Leendet :)

Hejsan! Nu sitter jag i skolan och arbetar för fullt med att ringa runt till nior, det är då sista dagen idag! Inge mer arbete på skolan år 2007 iaf. Sen ska jag fortsätta jobba på burger king men det känns verkligen inte lika roligt.

Men det känns verkligen som bra tider nu, Fast vintern har gjort intrång och jag fryser som ett litet djur så känns det nästan underbart. Jag kan inte sätta fingret på vad som känns så bra men får verkligen hoppas att det håller i sig mer och mer för varje dag som går.  Haha, nej får passa på att uppdatera min blogg när jag är på skolan eftersom internet hemma är nedlagt för tillfället, det har bara slutat fungera och jag som är så oteknisk kan inte få det att funka igen. Kanske måste flörta till mig att stefan eller martin tar en titt på det. :) haha. ;)

Men tycker det är tråkigt att ingen kommenterar min blogg längre, jag ser att det är nästan 1 person inne varje gång jag skirvit men ingen som har lust att skriva. Känns ju lite pissit då. :p Men men nu ska jag väl forsätta så gott det går, och jag är shoppning sugen också. Måste nog få med fia ut och ta en titt på stan någon gång hon är i karlstad. ;) Men men på lördag vill evve på mange schimdt men jag känner inte för det, har gått och blivit nykterist nu förtiden inte vart ute sedan i början av oktober tror ja.. men men... får se vad jag känner för. :)

Men men hat bra nu alla, Lovehugs marie (fr.infokompsdator i matsalen)

Detta är otroligt jobbigt, och menningslöst.

Yehi! Sitter då i skolan, tänkte vara här tills 21 idag. Bara för att jag inte har något bättre för mig, eller jo det har jag väl men ska ju egentligen ringa några nior och känna att man jobbar men orkar inte idag. Började med ett träningspass i våxnäshallen och gissa vem man såg aha jag menar det stefan holm som skulle träna också. :-) Men det blev en seg morgon hade inga krafter idag, sov så himla gött inatt, hade två täcken inatt så jag inte frös, trodde att jag inte skulle vakna men evve väckte mig naturligtvis. :) tur var det väl de.

Ja nu sitter jag då i skolan, och vill att allt bara kunde lösa sig. Att jag fick vara ledig på lördag så man kan gå ut jag känner för det verkligen. Har ju inte vart ute på ett bra tag och tur är väl det, blev lite mycket innan det. Men har ju ett jobb som suger orkar nog inte jobba där så mycket mera. Men men måste ju det. hehe. Måste ju ha pengarna.

Men men tackar för mig denna gången. Tackochsvejs.


En liten omväg skadar väl inte?

Det var ett tag sen du.. det är nämligen så att min dator hemma funkar inte så jag har tat mig tid att skriva här att jag mår super bra och livet rullar på. Jag har vart i skolan idag haft filosofi och sådant, men nu är jag ledig tils jag börjar jobba om en timme. :) Idag ska vi bara vika så det bör gå bra, även om det är mycket roligare att ringa såå får man göra skit arbetet ibland också :) HEHE!

Men men ... jag tar studenten snart och frågan är vad man ska göra efter det? Jag ska nog plugga på komvux direkt efter och sen försöka komma in  på en utbildning i sthlm. Det tycker jag vore skoj! Men men nu borde jag sätta igång och göra turismen uppgifterna.

Lovehugs marie


RSS 2.0