såå sköönt!

Hej! nu sitter jag ute på våran altan med amandas dator i knät, hur skönt som helst. Det är väl runt 25 grader i luften men det blåser och det ser ut som det kommer moln längre bort. Men ska nog ner till stranden ändå, sen blir det jobb och så. Jag hade en toppen bra födelesdag trotts att jag saknade alla där hemma så himla mycket, men emma, sara ochamanda tog med mig på en krogrunda. Sen badade vi mitt i natten, det var trevligt. Men nu har jag inte gjort så mycket, fick världens bästa present också, ANNNA KOMMMER NER TILL MIG!!!!! Det var nog det bästa som kunde hända. Men men nu ska jag avrunda. Hoppas alla har det bra där hemma! Saknar er alla så himla mycket. Ta hand om er och kom gärna ner och hälsa på :)

Lovehugs Marie

forlat

ja usch, forlat for att jag inte skrivit pa ett tag men livet har nere ar ingen dans pa rosor langre. Jag vet inte vad jag ska skriva eller vad jag ska gora men men allt ordnar sig det ar det jag vill skriva bara. men jag saknar sverige for mycket. Ta hand om er sa ska jag skriva mer nar jag har tid och ar pa battre humor, idag ska jag iaf ut och kaka meze. Ska bli gott! Pa mandag fyller jag ar ocksa, hur ska jag klara utan mina vanner da? ni som firat mig varenda ar och nu ar jag borta.

Lovehugs marie

ps. mitt jobb soker mer folk, sa jag vill att mina vanner soker det och kommer ner, det ligger pa ams.se :)

Internet!

Hallå! gissa vad underbart, vi har hittat ett trådlöst internet som vi kopplar upp våran dator på. Så det betyder att vi har internet i lägenheten. Jessica har beställt internet hit också, ett alldeles eget som vi kan få, helt gratis- så underbart det är att bo här nu. Men en nackdel finns det, det tar 3 månader att installera internetet. Men bara bra, eftersom min dator inte kommer försen i juni så det är bara bra för mig iaf.

Nu har vi haft öppet rest länge också, man börjar få sina rutiner. Det känns bra, det är ett roligt jobb. Men jag har lite torka på skriv fronten nu, så jag ska avrunda. Men hoppas alla har det super bra. Jag saknar er som helvete, men känns som livet här nere är perfekt. Kom och hälsa på så blir jag glad, himla glad.

Sov så gottt! Nu är klockan 01.16 här, så jag ska krypa i säng!

Lovehugs marie

oppning av rest :)

hej! ja det kommer inte sa manga inlagg om mitt liv har, men det ar for att det finns viktigare saker att gora an att sitta vid datorn. Fast mamma och pappa kommer ju ner i juni och de ska ta med sig min laptop sa da kommer jag sitta mer vid datorn det kan jag lova er.

Jag vet inte riktigt vad som hant, det har svensk sommar har nu, sa det ar varmt. Sen har vi oppnat restaurangen ocksa, men det ar inte mycket folk :) sa det ar ganska lungt. Jag ska ivag och jobba nu om en halvtimme :) senare ikvall sa ska vi ut, tror vi ska till ayia napa ikvall. Annars ar vi ocksa inbjudna till fest pa bowland, det ar privatfest fast den kanske ar slut nar vi slutar jobbet. Det ska bli trevligt. Jag jobbar varje dag, fran 16-24 sa alla vet. Datorn jag sitter vid nu ar konstig sa jag kommer avrunda mitt inlagg nu.

Hoppas alla har det bra dar hemma iaf. Saknar er som tusan!


RSS 2.0