men får hellre bli fler än mindre. Behöver alla tid jag kan få med dom som betyder mest!

Oh fick en ros av min älskling igår också, och en nalle jag kan krama när jag saknar allt. Men detta kommer bli bra, eller hur? Men men hoppas alla haft en toppen dag!

Lovehugs Marie ♥


Tell me it's over I'll still love you the same.

Godmorgon! Jag mår absolut inge vidare idag, huvudet dunkar som det aldrig gjort förr. I don't know why! Men sådant är ju livet ibland är man på topp, ibland inte. Men men nu ska jag ner till stan och ta sprutan snart! Också jobbigt sen ska jag äta lite granna och packa iordning alla grejer. Denna helgen som kommer är ju sista helgen i karlstad.

Vad jobbigt det lät när jag skrev så. Men men är hemma från jobbet idag, pga av huudvärken. Känns vekt men vad gör man, kan ju inte sitta där med allt liv runt omkring när man mår som mig! Men älsklingen följer med mig när till doktorn  snart, känns skönt att slippa gå själv.

Nu avrundar ja! Lovehugs Marie :)

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't wan't you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way!

Happy-man-girl, what ever?

Varje vecka är det helg, ta en shot, var god och svälj :) Ja denna dagen har som alla andra dagar gått i ett. Att man aldrig får en ledig stund där man kan ta en middagslur eller nått. Men men nu ska jag rycka upp mig och det är dags att fila naglar, platta hår, kupera hår och locka hår. Sen måste man ju välja kläder också sen iväg för att fira sabina 22 års dag- som egentligen är imorgon men firas idag! Men annars har jag väl inget viktigt att berätta ska boka biljetten imorron, så då vet jag att jag kommer från arlanda - larnaca den 17 mars kl. 17.30 och är naturligtvis framme mitt i natten. Men nu är den stora frågan hur tar man sig till arlanda en tisdag? hmprf.. ja det ansvaret har jag lämnat över till mamma! Sen nästa helg är det sista helgen för mig i karlstad, och då kommer även älsklingen upp på besök!

Men dags att dra sig nu! Ha en bra kväll!

The right way.

God lunch på er! Nu har min halva dag gått, sitter på jobbet men det rullar på utan problem. Onödigt att klaga, kunde vart mycket värre. Men men ja tänkte skriva att jag mår bra och inget speciellt har hänt sedan igår. Men nu har jag också inskaffat presenten till Sabina på lördag så detta blir nog bra! Men men nu ska jag ta och äta min lunch, sen så kommer pappa hem till mig antar ja. Därför vi ska ju på teater ikväll, nice! Men men hoppas alla har en underbar dag! Det är snö ute fortfarande det snöade mer inatt naturligtvis :)

Take care, Lovehugs ♥

Fig tree bay, part 1

Klimat Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Dag °C
Natt °C
Soltim/dag
Vatten °C
161719232832343432282319
66711151922221915128
56781012121110875
161717192124262827252219

Detta har jag att förvänta mig. Kommer befinna mig i Fig Tree Bay från Mars - November :)

Back together again.

Jag nu vill jag bara beställa en enkel biljett bort från verkligheten. Jag ska beställa resan snart till mitt nya hem, men funderar fortfarande på om jag ska ta en enkel eller tur&retur. Enkel så kan mitt liv gå både åt höger och åt vänster, medans om jag tar t&r så måste jag åka hem igen var sig jag vill elle inte, så måste jag då hem. Det kan jag fundera på, för att dämpa min ångest förut så var jag tvungen att springa och köpa en kjol, det låter inte som mig men det var den ända utvägen idag - för ni som känner orkar jag inte ta hand om konsevenserna nu. Utan jag orkar inte ens tänka varför? Men nu står jag här och ni kan tycka att jag rymmer från problemen, ja det gör ja. Jag står för det men förlåt, det sista jag vill är att lämna dig här själv men mitt liv går vidare och du har lämnat stora spår, jag glömmer dig inte! Lovar!

Men det spelar faktiskt ingen roll, vad du än säger så kommer jag dra ändå. JAG FLYTTAR TILL CYPERN, OCH FLYGET GÅR 17:E MARS FRÅN ARLANDA. Så enkelt är det! Nu ryser jag i hela kroppen! Vad underbart! På jobbet sitter jag mest och flyter med, jag lägger inte ner någon energi på att sälja, vilket jag borde men gör inte. Så jag mest bara är där. Jag ska skärpa mig snart. Men tar tag i det efter helgen. Jag kan om jag vill! :)

Jag min helg är ganska full späckad, har inte så mycket tid över egentligen. Imorron vid 19 ska jag iväg på teater, och den är ju slut vid 23 eller nått så då blir det inte många knopp imorron natt. Sen på lördag har jag äntligen fått in rebeccah på en skön slappis dag eller om vi ska hitta på nått. Jag ska iaf träffa henne, var sjukt längesedan nu! Jag saknar henne, sen på kvällen har Sabina fest för att hon fyller 22. Så då blir det nog utgång och dricka igen. Och sen var det ju söndag igen. Och söndagar händer bara det gamla vanliga som är tvätta, städa, diska och handla mat! Så brukar mina söndag se ut iaf. Men om ni har tråkigt en söndag så slå gärna en pling då!

Ja nu ska jag krypa ner till sängs efter en jobbig dag. Just det, de kom snö inatt igen! Trött på vintern nu =p Får mer än gärna bli sommar. Åh sommaren 2009 kommer jag befinna mig på cypern :)

Avslutar med att jag saknar Anna mycket också. Lovehugs Marie.

I'm such a fool.

Förlåt, jag har nu blivit riktigt kär i Katy Perrys skiva - one of the boys. Så här bjuder jag på en till låt från den! Helt underbara! :)



How do I get
Closer to you
When you keep
It all on mute
How do I know
The right way
To love you

Usually the queens
Are figurin out
Beating down the man
Is no work out
But I have no clue
How to get
Through to you

I wanna hit you
Just to see
If you cry

Keep knocking on wood
Hopin there's
A real boy inside

But you're not a man
You're just a mannequin
I wish you could feel
That my love is real

But you're not a man

I wish
I could just
Turn you on
But a battery in
And make you talk
Even pull
A string for you
To say anything

But with you
There is no guarantee
Only expired warranty
A bunch
Of broken parts
But I can't seem
To find your heart


I'm such a fool
I'm such a fool
I'm such a fool
Cause this one's
Outta my hands
I can't put you
Back together again

Katy Perry - Mannequin

'cause, that's the deal.



If you want me, a cherry on top,
The pick of the peck, The crème de la crop.
If you want me you better do better than that tonight.
Oh, Oh.

If you want me, it takes more than a wink,
And more than a drink and more than you think.
If you want me you're gonna have to break the bank, tonight.

'Cause some don't have the patience,
Some call me high-maintenance
But you pay the bill, 'cause, that's the deal.

If you wanna ride, just name your price,
And don't play cheap with your heart
Don't make a bet if you can't write the cheque, for me, for me.
'Cause I can be bought, but you'll pay the cost
If you can afford me

If you want me, I'm not a piece of ass,
A one night stand, a storage she'd
I think you better walk by, tonight
Oh, no.

If you want me, then stop begging
I don't put out for charity
If you want me there's no discount price tonight.

But I don't need your dollar bills
I just want something real
'Cause nothing's free, except a lovin' me

If you wanna ride, just name your price,
And don't play cheap with your heart
Don't make a bet if you can't write the cheque, for me, for me.
'Cause I can be bought, but you'll pay the cost
If you can afford me.

Katy Perry - If you can afford me

Tiisdag - snart helg :)

Oj, nu har det inte blivitt nått inlägg igen på några dagar. Jag glömmer naturligtvis inte bort att blogga men jag ser det som varför ska jag skriva nått om inget speciellt har hänt. Ja, nu har jag lunch iaf och det var riktigt gott. Hade kyckling med pasta och fetaostsås till, mumma. Och nu ska jag springa iväg och ringa sjuksköterskan på ankaret här i karlstad. Sen i eftermiddag ska jag upp till sjukan och hälsa på wille! Så det är min dag idag! Hoppas er dag har vart bra, ja och kommer bli bättre annars.

Ta hand om er! Jag saknar Anna idag, vi träffades i helgen men har en konstig känsla att jag kan inte kommer se henne på ett tag och sen dra jag till cypern ju! Men innan jag åker måste jag se henne!

Kraaamar Marie :)

..........

Godmorgon :) Tänkte bara skriva ett hej, och att jag nu ska springa ner på stan och inskaffa mig ett par härliga skor. Sådana som jag ska ha när jag åker, nya jobba skor. Men jag tänkte först gympa skor, men nej det kommer vara 35 grader varmt, det funkar inte men får se vad jag hittar. Sen är lill-navas här också, som min syster. Men det var allt från mig en söndags eftermiddag!

Krrraaaaaam!

RSS 2.0