Sista fredagen?

Dagen i ära, idag har jag inte så mycket planerat. Ännu en dag med en mängd olika timmar att slå ihjäl. Jag ska nu göra mig fin, därför man får ju finbesök av evelina. Ska ner på stan och inskaffa mig en sminkväska, och är ganska sugen att köpa en ny tröja. Sen får jag se vad som händer, Navas kommer till stan vid 18 så då hade jag lovat henne en fika och skit prat. Har inte träffat henne sedan hon flyttade till STHLM, men vi har haft kontakt över telefonen ganska mycket sen får jag ju reda på allt genom att läsa hennes blogg. Så det är min dag och ikväll ska jag göra tacos med Evelina också så detta är min dag som den är planerad iaf, fast man vet inte inte riktgt. Haha :) Sen vet jag inte vad jag ska skriva mer, utan att jag skulle vilja åka till Norge idag, men ändå skönt att det blir fram skjutet lite eftersom jag inte har packat och så. Känns som jag lämnar karlstad utan att säga hejdå! Men förhoppningsvis är jag tillbaka en speciell vecka i december, fast man får se hur det blir med jobb och lägenhet.

Hoppas alla får en lika bra dag som jag ska skaffa mig!
P&K // Maarie

den 30 oktobers-låt!


har allt ett pris och saknar värde?

Jag vet att jag kanske sagt hur jag vill leva för många ggr. Och vad jag ska göra får att komma dit jag vill, men jag velar hela tiden fram och tillbaka med allt. Frågan är har alla vägar sitt pris? Vad händer om jag går åt fel håll och sen ångrar mig, därför alla kan väl säga att man ångrat sig någon gång! Kanske fått konsekvenser av sitt betende eller en andra chans? Vad händer om jag gör fel nu? Får man en andra chans, såklart jag velar. Jag har alltid varit den personen som haft beslutångest. Kommer alltid att vara den personen :) Men vad händer om jag gör fel, man kan ju inte tänka sönder allt heller. Man måste ju våga chansa? eller har jag helt fel i allt jag skriver? :)


Jag vet att jag borde klara mig själv.

Här sitter jag en förmiddag och hoppas denna dagen går fort, har inget planerat alls. Funderar på att ta en promenad och hyra Satc filmen och köpa godis. Sen ska jag börja packa, ringa fredrik och fråga om han vill ha mitt internet. Jag behöver inte det när jag åker sen, och har en fastmånads avgift så det spelar ju ingen roll om han använder det under tiden. Så slipper han klaga över sitt sega :)

Sen kanske man ska ta en långpromenad och se till att kunna skriva ut CV:n innan också, det är ju behov
av att ha allt sådant klart. Gud vad denna veckan har gått fort! Tackade nej till jobb här i karlstad nästan vecka, men hade lovat att åka nu. Kan ju inte dra ut på det längre, skulle redan stukit för längesedan. Förlåt om jag skriver detta nu men det känns  grymt skönt att lämna den här staden, jag kommer komma tillbaka, men vet absolut inte när. Ska bli gött att inskaffa sig ett liv som betyder mer, staden har så många minnen som jag kanske rymmer ifrån men jag har försökt ta itu med allt även fast jag kanske inte lyckats.

Jag har en del drömmar om mitt liv och det ska absolut inte se ut så här! Vill ju hitta på massor med saker och jag vill göra mitt liv värt att leva. Jag vill ha ett jobb, vill att någon visar lite kärlek och jag vill känna att jag lever mitt liv!

Ni kan säga att jag förlorat spelet, och ja det kanske jag har men vem vill inte ha revansch? Jag är inte den som lägger mig ner bara för att, folk säger att man ska ge upp. livet är så mycket mer än  vad vi någonsin ser!

Nu blir det frukost iaf. Ha en bra dag! Lovehugs Marie

jag saknar dig som jag aldrig riktigt saknat nån

Klockan ringer men jag är vaken, jag har vart upp och tänkt på saker i flera timmar, i många nätter. jag saknar dig som jag aldrig riktigt saknat nån. Ni kan säga jag är förlorad men saknaden kanske blir förstorad av att jag inte förstår varför människor kommer och går.

Hallåå alla! Förlåt för dålig uppdatering idag, jag har haft fullt upp. Sprang iväg på ett träningspass vid 12 och var hemma vid 13 och skulle möta evelina vid 14 och sen fikade jag med henne. Var på det nya Coffehouse by gerorge som öppnat här. Satt och snackade skit tills 17 ungefär då gick jag till H&M  och inskaffade mig en ny fundation. Så när jag kom hem var klockan 18 tror ja och då lagade jag  mat. Sen ringde det på dörren, och där stod älskade hanna och förklarade sig varför hon inte hörde av sig innan och bla bla bla har vart med henne sedan 19 tills nu. Då hon precis gått så det har vart min dag hittills.

Nu blir det tv:e och så får man se vad som händer.
Hoppas alla hade en bra dag ändå.

Lovehugs Marie :)

Rosa Bandet Galan.

Glömde skriva att jag såg på den... :)

Utmanad :)

Blev utmanad av : http://rebeccahs.blogg.se

Regler:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

7 saker om mig själv.

-
Jag är singel men absolut inte sökande, väntar tills april :p
- Jag har för mycket kläder, använder inte ens hälften.
- Är galen i skor och väskor
- Jag längtar efter lycka
- Bor hos pappa
- Just nu kollar jag på rosa bandet galan.
- Tycker att öl ger den bästa fyllan.

Jag utmanar :

Sabina Andersson http://sabiiiiiina.blogg.se
Sofia Navas http://sofianavas.blogg.se
Rebecka Sam http://Rebeeeecka.blogg.se
Angelina Varbäck http://angelinav.blogg.se/

OCH JAG LÄSER INGA FLER BLOGGAR SÅÅ JAG UTMANAR ÄVEN REBEECCAH!!!!!

Jag trodde jag visste.

Man kan aldrig tänka så här, man ska aldrig hamna i dom tankarna. ALDRIG!
eller hur? (konstigt nog så berör det)


Oavsett om du just nu ligger ensam brevid honom i sängen,
har det alltid varit någon innan dej och det kommer alltid vara
någon efter dej. Och oavsett vad han säger så kan du lika
gärna inse att han har sagt precis samma sak till hon som låg
på samma plats som du gör nu. Inse det, och saknaden kan bli
mindre oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det
alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad
du är, för han kommer alltid säga att du är vackrast och att
du är den enda, för tillfället så ljuger han inte, men man
vill inte ha ett löfte bara för stunden, han kommer alltid
att säga det du vill höra. Sant eller inte sant, så faller du
för det oavsett, men glöm aldrig att han spelar ett spel.
Spela med om du vill, men satsa aldrig allt, för det kommer han
aldrig att göra..


I don't know!

Varför är det så här? Jag vet att du kommer se på mig så där, hur ska jag kunna gå hem. Ja nu är det tisdag och det betyder att det är 4 dagar kvar vet inte riktigt hur allt blir. Men det märks, jag ska inte gå in på det djupa, men inte ha för  många förväntningar är ganska svårt. Det kan ju inte bli sämre än vad det redan är, här har jag inget liv. Känns som en möjlighet att söka lycka någon annanstans därför här har jag inte funnit den. Jag kan inte säga att jag har försökt heller, men nu har jag blivit kvävd av detta som pågår. Söka lyckan är det jag är ute efter, se hur det går, tänker inte säga upp lägenheten därför tänk om jag längtar hem igen. Eller komma hem när snön smällt och möta alla som återvänder som kommer hit under sommaren och oftast drar när den är slut. Så kanske man ska göra, nu åker jag mest för att kunna tjäna en slant så mina drömmar att resa kan gå i uppfyllelse. Kommer ju närmare mina änglar då också, då är det en timme emellan oss också. Känns så underbart att kanske bara kunna åka över dagen och krama om er om ni behöver. Eller jag behöver :) haha.

Nej nu vet jag inte vad jag ska hitta på idag, nu blir det att äta sen diska och hänga tvätt. Sen kanske ska man springa ibort på träningspasset som är vid halv 5. Tror det, känns så bra att göra det. Förra veckan var jag bara iväg en gång känns som en nedförsbacke här. Men nu ska jag iväg minst 2 ggr denna och sista veckan. Tror jag redan tjänat in mina pengar på träningskortet så det känns inte så tomt att lämna det. Men men nu ska jag väl göra nått vettigt av dagen.

Så hoppas alla har en toppen dag, skriver säkert mera senare. Imorgon måste jag in på jobbet med, lämna in nyckel och berätta att jag åker till Norge därför de  vet dom inte ännu. Hoppas de inte blir att för ledsna på mig, har ju verkligen trivts där. Kanske man ska köpa med ngn bulle åt killarna så blir de glada. bra taktik eller hur?

Ta hand om er. Kramar kramar // M

You know that ghost is me.

Never thought I'd feel this way
And I've got to say that I just don't get it
I don't know where we went wrong
But the feeling's gone and I just can't get it back

If you could read my mind!!
If you could read my mind love
What a tale my thoughts would tell
Just like a paperback novel
The kind that drugstores sell

And when you reach the part where the heartache comes
The hero would be you
Heroes often fail.

Vilken pannkaka!

REBECCAH LAGAR PANNKAKOR MITT I NATTEN. Jag tror hon är lite konstig, inte konstigt man har vänt dygnet så allt känns helt fel nu innan man drar. Går och lägger mig vid 2 varje natt och upp vid 12 hemskt ju, missar ju hela morgon. haha, inte för att jag skulle gjort nått vettigare dom timmar men ändå.. :)

Men snart åker jag känns otroligt skönt. Jag vill åka imorron egentligen, vill åka snarast, vill bara bort. Känns så gott idag, blev så glad över att en person hörde av sig. hihi, trodde nästan han hade döttt :) Men nu ska jag vara DJ åt rebeccah för att hon ska ha musik till matlagning. Undrar vilken film vi ska se? Någon rolig hoppas ja.

Men denna dagen har varit ganska givande. Hänt mycket saker på lite tid vilket är otroligt bra.
Nu dags att underhålla henne vid spisen. Puss och hej!

// Mariesan Nordgrensan

6 dagar kvar.

Ja här vakna man med en ångest över att jag nästan hade sovit i 12timmar. Gick i sängen vid halv 2, och trodde att jag vaknade 12 men klockan är ju bara 11. Det är vintertid nu, känns jobbigt att säga det, vart tog sommaren vägen egentligen? helg och veckan? allt bara springer iväg? Ska man springa ikapp? Ojoj, åldersnoja att man snart är 30. Herregud jag vet jag ska lägga ner med det. Fast allt känns ju så bortom. För er som inte vet så åker jag ÄNTLIGEN till NORGE om en vecka, den 1 nov, det känns iaf skönt! Jag längtar så.. :)

Nu ska jag se Idol reprisen eftersom vissa gjorde ju nått annat i fredags. hmprf.. Koka kaffe och göra en riktigt god macka. Får se vart den här dagen tar vägen. Hoppas alla har sovit gött!

Lovehugs Marie


söndagsnatt :p

HERREGUD! Idag har jag jobbat på dagen till klockan 15, sen så när jag kom hem så hade Rebeccah städat åt mig. Vad underbart och sen lagade vi mat för att vi var hungriga naturligtvis sen så satt vi på en film och kollade,eller Rebeccah kollade nog mest, hehe, jag sov! Sen när filmen var slut så vaknade jag till och såg till att koka kaffe, och käkade glass till efterätt. Då drog jag på filmen "livet är en shlager" - hihi så söt film. och där efter så blev det en promenix i hälsans tecken över norrstrand och vidare runt där ,tog HH på vägen hem också. Så sen så har vi bara snackat tror jag och hon tog nu bussen hem. Inatt ska det bli skönt att sova själv blir 2 dagen själv denna veckan. Men det har vart min dag. Den har vart lugn och stilla, bakis mage och känt att spyan vart på väg upp hela dagen. Så det är därför jag sitter hemma en lördagskväll. Hehe, absolut inte sugen på att dra ut ikväll. Nu blire sängen, men först en macka med ost och gurka och tomater på.. vad gottt!

Natti natti alla vänner och läsare.

P&K maarrieieieiei norrhddrrgreeeennsxs

lördagsmorgon kanske?

Halo! Nu står jag på jobbet, har haft hittills max 5 kunder och ingen som vill ha nått utan bara titta och se vilka modeller vi har fått in. Ja det har bara gått 50 minuter sedan jag öppnade men ska det inte vara lön idag, köper inte människor mobiltelefoner då. Det skulle jag gjort iaf om jag hade haft pengar.. Så si där, komsi folket. Men tur att man inte kommer in på facebook när man står här, därför det hade vart en underhållning för att kolla vad som egentligen behöver göras. Nej sortera papper blir det. Nu är det bara 3 timmar kvar av mitt pass. himla gött :)

Sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra än men det märks. Mådde inte så bra inatt iaf, var upp och spydde 3 ggr. Herregud! Tur att man var själv, eller själv och själv. Bara rebeccah som var där. Men men nu skriker papperna efter mig. Ha en bra dag alla. Jag börjar bli hungrig nu med. hehe.

Kramar kramar Marie (från phone house dator på lagret)

fredagsmorgon

Oj, vilken jobbig morgon! Såå trötta ögon och jag är seg,det jobbigaste är ju att  man måste vara fin på jobbet. Mina ögon sjunker ihop och då ska jag dit  med kajal och  mascara.. :) Men först innan jobbet blire lunch med Therese sen till jobbet och sen förhoppningsvis till BMB ikväll annars blir det Idol för mig ist :) Äntligen fredag inte för det spelar någon roll, på helgerna har jag oftast  mer för mig än på veckorna såå stressigt ser jag fram emot:)

Men dags att göra sig iordning. Skriver nog mer på jobbet sen om det inte är inventering vill säga, Rebeccah du kan väl komma förbi sen och hålla mig sällskap.

P & K

SÅÅ underbar

Det är en underbar kännsla när jag hör nyckeln i dörren,

för då vet jag att nu äntligen är du hemma igen hemma hos mig.

Du kommer in pussar mig å säger godmorgon för att sedan

gå en sväng i lägenheten.

Du kommer tillbaka och kryper ner bredvid mig och säger

kom hit och lägg dig i min famn.

Jag kryper närmare och känner din värme så underbar.

Just då säger du de ord jag längtat efter så

jag älskar dig och du håller om mig hårt.

Jag ryser en stund av glädje medans jag njuter av din närvaro.

Sedan somnar vi i varandras armar.


Älskar dig så mycket!


längtan




Jag längtar så extremt mycket nu. Jag längtar :) Allt ljusnar och jag känner att jag är lika lycklig som jag alltid brukar vara. En glad marie är på väg och jag älskar henne mera än den andra marie :) hihi :) Jag är en lycklig människa, det  var så längesedan jag kände detta hopp. Ungefär som att vara kär fast på ett mycket bättre plan, en bättre lyckokänsla :)

hihihihi :)

mummmssssss :-)


Delete


5 cl Vodka
5 cl Bols Blue
Limefrukt
Fruktsoda

Häll ner vodkan i tillbringan, pressa ner mycket lime och lägg sedan limebitarna i spriten
Häll på fruktsodan och toppa sist med Bols Blue
Serveras iskall!

Once or twice was enough

Halo! Gud vilken skön dag det har varit, har vart med Rebeccah en stund, eller tills typ nu. Vi var på stan, och så.. Ska jobba imorron, själv, från klockan 14- 18, och sen hela lördagen :) Fatta att jag får lite pengar i november iaf, men lördagen den 1 november ska jag åka till Norge. Det händer inte nått här ändå som får mig att stanna. Livet i karlstad är över känns det som, vill bara lämna den här staden nu. Komma tillbaka till våren när man har lite pengar och så. Måste bort en stund iaf. Känner att det ljusnar när jag tänker att jag ska lämna detta nu. Orkar verkligen inte vara här, alla känner alla :)

Men nu ska jag ta mig nått att käka, sen ska jag nog väg på träning. Eftersom jag inte kommer hinna med det imorgon och sen på lördag blir det utgång för min del. Så det blir en bra dag en bra sista helg i Sverige. Undrar när man kommer tillbaka då. Kanske först i April eller om man ska titta upp hit under jul nått, annars blir det hem till mamma under jul. Hoppas jag har pengar så jag kan köpa julklappar till mina älskade iaf, annars blir det att låna mer tills jag får lön. Allt ordnar sig, tror det eller ej, det kan ju bara bli bättre nu. Bättre än vad det har vart ett tag. BRA! :)

Inte räcker det med att jag sitter och lyssnar på gamla kärlekslåtar och låter tankarna vara någon annanstans men ser faktiskt att jag tänker inte vänta på dig. Inte att jag kommer gräva ner mig själv nu.. aldrig att jag låter det hända igen. Är inte mogen för att gå in i ett seriöst förhållande så enkelt är det, även fast jag vill, du vet att jag vill men jag klarar inte det. Förlåt. Men det ordnar sig också.. :) Det gör allt. Jag trivs med mitt liv som singel!

Många kramar fyllda med kärlek till er // Marie

Closed off from love, I didn't need the pain. Once or twice was enough and it was all in vain.Time starts to pass before you know it you're frozen .

But something happened for the very first time with you. My heart melted to the ground found something true and everyone's looking round, Thinking I'm going crazy!

and you do it again.

Well I'm definitely not alone, well I'm not alone. You're a lier, you're a cheater, you're fool. Well that's just like me yoohoo and I know you too. Mr. Perfect don't exist my little friend and I tell you it again, and I do it again! (Volbeat - Still Counting)

Godmorgon! Nu sitter jag här igen och tänkte skriva några rader, igår var det en jobbig dag. Hade 2 anställningsintevjuer  samt att jag var på 1 informations möte angående Norge, där han kunde fixa jobb på Gardemoen sa han när jag pratade med honom enskilt. Känns som det ljusnar framför mig nu, det är inte lika mörkt som det var för en vecka sedan iaf. Så jag vill verkligen till norge och känna pengar. Så hoppas att Rebeccah kommer förbi senare så vi får prata igenom allt. Jag ska iaf nu göra mig frukost och krya ner i soffan och kolla på Eragon, såg lite av filmen igår men var tvungen att stänga av, så tänkte jag skulle se hela idag. Från början till slutet. Sen blir det en promenix i detta underbara sköna vädet som är idag, synd att jag gjort sönder den som visar graderna ute.. men kan nog iaf säga att det är 13 + och strålande sol :p haha. Men det blir nog en bra dag idag, min känsla säger det iaf.

Hoppas alla får en lika bra dag, här nedan kommer Volbeat's låten som anna laddade ner på min dator.


Kramar kramar
Marie Nordgren

Tänk inte för mycket - lev istället



You're gonna be a shining star, and fancy cars, fancy car-ars.
And then you'll see, you're gonna go far.
Cause everyone knows, who you are-are.

So live your life, ay ay ay.
Instead of chasing that paper.
Just live your life (Oh!), ay ay ay.
You got no time for no inters.
Just live your life (Oh!), ay ay ay.
No telling where it'll take you.

Just live your life (Oh!), ay ay ay.
Cause I'm a paper chaser.
Just living my life (ay), my life (oh), my life (ay), my life (oh)
Just living my life (ay), my life (oh), my life (ay), my life (oh)

att du aldrig kan förstå


Du kanske ser mig som flickan med allt, men det är nått jag saknar. DIG!

en prins, en prins, en prins

För jag vet att du älskar mig, annars stämmer du inte in på min filosofi.

Haha, gud vilken dag jag har haft. Ni skulle bara veta. Men ska jag iväg till Therese snart, funderar på att ta cykeln men har inget bra lås. Vi får se hur det blir, ah! Sen ska jag hem och plocka iordning här, tända lite ljus och ta det lugnt. Titta på den nya filmen jag har inskaffat mig! Det märks vad som händer. Ha en bra dag!

Ps, tänk inte för mycket - lev istället.

Well isn't this nice...

Jag är hemskt trött idag, det är groteskt väder ute och det regnar också :p Skulle vara så hemskt skönt att krypa ner i soffan och bara ligga där hela dagen och glo igenom alla filmer. På tal om filmer så har jag nog inte kollat på Fredriks filmer ännu, det var en bra idé som jag kan göra idag.

Men först måste jag in till ams, och möta Evelina. Om 50 min ska jag vara där,herregud, vet inte om jag orkar. Men kaffet kokar iaf :) Blev väckt av att ett jobb ringde, imorron klockan 14.45 blir det ännu en intervju. Men åker till norge ändå, ska dit nästa vecka, planerar resa på måndag faktiskt. Måste prata med Rebeccah, haha :)

Men hoppas alla får en underbar dag! Det ska jag se till att få. Happy Happy SMILE!


When you think everything's okay and everything's going right.

An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day
It's a black fly in your Chardonnay
It's a death row pardon two minutes too late
Isn't it ironic ... don't you think

Mr. Play It Safe was afraid to fly
He packed his suitcase and kissed his kids good-bye
He waited his whole damn life to take that flight
And as the plane crashed down he thought
'Well isn't this nice...'
And isn't it ironic ... don't you think

It's meeting the man of my dreams
And then meeting his beautiful wife
And isn't it ironic... don't you think
A little too ironic... and yeah I really do think...

(Alanis Morissette - Ironic)

Sicken kväll (HELG) ;)

Oj! igår skrev man inget inlägg, men vet inte om jag ska börja skriva om fredagen kanske eller om vi hoppar över denna kvällen :) haha, nej såklart inte. Det började med att vi drog till Jannes födelsedag ute på kronoparken där de redan hade börjat druckit när vi steg in genom dörren sen var vi där, började diskutera jag och en som heter johanna om allt med killar att göra och vad de tyckte, drog igång nått stort där. Hela festen var med i den diskussionen efter en stund, jag och hon hade samma åsikter där iaf. Vi fick höra att vi drar alla över en och samma kam och att det också finns mjuka, snälla killar :p haha, roligt att höra :) Sen tog vi taxi in till stan där vi hamnade på harrys, det blev dock bara jag som var kvar där sen efter en stund. Evelina kom inte ens in till stan :p skräll :p haha :) Men jag hade allt trevligt sprang på Rebecka,Pernilla och de då! Sen såg man att Rebeccah också var där, sen såg man Zanna också så hittade massor av trevliga människor där inne :) haha, Sen vid halv 2 drog jag hem, sen ringde rebeccah och sa att jag inte fick somna därför hon skulle sova hos mig. Jag somnade sen ringde de igen, så vaknade in kom hon och andra R :)

Jag hade iaf en trevlig fredag.

Angående lördagen så vaknade jag tidigt, började städa men kom inte så långt. Hamnade framför tv:en ist, och sen kom Ida och knacka på så då satt vi och snackade skit ett tag, sen ringde fredrik och då var det bara att göra iordning sig. Ah, jag skulle ju på hockey med han och mamma,pappa :) Det var en skit match, eftersom jag "hejade" på brynäs i den matchen och de förlorade. Skit match var det! Skit var rätt ord,men trevligt hade vi. Sen när vi kom hem så gjorde vi någon drink och sen drog till Valfrids och åt! Jag åt nått så gott som oxfilé med pasta och grillade grönsker. Det var mumssigt! Sen så gick vi alla hem vid 23 och satt och bara pratade ett tag, jag hade även en trevlig lördag och nu är det söndag vi får se vad som händer idag.

Söndag som sagt och vad ska man hitta på... :) Träning vid 16 är bestämt, sen då? hmprf, blir nog en lugn kväll framför ensam mamma söker, kanske ska iväg och säga hej till therese var ett tag sen nu ;) tisdags om jag minns rätt! Ja, sen blir det en lugn dag.Ska snart kryppa ner framför tv:en och hoppas de visar idol reprisen, eller om jag redan missat den! Men men nått bra finns det att se, ett tips missa inte GOSSIP GIRLS VID 19 PÅ KANAL 5.

kramar kramar, ta hand om er!
Marie Nordgren

Its all right, it's okay.

I remember how you used to say,
Have no fear, It'll be ok,
When you told me anything you
want is possible,
we could have it all.

I assure you, babe, it's
alright, you ain't keeping me
up all night, no more, (no more)
You're not here but it's ok.

(Atomic Kitten - It´s Ok!)

Jag skulle alltid vara den som stod bakom dig

Hej! Hej! ;D

Idag är det en toppen bra dag, solen skiner och festen är snart på ingång. Kan det bli bättre? Gud känner att alla min bekymmer inte är nått stort och allvarligt egentligen. Åh allt löser sig nu, allt är så underbart! Jag vet inte hur jag ska få ut den känslan till er men känsla som en sten släppts från hjärtat eller nått. Allt är så bra känns det som! Hoppas det håller i sig nu! Nu ska man ta en powernap, ida är på väg hit tills 17 så då ska vi göra oss iordning sen ta bussen ut till Jannes födelsedag :)

Ha en underbar fredags kväll! Jag ska ha det iaf!

Lovehugs Marie

och livet jag levde?

(Jag ångrar det mesta, hur kan det bli så? Alla drömmar om lyckliga slut)

Hallåå där! Nyss hemkommen från träningen, känns helt okej just nu. Men när jag var där kändes det som ett jätte hårt intensiv pass, men överlevde gjorde jag och ida. Nu blir det städning och allt sådan som måste fixas innan nästa dag rullar in. Men det ordnar väl ja? (synd att man måste vara så trött). Idag har jag faktiskt jobbat igen, men bara 4 timmar. Sen kom Fredrik in till stan, och vi inhandlade present åt mamma och sen så handlade vi också mat. Sen hade klockan runnit iväg och var närmare halv 19 när jag kom hem. Sen var det att laga mat, Sen var det träning vid kvart i 9 så fick ju åka hemifrån kvart över 20, så har min dag varit.

Nu har jag nog inget mer att säga.
Hoppas alla haft det bra!

Puss & Kram Marie

Jag vill att du förstår...

Innan jag springer till jobbet så ska jag skriva några rader här. Kan ju börja skriva att jag inte fick jobbet på Telenor och det suger hela tiden att få nej bara. Men nu får jag se vart mitt liv tar vägen därför jag har inga pengar kvar nästan nu ju, känns dumt att inte kunna fixa hyran som jag alltid kunnat gjort men allt ordnar sig. Tur att man har ett sparkonto. Som jag skulle göra roligare saker för än att handla mat och betala hyran men nu sitter man ju här.

Jag är på väg neråt nu, måste hitta på att göra nått snart. Behöver nått positivt som händer. Men det har ju inte hänt hittills :) SUCK! men men hoppas alla har en bra dag ändå. Jag ska försöka göra det bästa utav det ändå.

Puss & Kram Marie

Onsdag idag väl?

Godmorgon bloggen! Nu sitter jag hemma i min lägenhet och ska käka frukost snart. Ska iväg och jobba idag också, några hundralappar blir det iaf, sen väntar jag på beskedet från Telenor idag också. Om jag får arbetet eller om jag inte får det, har redan ställt in mig på att jag inte får det. Då slipper jag bli besviken sen iaf, då kan jag bara bli glad. Kanske dålig teknik men hellre att jag bara kan bli glad. Men nu blir det frukost som väntar och teven. Sen får jag se vad jag hinner med innan jobbet då. Börjar först 12, men ska vara där innan pga av de ska på lunch prick 12 :p haha. Men hoppas alla får en bra dag.

Puss & Kram

And i don't want you tonight

Hallååå!!!

Nu ska jag snart iväg till Telefon Huset och jobba lite, vet inte alls vad de har tänkt sig men ska dit vid 12 så det märks först då, det enda jag vet säkert är att jag har träning ikväll vid 20 såå :) Ska bli skönt! Har fått en bra låt på hjärnan också, Pink - So what, haha :) Men hörs säkert senare,det är en bra dag idag! hihi!

Pling och hej ;D

I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rock star

I got my rock moves
And i don't want you tonight

One moment everything was clear.

Words can be so hard to trust, They made a fool of all of us. Let your emotions be your guide and go with what you feel inside. I know that what I feel is deep and when I play, I play for keeps. I know that you've been hurt so bad but this is something meant to last. (Agnes Carlsson - On and On)

Ni som inte vet, så är jag i Åmål hos Mamma. Men blir inte borta så länge som jag vill, imorgon ska pappa till Karlstad och jag tänkte tigga skjuts. Men här är jag och har det jätte trevligt! Saknar att bo hemma ibland. Men imorron ska jag hem och städa och fint ska det bli. Sen har jag bokat in träning också, sen så blir det lunch med pappa innan han åker tillbaka till åmål! Nu blir det att titta på nyheterna med mamma.

Hoppas alla hade en bra kväll!

Kram & Puss Marie

Godmorgon!

Tur
Idag kan du ha tur på lotterier. Däremot har du inte så stor tur med andra saker.
Hälsa
En mindre förkylning kan vara på gång så det är klokt att ta det lugnt idag. Eventuell motion får vänta.
Ekonomi
Inga stora inköp bör göras idag, men den där lilla saken som du är så sugen på kan du faktiskt kosta på dig.
Arbete
Nya och annorlunda sysslor dyker kanske upp - kanske med kreativa uppgifter.
Kärlek
Du som är singel kommer att få en riktigt trevlig dag. Bli inte förvånad om en främling gör ett mycket starkt intryck på dig.
Relationer
Idag har du ett vinnande sätt och om du strävar efter att bli närmare bekant med någon så lämpar sig dagen utmärkt för detta.

Everything on you.

Godmorgon Godmorgon :)

Jag hamnade inte i Åmål som jag skulle till igår, utan blev kvar här i Karlstad. Men idag går tåget 13.10 så de ska man med, stannar nog där tills onsdag eller nått. På Torsdag måste jag och fredrik fixa helgen i varje detalj :p Men igår så var Evelina och Ida här vi kollade på Exrosisten och så :)

Men hoppas alla har en trevlig dag och haft en trevlig helg.

Kramar Kramar Kramar
Marie Nordgren

I whisper goodbye.

Att jag ens orkar med mig själv är en stor fråga, tankarna är nu borta som tur är och en ny dag påbörjad. En bra dag, jag orkar inte se det som händer och jag orkar inte höra varje gång att det kan bara bli bättre men jag vet att det blir det. Jag förstår inte varför jag känner som jag gör. Jag brände mig så rejällt att jag inte tänker ge mig in i spelet igen, inte nu iaf. Himla glad att jag har Anna på andra sidan gränsen som bara är, och det känns rikitgt skönt. Får se hur mitt liv reder ut sig, man kan ju hoppas på det bästa.

Jag orkar inte vara hemma ikväll känner jag, så ska hem till Mamma och säga hej. Tror jag ska vara härifrån ett tag vet inte när jag kommer hem igen. Men till helgen så ska jag på hockey och jag klarar mig nog inte en vecka utan träning, så är säkert tillbaka på måndag. Får se hur allt reder ut sig. Måste rensa tankarna, och jag vet vad jag vill ändå. Allt löser sig.
Jag väljer att tror på framtiden!

Låten som får mig att gråta är Anna Vissi - Everything.

Can't believe I still need you I can't believe I still want you, I can't believe life means nothing without you. Baby, I'm still in love , Still in love, still in love with everything I hate!! Everything you do. Everything I fear .Everything on you.


Oh, you make me dizzy.


OMG! idag är det dagen, det känns ganska gött faktiskt. Har nog inget mer att säga, utan att det är fredag. Ska nog iväg med Evelina på Afterworken sen, sen ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Utan det märks först senare tror ja. Men det är iaf fredag och jag skulle nog vilja åka hem till åmål och hälsa på men de är ju sjuka där hemma så därför man inte vill åka hem. Har ingen ork att bli sjuk nu, men de kommer ju upp nästa helg så då ska jag gå på Hockey :) Ja, ska nog skicka ett mess till Thersese och fråga vad hon ska göra ikväll men tror jag får de klassiska svaret jag ska plugga idag. haha :) det märks vad man ska göra, men nu bär det mot duschen och sen tror jag att det är dags att rensa kylskåpet. jobbigt! Men men det fixar väl jag. Haha :)

Nu ska ni önska mig lycka till, därför hihi, jag ska ha det jobbet!
Kramar kramar kramar

men kanske först om tre, fyra år.

Denna dagen har vart väldigt seg, först så var jag upp på infokomp och sa hej. Saknar dem så mycket, så det gjorde jag och evelina då. Sen har jag inte gjort så mycket tänkte jag säga, men det har jag gjort. Lagade mat när jag kom hem vid 15, avbokade yogapasset och drog med ida på ett pass ist, medel blev det. Jobbigt var det iaf! Och nu blir det Ben&Jerry glass, och titta på sosgute ;D

Ja sa, jag vill du vet jag vill på alla sätt ordna upp vårat liv. så klart att jag vill, du vet jag vill men är det rätt tid och ta detta kliv. Planerar ju att läsa bli en lärd en, resa i världen men jag tror du förstår så klart jag vill du vet jag vill men kanske först om tre, fyra år!

Kramar kramar kramar
Marie Nordgren

here you come again :)

Just when Im about to make it work without you
You waltz right in the door
Just like you done before
And wrap my heart round your little finger
Here you come again
Just when Im about to make it work without you
You look into my eyes
And light those dreamy eyes
And pretty soon Im wonderin
How I came to doubt you
All you gotta do
Is smile that smile
And there go all my defenses
Just leave it up to you
And in a little while
Youre messin up my mind
An fillin up my senses

Here you come again
Lookin better than a body
Has a right to
An shakin me up so
That all I really know
Is here you come again
An here I go

Inlägg om livet.

Att klockan redan är 17 kan jag inte förstå, har suttit och pratat med evelina sedan 15 iaf, att tiden bara rullar iväg. Nu ska jag ta och laga lite mat sen hinna städa och sen blire bio :)

Vet inte alls vad jag ska skriva,men ja det har vart en bra dag! Hoppas alla andra också känner så!
Skriver mer ikväll när jag kommer hem från bion tror ja.

Kramar kramar
Marie

mellan framgång och undergång

Hey! Hade en sådan sjuk dröm inatt, usch. Det gillar jag verkligen inte! Nu måste jag få gång på min dag, den är väldigt segstartad. Ojoj, ska iväg på en intervju klockan 14 ute på klara någonstans får se om man hittar dit, hoppas verkligen det!

Trött och seg är jag idag också, uhj! Är en sådan underbar städdag idag egentligen, och jag behöver städa så det är ju toppen kanske senare ikväll eller nått. Annars rullar livet, kan inte svara på om det är framåt eller inte, i måndags rullade det framåt nu står det stilla igen .. Men får se vad man hittar på.

Nu blire frulle och väntan på att klockan ska slå 13 kanske 13.30 därför då rullar jag bort mot klara!

Wish me luck!


Allvarligt, är det inte dags att gå vidare?

Hey you!

Har vart på aerobics nu, kändes skit kul faktiskt :) Sen har jag fått det mesta gjort, vi bokade hockeyn idag också, så då blir det att se Färjestad - Brynäs den 18 okt. Sen ja, kom evelina förbi en snabbis sen ja har jag inte gjort så mycket men känner att detta har vart en bra dag! Så hoppas alla är nöjd med sin dag också, sov gott därför nu ska jag dra mig i säng!
Kramar kramar kramar
Marie Nordgren

(Det är inte problemen som förstör relationen, utan det är när vi slutar lösa dom tillsammans)

jisses :o

Det är rätt så tomt här, Det skulle verkligen skönt att se dig. Och jag tittar ut i mörkret och drar nåt skämt, om hur det är. Jag saknar dig!

tog du mig med storm ikväll?

oh jisses, här sitter jag och läser andras bloggar har hittat så många bloggar. Som jag måste lägga in på favoriter! Nej nu blire det att klä på sig och dra iväg till HH, inskaffa mig ½ liter ben and jerry glass. Och frukost sen fortsätta hemåt och ta tag att städa lgh, sen måste jag ringa fredrik (prata om mammas födelsedag) och sen har jag bokat in mig på ett träningspass ikväll. Så det blir min dag!

Sen börjar jag bli så nervös över hela min situation, vad har jag gett mig in på. Ahh! Men tur att man har vänner, och att jag har en som sitter på andra sidan gränsen som jag vet att jag kan ringa till dag som natt. Men nu ska jag avrunda.

kramar kramar kramar
Marie Nordgren

















Jag och dixie i januari månad :)


Jag är GLAD ;D

Innan mörkret faller , ska jag lämna några varma rader. Därför jag är en glad man, kvinna vad tusan :) Nått är jag, och jag är glad pga av detta mailet. hihi, äntligen börjar allt lösa sig! :) Detta jobbet ska jag ha! Så enkelt är det! :)

Hej Marie,

Tack för din ansökan till annonsen "Butikssäljare med mål- och kundfokus".

Vi hoppas att du har möjlighet att komma till ett informationsmöte och intervju hos oss där du får veta mer om tjänsten, och där vi får träffa dig.

Datum: 10. oktober 2008
Klockslag: 14:30
Adress: Järnvägsgatan 14
Vägbeskrivning: Telenor butiken i Mitt i City gallerian

Vi ser fram emot att träffa dig.

Med vänliga hälsningar

Telenor Stores AB
Markus Jurstrand


 

Samma konstiga beslut

Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting nån roll
Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll
Och här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt
Nu ska jag passa mig för dom, som aldrig gjort som dom har tänkt
För jag vill aldrig bli en sån, så har jag lärt mig det igen
Det kanske passar nån, men inte mig och inte än.


Det är väl rätt okej, vi är nog alla ganska lika
Det finns dom som tror på Gud, och dom som ägnar sig åt spel
Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel.

Jag säger vad jag vill, skit samma om nån skräms
om det blir pinsamt för en del, så är det ändå dom som skäms
Jag har gjort fel ibland, jag vet, men ingen mening att ge opp
Jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp
Och jag vill hellre bli en sån, så har jag lärt mig det igen
för det finns nåt bra och stort i alla om och alla men.

Kramar kramar kramar
Marie Nordgren, Ps. Saknar Anna Gull så extremt.

Do you feel my heart beating.

Jag önskar dig enbart lycka i livet, men ber dig att inte ta allt för givet ,men en sak är säker det lovar jag dig. Att du alltid ska vara viktig för mig.

Godmorgon!

Nu har R precis dragit hem, hon har vart här i snart 2 dygn. Jisses, gissa vad man gjorde igår då. Nej, just det, INGENTING. Men det var skönt det också, Idag har jag redan hunnit vart nere på Bk och pratat men de skulle naturligtvis ringa mig. Som jag tror att de aldrig kommer göra, inatt så låg jag och såg hur livet har runnit förbi mig ganska fort. Chanserna som att åka till australien från mars-maj i år, det bangade jag, och när jag fick jobbet i STHLM bangade jag och nu senast för 2 veckor sedan så bangade jag för att flytta till STHLM. Hur många chanser kommer jag att få? Jag vet det är väldigt lätt att stanna kvar för det är mitt hem, men just nu vill jag bara härifrån mer än någonsin. Känns som alla nära vänner flyttat på mig, Anna och Linda är ju i Norge - ser man på. Men herregud, jag vet nog inte vad jag vill. Frågan är som jag någonsin kommer släppa taget och flytta. Och när ska de ske, Nu eller om 3 år? Kanske lika bra att ta chansen nu. Jag vill inte vara kvar här!!!

Men hur ska jag komma härifrån? Vad ska behöva för att flytta? Någon måste tvinga mig?
Usch detta kommer inte bli någon bra dag tror ja. nejeee, inga negativa tankar. Såklart det kommer gå bra även idag!

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today

Kramar kramar kramar kramar
Marie Nordgren

Söndags nöjet ;)

haha, mitt nöje en söndagskväll som denna är.. haha, snodde från alexandras blogg :D (läs den vettja)

"Det finns värre saker än folk som har slagit fel nummer klockan fyra på morgonen.
 - Det är folk som har slagit rätt nummer."
"Allt är möjligt om du inte har en aning om vad du pratar om..."

"Så länge jag kan minnas har jag alltid lidit av minnesförlust"

"Varför undvika felsteg när man kan njuta av dem?"

"Skrattar sämst som skrattar sist, för han har inte förstått skämtet"
"Ordning är till för idioter, vi genier behärskar även kaos"

"Jag håller just på med att tjäna ihop till min andra miljon. Den första misslyckades..."

"De flesta män är bevis på att kvinnor har humor"

"Bara för att jag inte bryr mig behöver inte betyda att jag inte förstår."

"Okej, Hjärna, nu hänger allt på dig."

"Problemet med att jogga är att när man inser att man inte är i form för det, så har man hunnit för långt för att kunna gå tillbaka."

Och den bästa naturligtvis :

"Jag var inne på min lokala pizzeria och beställde en Cappriciosa med ananas, varpå killen i kassan säger gravallvarligt; du menar en Hawaii med champinjoner."


Bästa låten ever!



Världens bästa låt, ryser inte mer av någon låt! Jisses värd att lyssna på!
Sen ska jag även skriva att programet "Hål i väggen" på 6:an är så sjukt skoj!
Missade Gossip girls idag dock, men får se reprisen när den går ist!
Och tror lille R stannar över natten igen :)
Skriver mer någon annan gång. Går även en bra film
på tv 4+ klockan 21 :) P & K Marie

Sunday Sunday, very good sunday!

Hallå där.

Söndag är det idag för dom som har missat det! Jag hade verkligen en bra lördag, Först så tränade jag och therese sen så kom lille R förbi och var här hela kvällen och är fortfarande kvar. Nu ska vi laga soppa, börjar bli småhungrig nu! Dagen igår var godis och film, sen kollade vi också på dokumentär på 2:an, ja en lördagskväll men det var intressant :p sen somnade jag vid 01, men R kollade på en film tills 03 :) jisses! vaknade för tidigt också! haha.Nej nu blire de sopp-lagning! Pling och hej :)


Jag är ju bara 20 än ;)

Jag när jag fyllde 20, den bilden ger mig lycka:)

På min 20-års fest! :) :)

Vi är värda så mycket mer

Du drar mig till soffan
Och vi lägger oss ner
Och du viskar
Den här stan är för sorglig
Vi är värda så mycket mer

Vår klass är inte första klass
När blodet stiger
Slinter kniven
Den kränkte vill ha sanning till varje pris
Men slåss med en egg
Som är sliten
Nej, inget är så svårt som att vinna mot sig själv
Vi kan reglerna
Men kan vi spelet?

Skriker, fäktar förtvivlat framför domaren
Som om vi redan fölorat
Och vet det

Du säger: livet är en enda kamp för värdighet
Jag tror jag förstår
Vad du menar
En kamp för kärleken
Guden inom oss
En kamp för det som lyfter, förenar
Allt har ett pris
Allt saknar värde

Från kyrkan på berget strömmar toner
Det är sången vi en gång lärde oss

Om en rikedom större
Än den här världen ger
Vi visste det då
Vi är så mycket mer.

(Tomas Andersson Wij-  Vi är värda så mycket mer)

att de aldrig får gå för lätt.

Frågan är hur mycket man ska kämpa för att få det man vill ha? Och hur vet man när man gått över gränsen? Och när vet man helt säkert? Och hur ska man säga till någon att man inte är intresserad utan att vara otrevlig?

Jisses finns mycket jag inte förstår i denna världen. Just nu känner jag att jag inte vill kämpa för nått som jag vet att jag ändå inte kan få. Så det är ju lika bra att lägga ner innan man blir sårad. Jag gillar inte den känslan jag har, jag vet inte ett piss om nått så jag kan ha så fel, men även rätt. Något så åt mig att sluta hoppas, kanske rent självförsvar eller så är den känslan rätt? (marie sluta tänka, du tänker för mycket)

Idag har jag vart iväg på träningen som var så underbar, mår så himla mycket bättre av att träna. Sen har jag vart nere på Burger King och raggat jobb, och måste verkligen dit på måndag och fixa så jag får börja igen. Gör ju inget vettigt om dagarna så har ju arbetskraft jag hoppas dom är i behov av. Sen kom R & R förbi, prata lite skit och så. Och de gick hem för en timme sedan, och nu är det läggdags. Ska nog ut imorron, känns gött att säga att jag inte egentligen vill men jag kan inte sitta hemma och gräva ner mig själv, gå ut och dansa är ju aldrig fel. Så det blir det nog, på lördag ska jag sitta hemma och gräva ner mig djupt. haha, sen är det söndag igen och då ska jag träna igen! Imorgon blir det after work på moon, sen vet jag inte mer vad min helg kommer att bli!

Lovehugs Marie

Stora drömmar del 2



Om verkligheten vill nå mig, så vet den var jag finns.




Stora drömmar.

Stora drömmar om allt och ingenting har alla. Jag vet vad jag vill göra med mitt liv, och jag vet vad jag måste göra för att komma dit. Ja, jag vet sluta drömma, och sluta tänka över allt. Men just nu vill jag ha ett jobb jag trivs med och jag vill börja plugga till våren, sen vill jag även ut och resa. Skaffa mig livs erfarenhet innan jag tänker bosätta mig seriöst någonstans och skaffa familj. Jag känner mig så himla gammal, så ofta som om livet rinner ifrån mig och man hinner inte med. Therese och jag satt och pratade om hur länge jag bott i karlstad, jisses ni kommer inte tro era öron. Jag har bott här i snart 3 ½ år, tiden går så himla fort. Kändes som igår jag var 14 år och hade hela livet framför mig. Jag fyller snart 21 och kanske måste komma på att livet är mer än det jag drömmer om.

Ni kommer säga som alla säger, men lägg ner livet kommer inte ta slut bara för att man blir äldre. Det förstår väl vem som helst men jag tittar redan nu tillbaka när jag var mindre, när jag var 18 och precis kommit in på arena, jisses! Vilket liv jag levde, och herregud jag ska inte skriva ner massa minnen. Men jag har haft ett sådant bra liv så visst detta kan bara bli bättre men jag saknar det jag hade då. Alla växer ifrån mig! Lever jag i en bubbla där jag tror att mina vänner alltid kommer vara dom de var, de som jag levde för, dagar och nätter har ni alltid funnits där, finns ni där än? Jag blev så himla glad nu när navas ringde från sthlm och bara frågade om en mobilgrej. Som sagt jag är verkligen inte bäst men jag vet att allt går nog att fixa, hon hade inte glömt bort mig. Samma som Anna, henne fick man ett mess av innan jag stack till bullen, där det stod " - jag ville bara skriva, att jag inte glömt bort dig" . Sådant här gör mig tårögd, hur länge kommer ni finnas här? Kanske skulle man flyttat med navas vännen till sthlm när jag fick chansen.

Vilka ord jag hört som sårar, gör att jag bara blivit starkare. Ni kommer att skratta gott när jag skriver detta, men va fasen.. Jag vet som sagt vad jag vill ha och hur jag ska göra för att få det. Men denna gången tänker jag inte kämpa för att få det jag vill ha. Just nu känner jag att jag skulle mest av allt, att det skulle flyta på. Nu förstår de flesta som känner mig att detta handlar om kärlek, killar och det jag aldrig har gått in så seriöst på. Min bild av killar är att de bara vill ha sex! Att du drar alla över en kam, fick jag höra senast. Men återigen så är det bevisat.

Jag ska leva mitt liv som jag lär. Min unga ålder är över, snart iaf. Karlstad är en liten stad där de flesta vet vilka någon är. Alla känner alla. Så just nu önskar jag mig i julklapp en pojkvän, han behöver inte vara världens snygging (men skulle absolut inte vara nått negativt om han såg ut som Zac Efron) det viktigaste är att han är jordnära, han vill inte stanna här. Helst för stora ambitioner än att han inte har några alls. Han ska vara utåtriktad, inte ha några problem att vara social, han ska ha humor den får gärna likna min. haha. Han ska kunna "softa" i soffan en hel dag utan att få ångest över det, det är min uppgift att få. Han ska gärna vara mörkhårig men inget krav :p Jag ska kunna ha high heels utan att känna mig för lång.

Så nu tänker jag lägga all min dejtning åt sidan. Lägga den på is,kanske tas upp igen om någon månad. Men just nu är jag inte mogen att bli dissad och förnedrad, Så ist för att offra mig själv till någon som kan såra mig så väntar jag hellre tills jag kan ta allt igen därför jag ska ut och ta tag i kill-projekten men nu behöver jag mogna i mig själv och se det som ett positivt steg.

JAG ÄR SOM SAGT BARA 20 ÅR ÄN :)

(Christina Aguilera - Fighter)


RSS 2.0