Ett nytt år på ingång!

image36

GOTT NYTT ÅR!!!



GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR MARIE NORDGREN!

image35

ÖNSKAR ALLA ETT TOPPEN ÅR!

Sex, drugs, rock'n roll. Speed,sweed'n birth control. Shake your ass, wear a thong. Time to party all night long. Take a shot, drink alot. Ride a guy you think is hot. Life is great, Sex is heaven. We´re the bebes of 07!




Hej, jag vet att du vill ha mig :p

Hej! Nu är snart mellandagarna förbi, Julen har vart bra! Jag har jobbat ganska mycket nu under dessa dagar, jobbade ju annandagen 11.30-20, sen i torsdags 20-04.30 och igår jobbade jag också 20-04 såå det har vart ganska mycket omkring mig nu. Plus att mitt nyår inte kommer se något bra ut vi får se vad som händer, alla drar ju iväg till branäs nu.Medans jag har katterna att ta hand om, Men jag har blivit bjuden till Marie så jag ska nog dit tror ja, blir toppen bra de! :) Skoj att fira nyår med dom!

Idag kommer katterna hit iaf, usch! eller så ska jag väl inte säga precis. Men jobbigt, måste ta hänsyn att de finns också så. Och om en vecka har vi klassfest den 4 januari, så det blir förhoppningsvis svin skoj. Sen är det så att man kommer ni på nöjes också, hehe, det ska bli väldigt skoj faktiskt. Har ju tröttnat på arena. men det kommer bli att jag ska gå dit också, eftersom lill evve inte kommer komma in på nöjes. Får ju inte övergiva lillsyrran! :p Men men men sådant är livet.

Idag åker tjejerna har redan åkt nu, åkte till branäs klockan 14. Och Fredrik åker till sthlm och ska fira där. Så hoppas alla får en bra dag! Och ett gott nytt år. :D


Hej, du sitter och stirrar
Jag vet du vill ha mig
Så ställ ner till glas och följ med mig hem
Men du, din söta kompis, har hon någon pojkvän?
Om inte så har jag en kompis till.

Lovehugs marie

Julen'2007

Hej! Jag har vart hemma hos mamma och pappa i helgen, nykomligt hem till karlstad! Idag blir det utgång för mig, hoppas jag får med evve annars ska linda och de också ut. Men jag och evve har inte vart ute påett tag nu! Men men sist så hände det en del grejer som gjorde att vi inte kunde vara ts då heller :)

Men ja tänkte inte vara långvarig här idag, måste hinna med en massa saker innan kvällen. I julklapp fick jag ett bäddset, presentkort och ett annat nödvändigt som behövdes. På Lördag kommer tarzan hit, ska ha han hela veckan. Undrar om han och dixie går ihop, annars får vi lösa det!

Nu ska jag laga mat iaf. Hoppas alla haft en bra Jul, jag har också haft det bra!

image30
Jag och Sofia på julaftons kvällen ! :)

image31
Jag och Sofia igen !
image32
Jag vill inte var med på kort :D
image33
Pojkarna sover, haha magkoma :D

TACK OCH HEJ FÖR MIG! lovehugs marie!

den 19 december

Hello! Yehi nu har denna dagen gått, jag har inte gjort så mycket. Var i skolan tills halv 12 sen drog jag hem! Och nu har jag allt jag ska ha för att mitt lov inte ska bli slappt. Har en del kvar att göra i vissa ämnen, plus att jag har just skrivit mitt engelska brev för APUN =D

Nu går det iaf scrubs på tv:n, och 2½men, de programmen äger bara. Plus att jag måste skriva med att anna har vart är hela dagen, vi har inte gjort nåt. Snart flyttar hon in också. Ska bli intressant att se! Imorgon ska jag hämta ut mina oriflame grejer på Hagahallen,sen ge mig ut för att inskaffa pappas julklapp, har inte hittat nått åt han ännu. Jobbigt!

Sen börjar mitt jobbandeliv imorgon, jobbar natt hela helgen plus torsdag då. :) sen på fredag morgon så ska jag förhoppningsvis åka med fredrik till Åmål. Och sen blir det fira jul, sen är det juldagen och jag jobbar naturligtvis annandag jul men detta ska inte hindra mig att bli full på juldagen! haha =D


Här kommer det engelska brevet jag skrev! Japp dags att dra sig i sängen!

"Hi!


My name is Marie Nordgren. I am 19 year-old girl from Karlstad, Sweden! I have studied at InfoKomp upper- secondary school for 3 years. The course includes a 9 weks pratical training. With this letter, I would like to show my intrest in doing my pratical training at your company. I am supposed to have my pratical traning between March 3rd and May 1st 2008.


As a person, I am positiv, outgoing with good social skills and willing ess to work hard. Ofcourse, I am willing to work for free but I would be very gratefull if you could arrange some kind of accomnodition for me. The only reguirements that my school has are that I should work 35 h a week and that you should give me the overall assessment at the end of the training period. I hope, that you will take my application in to your consideration and allow me to get the opportvnity to develope my English skills and to get some experience in tourism industry.


Hope to hear from you soon.


Best regaids


Marie Nordgren"


Jag har gjort det!

Japp! idag är det sista dagen i skolan! Avslutning! Sen ska jag hem och grovstäda, sen kommer anna och vi ska kolla hur vi ska ha alla möbler och om vi ska slänga ut nått eller hur tråkigt det får lov att bli! Detta är min dag, och imorgon kommer nog pappa upp antar jag eller om han kommer med mamma senare på fredagen. Ska ialla fall jobb hela helgen natt igen, jag som blev så glad att jag slapp jobba nätter men nu är det ju ett måste, jävkla julstök. Orka stå och prata och vara trevlig mot fulla och groteskt fula människor. :) haha nu ska jag vara snäll, ja försöka. Men men nu ska jag käka frukost och ta bussen ivg mot skolan :D

Skriver mer inatt tror ja. Lovehugs marie

Önskar er alla en GOD JUL !



This moment :)

Hellloo!! Sista dagen här idag då! Då menar jag skolan, jag ska abslout inte sluta skriva här på min blogg! :) haha! Och igår blev jag bara lite grinig! Skulle ut för att skriva med sabina på msn, och då funkade inte det fuckade nätverket! Så du skulle jag var tvungen att hämta ut nätverkskabeln på hagahallen som com hem skickat, eftersom deras jävla nät aldrig funkar på min dator. Där satt jag hemma och skrek på Pappa att allt bara är skit! :( Då skulle jag traska iväg till HH, för att hämta kabeln och sätta ihop allt i rätt ordning. och då stod det på avin, att man var tvungen att ha legimation med sig, typiskt nog så stod allt på pappa så marie fick ju inte hämta ut den. Men ska försöka gå dit och se om de är villiga att hjälpa mig nu på dagen ist! Igår var ju klockan typ 22.. såå! :)

Men men idag är det min tur då, och jag börjar bli extremt nervös. Skit! :) haha men jag vill och jag lovar att jag ska göra det! Hihi! jag är nervig! Jag är nervig, detta blir en julklapp till mig själv, rätt underbart gött! hehe, tro det eller ej men jag ska göra det! Jag ska göra det! Jag ska göra det! Undrar vem det är jag försöka övertyga egentligen, antagligen mig själv. Men inte så konstigt en stor grej jag ska göra idag, en riktigt stor grej! :p

Och någon gång i framtiden kommer jag nog berätta vad jag ska göra idag. Men inte just nu, inte riktig tillfälle för det! :) hehe. Men men någon gång kommer detta fram ändå! Roliga grejer händer idag iaf, Så det är inget hemskt! Jag kan lova er detta! hihi! Sen är det snart Jul också!

Har inhandlat alla julklappar förrutom pappas nu, känns rätt gött faktiskt! :D haha, frdrik var svår att köpa till jävlar vad jag gick runt och kollade... shit men igår köpte jag en grej! hehe! Inte för jag ska berätta vad det är men :) Hoppas han blir nöjd! Sen har jag köpt till alla i familjen också!

Och snart blir jag sambo!!! :) :) :)

Ska sortera ur min graderob så allas annas kläder också får plats! Mohaha! :D Undrar hur mitt liv ser ut sen då! Det undrar jag mycket på!

Ha en bra jul och ett gott nytt år så ska jag inte skriva något mera för idag! Tycker om er alla min älskade vänner!


This is a private show (oh)

Hej! Idag ska jag snart iväg till evve och jozzan som sitter och spelar tv:e spel i skolan antagligen! Ska se bonde söker fru först sen ska jag nog iväg dit. :) Sen får vi se vad som händer! Det är iallafall LusseVaka på skolan! Klassiskt! Imorgon halv 10 blir det lucia! :) Iår är det hanna som är, det blir nog svin bra!

Baby are you ready cause its getting close
Don't you feel the passion ready to explode.
Acting naughty.
We're hand in hand
Chest to chest
And now we're face to face.

This is a private show (oh)!!

den 12 december

LUSSE LELLE LUSSE LELLE 11 NÄTTER FÖRE JUL!


DET ÄR SISTA ANSNITTET IDAG!!!

Heeeej! IDAG KLOCKAN 21 ÄR DET ETT MÅSTE ATT SE PÅ TV:E!! Det är det sista avsnittet av Dh idag! :) tur att det kommer tillbaka till våren! Yehi! :) LEVA LIVET! OH MÅSTE SE!

Idag är det evves dag ockås! såå om jag läser detta om några år så har evve gjort något otroligt stort! :D Inte för att jag ska skriva vad det är men det är riktigt coolt. Och om en vecka är det min tur så det så, jag kan då inte göra det idag pga av lingovecka! :D

Sen har jag beställt julklappar från orifalme! :D


Skönhetens höga pris^^

Den smala, välsminkade, välklädda eller till och med avklädda kvinnan är den man ser oftast bland de olika veckotidningarna. Hon ska också helst le och se utmanande ut. Hon är den vi alla vill vara. Medan mannen ofta ses som den starka, kompetenta, utåtriktade, chef eller politiker, hjälte eller brottsling, han ska tolkas som den starka och duktiga medan vi kvinnor ska ses som vacker, inåtvänd, mor och maka eller rent ut sagt som ett sexobjekt.


De tar upp olika stereotyper i artikeln, de är projektorn och skönhetsslaven. Nu vet vi att det är männen som är de som kallas projektorn och att vi kvinnor som är deras skönhetsslavar. Det är inte bara i tidningar detta förekommer utan även på skivomslag, i såpoperor och i nyhetsrapporteringen.


Det var inte längesedan vi kvinnor inte fick rösta i val då vi var instängda, idag finns inga regler och lagar som begränsar oss på det sättet, våra hinder är ju inte lika uppenbara längre. Nu finns det krav från andra så som massmedia som från oss själva. Kraven är att vi borde banta, att vi ska vara söta, gärna lite rosa och le mycket, vi borde operera brösten och vara som tjejerna på massmedias framsida. Detta är ju inga krav utan ses som induvella val.


Enligt denna artikeln (mångfald är vackert) så beskrivs tjejer att vi måste spela på vårt kön för att komma fram. Inte bara vi som måste det, vi plockar in oss själv i olika fack- är jag homosexuell så är jag i det facket, och vi skildrar alltid gamla människor som problem detta har också något med att göra mediernas bild av omvärlden. Media har en sådan stor makt, de som styr medieutbudet är de som alltid kommer att bestämma hur vi ska vara som människor?  Kommer de gamla alltid få vara dom vi skyller alla problem på, alla vet att vi någon gång själva blir gamla så någon gång är det vår tur att sitta och ta emot skiten från medierna.


I Sverige har vi yttrandefrihet som en medborglig rättighet. Vi har ju också tryckfrihet, detta är ju centrala begrepp på hur vi skulle ha velat se och kunnat undvika en lag som begränsar mediernas frihet. Istället säger vi att mediebranschen helst ska se över detta själva, det finns ett etniskt råd mot könsdiskriminerade reklam och pressens opinions nämnd. Detta ger ju oss som läsare ett ansvar och en möjlighet att reagera på det vi ser och hör.


De skriver att aktion är nyckeln till förändring, människor i olika kulturer och länder har reagerat och uppmärksamt den makt som medierna har. De protesterar och försöker skapa andra bilder både inom oss själva och runt omkring oss. Och de hoppas på att framtidens medier kan se något annat än projektorn och skönhetsslaven och förstå att mångfald är vackert, se till de människorna som lever i verkligheten.


Now you're in and you can't get out ^^

Hej! Nu sitter jag vid datorn och ska skriva mitt brev till au! Hoppas det blir bra och att jag kan vissa det för narcissa imorgon att jag har gjort det. så får hon rätta sen om det har blivit lite felstavat kanske. Men men idag har jag vart hemma och sjuk, lite trötter på detta, har så ont i halsen och det sussar enbart i öronen. hemskt! Men det går bväl över sanrt! Hoppas innan lördagen tror jag vill ut då men har ingen aning än. :) Jag jobbar inte natt denna helgen iaf, det är otroligt gött! Men men hoppas allt blir bra ändå! Jag vet inte hur man ska göra med vissa saker, men jag tror jag blir kvar på det stället tills jag g¨ått ur skolan iaf. men men alla får ha en bra dag så ordnar det sig!

PUSSHEJ!

Nått stort?

Herregud vilken helg det har vart! känns jobbigt att den redan är över!! :D Ja nu ska jag inte skriva vad jag gjorde i helgen utan vad som kan hända nästa helg ist! ;)

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva! Får se när jag ska ut igen.. :) Kanske nu på lördag eller om man ska ut redan på fredagen! Men men det finns något stort i alla OM och i alla MEN!


Nu ska jag dra! hejs

RSS 2.0