Jag vet att det finns någon du skulle ringa om jag inte fanns.

IDAG den 28 september 2007. Ja idag har jag bara jobbat 5 timmar, men ska iväg och jobba snart igen. Det är löningshelg plus att takida spelar på nöjes så det blir svin möe att göra idag kan jag tänka mig. Mina små änglar är här idag och ska iväg på erotikmässan, men jag blir juh hemma eftersom mitt pass börjar 23-03 såå har ju inge val om jag säger så, det var gott med det glas vinet jag tog iaf. Det får jag väl egentligen inte göra innan jobbet men orkar faktiskt inte bry mig, vem märker om jag tat lite vin innan, känner ju inte ens av det på något sätt!

Alla mina vänner ska ju ut idag det känns gött att ha något att skylla på för att inte följa med, ja man kan ju faktiskt säga nej fast vad ska man göra ist? Så om man är ledig kan man ju lika bra följa med. :) Så nu går jag till jobbet och tjänar pengar ist för att göra av med dem. Det är ju mycket smartare eller hur? Jag är inte dum jag inte! haha

Just det mina änglar är här nu. Therese och Hanna är här, drog nyss iväg för att ha en rolig kväll de med. Therese drar ju till nya zeeland och australien om typ en vecka och stannar där i 6 månader. Kommer saknar den flickan jätte mycket. hehe :p men kanske åker ner och hälsar på henne i mars. det vill jag iaf! hehe!

Nej, nu ska jag gå och göra mig fin inför jobbet, kanske kommer in någon snygging och handlar utav mig! Haha! Men alla får ha en bra fredagskväll! LOVEHUGS MARIE!

Jag skulle sakna den där stunden när vi väl har blivit sams igen.

Jag vet inte hur jag ska beskriva detta, känner mig nedvärderad på ett sätt som ni aldrig kan förstå. Känner pressen på mig att si ska vara så och det ska hända nu och inte imorgon. Jag skulle vilja bry mig om vad andra känner, och jag skulle vilja göra sker för bara mig själv ibland. Just nu vill jag mer av allt följa med till sysslebäck med de andra, men jag ska ju göra det ist, och jag ska göra det på det sättet. Jag vet inte varför jag inte tog ledigt och varför jag inte följde med. Men hoppas alla förstår vad jag menar. Jag ska jobba imorgon orka med det! NEJ! Jag trivs väldigt dåligt på jobbet just nu, är i sådan period. men men nu ska jag inte vara bitter för det...

Min lilla "bästis" ska sova här ikväll, känns jätte bra! Synd att jag måste upp och jobba bara! GODNATT!

Lovehugs marie

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans.


Yeah! Idag har det inte hänt så mycket, var i skolan ett tag bara sen drog jag iväg till CCC för att kolla in jobb-mässan, fast det var inge intressant. Sen fikade jag,sabina och anna på stan (sen kom evelina med). Då drog evve och sabina och köpte blekmedel till håret, jag och anna drog upp på claes ohlsson där jag köpte batterier, då helt plötsligt såå slockande alla el, det släckte ner hela mitt-i-city och sedan hela innerstaden. Ganska coolt, jag och anna drog oss ut från gallerian och på väg till sjöqvistens där hos skulle köpa baguett, märkte vi att det var mörkt över allt. Bk´s el hade också slagits ut och larmet gick för fullt, vet inte om det var något brandlarm eller såå, men el kom tillbaka och vi fortsatte våran vandring hem till lägennten, där jag hade el trots allt. COOLT! men men.. sen färgade anna håret på evve, och så såg vi smala sussie och hängde lite bara.. så det känns som de nyss har dragit hem fast det var kanske 2 timmar sedan de drog! Men nu tittar jag på en film på 3:an iaf. Ni får väl ha en bra kväll!

Lovehugs marie!

oopss, we did it again.

oh shit vad jag saknar tiden vi var ute jämt nästan varje helg och vi var dyng raka varje helg, och vi tyckte att det vi gjorde var det bästa vi gjorde. Vi var ju bättre än alla andra, när jag och sofia och hanna satt i trädgården på strand och söp oss fulla och tog bussen in. Vart vi slutade varje kväll var ganska roligt. Sofia var ju jämt hos fredrik, eller så full så man fick leta efter henne (och bära hem henne till fredrik) haha, hanna som alltid fick skjuts av niklas varje gång och jag som alltid "försökte" sova hem men dit kom man nästan aldrig. haha :) gud vad jag saknar den tiden. När sofia var så förbannad på fredrik när vi gick ni och bad niklas supa ner oss, och han lyckades ganska bra ska jag säga. haha. :) När sofia fick VIPKORT för att hon strippade på baren, haha :) tyvärr tjejen så filmade någon dig! hahaha! nej! nu ska jag vara snäll! Men jag vill ha tillbaka den tiden!

På fredag blir det antagligen nöjes om jag kan få ledigt från jobbet om jag inte får ledigt så ska jag faktiskt sjukanmäla mig. :) orkar inte.. fast tycker lite synd om dom ändå, eftersom det är lönehelg fasen också.. nej så snäll ska jag inte vara. JAG SKA PÅ TAKIDA! den 28 sep 2007. =) Men men.. nu ska jag nog sova! Natti Natti!!


jag vill bort, jag vill bort nu ..

JAG HAR BESTÄMT MIG OM JAG FÅR CHANSEN SÅKLART JAG TAR DEN! JAG VILL TILL AUSTRALIEN! OM ALLT GÅR SOM DET SKA SÅ ÅKER JAG I MARS OCH KOMMER HEM IGEN I MAJ! SEN BLIR DET STUDENTEN I JUNI OCH DÅ ÄR ALLT ÖVER! VET INTE HUR JAG KÄNNER INFÖR DET, MEN VET ATT MITT LIV HÄR I KARLSTAD BARA GÅR NERFÖR. OCH JAG VILL UPPLEVA NÅGOT ANNAT NU!  ;D

När man har lust att bara sluta andas?

Can we bring yesterday back to now because I now how I feel about you now. Ja mitt liv är väl helt okej man ska inte egentligen börja klaga. Jag har vänner som bryr sig, en familj som älskar mig och ett jobb jag själv trivs med, en utbildning men några av de bästa lärararna jag träffat i hela min skol tid men varför egentligen känner jag som jag gör. Trött och sliten på det liv jag lever, känns som om jag bara står och trampar på samma plats som jag gjorde precis för 2 år sedan. Då allt var så himla meningslöst, då man inte hade något att leva för. Men men jag har en massa saker att leva för. Jag tycker att mitt liv är helt hyfsat om man skulle jämnföra med andra. Jag kan erkänna att jag saknar dig, jag trodde att mitt liv skulle bli bättre efter det. Men att ha någon som håller om en när man sover, någon som finns där, och som ger en positiv energi utan att man ber om det. Bara att ha någon omkring sig nästan jämt att träffas och man blir glad utav det, ja jag erkänner att jag saknar det. Jag livet gick mycket enklare framåt då, men det är nog inte dig jag saknar utan det vi hade ihop. Men men sådant är det man går vidare och det är bara nu när jag sitter själv en lördags kväll jag tänker på det mer än vanligt. Önskar man hade något att se framemot. Men jag orkar inte tänka på långt, därför då kanske man bara blir mer besviken så mycket enklare att tänka på det man haft en det man kan få.

Idag ska man iväg och jobba natt iaf, men det är ju 1½ timme kvar tills man börjar så nu blir det väl att sätta på tv:en och inte göra något speciellt, har tom. lust att sminka mig innan jobbet idag. Men är säkert ingen idé därför jag kommer bara få stå där bak antagligen om det inte är så att någon vill byta. Är glad att det inte är någon löning helg ändå, då är det mest folk och det hade jag inte orkat med idag känner ja. Kommer säkert vara mycket folk idag ändå, eftersom nöjes har öppet och det är spelning på arena. Så det är bara att le. Glad och trevlig varje dag löning kommer om ett tag. Ja nu blir det antagligen sing-a-long eller deal or no deal att se på. Missade ju svensson,svensson! hehe! Men hoppas ni alla har en underbar lördagsnatt och kväll!

Lovehugs marie.

Utsidan ger insidan en chans men insidan ger utsidan sin glans!!!!

Ja, idag har jag lämnat in mitt arbete i PL, tror det gick hyfsat iaf. Får förhoppningsvis G. Annars blir jag lite tvärr, det var ju alla sidor och så vidare som hon sa att det skulle vara. Sen träffade jag Hanna på stan, hon var här med anna. Vi gick och kollade på några grejer och sen hem till mig för att prata lite. Sen har jag inte gjort så mycket än. funderar på att laga mat. vet inte än om jag är så himla sugen på det. Kanske bara bli macka eller något. Har inte riktigt bestämt mig än. Det märks. :)

Funderar på att ringa mamma idag igen, får att få lite socialt medkänsla eller vad man nu kallar det? Tänkte om jag inte hittar någon praktikplats här i närheten så ska jag kanske satsa på norge. De ska ju ha jobbmässa här i karlstad som man kan gå på och kollar om man hittar något intressant. Tur så fäljer sabina med så slipper man gå själv. hihi! kanske ska dra med marie jonsson också hon behöver ju ett jobb! Men men.. fråga kanske går.

Sen imorgon igen så blir det skola, sen blir det jobb mellan 17-20 och sen blir det antagligen sova och upp till skolan igen på fredagen.. där jag slutar typ vid 11 och då blir det hem städa göra iordning allt. Sen får vi väl se vilka som ska med ut typ jag och evve + hennes kompis ida är det bara nu känns det som. Men kommer bli svinbra ändå. haha :D Kul ska jag ha iaf det är ju något säkert. Sen på lördagen blir det att vara vakis sen jobba natten där och såå.. också trevligt! haha! Sen är det en ny vecka igen usch! börjar redan tröttna på vardagen inget som händer nu ju! Bara skola och jobb! :D

Nej nu ska jag gå och ta reda på om det är idol idag eller inte! men ni får ha det så great! Lovehugs marie <3

bara döda fiskar följer strömen ..

Det är faktiskt ganska intressant svar .  Att de som är döda har ingen åsikt och de har inget att säga till om nu i nuet. Var på Kickoff idag på univer. så skoj skriver mera om det sen, nu blir det simning för pengarna! hehe!

idag, imorgon, iår?

Idag har det vart skolan, men inget mera fick en jobbig uppgift i pedagogiskt ledarskap. Sen drog ja hem, lagade mat och tittade på tv:e. Nu ska jag snart sova också, är trött i huvudet. Förrut ringde fia också trevligt har inte pratat med henne sedan hon bar i tunisien. :)

Imorgon blir det universitetet, det är kickoff där mellan 13-16 såå. Jag måste bara få skriva att jag är så hemskt sugen på godis fast jag ska inte gå och köpa det där jag är trött.. haha :) övertalar mig själv här nu. Nej nu ska jag sova! händer ändå inge roligt här, fått reda på att annas fredrik har vart dum och gjort punka på birks däck. woww coolt säger ja. eller inte? Men men det var det största som hänt idag min dag har vart tråk men dög! haha!

GoodNight!


jag vet inte vad jag sa..

Hej? Jo denna helgen har vart fullständigt meningslös. Haha , skönt att vara ledig från skolan iaf men känns som helgen alltid rinner förbi för snabbt. Vilket är tur nu när jag bara längtar till helgen som kommer. Nu har jag jobbat 3 nätter irad, torsdags-,fredags-,lördagsnatt som var igår då. Igår fick jag tom. börja 19 ist för 24 vilket var gott eftersom jag tycker det är meningslöst att jobba 3 timmar men som ändå känns som 17 eller något. Men men idag har anna vart här sedan 15 typ då hon bjöd mig på käk nere i stan, sen drog vi hem hit och städade och möblerade om så det känns som jag har fått ett vardagsrum :) En myshörna med sängen också! hihi! Nu är det bara att hålla det så snyggt tills på fredag, hihi, gött att få gå ut igen då. har inte vart ute sedan vi var i turkeiet. Så nu gäller det! Nu ska ja dra i sängen iaf, börjar först halv 11 imorgon så ska upp och duscha och göra mig fin inför skolan. haha :D Ha en bra vecka nu!

Lovehugsmarei

smell just like you

I never felt this way before
Everything that I do
Reminds me of you
And the clothes you left
They lie on the floor
And they smell just like you
I love the things that you do

When you walk away
I count the steps that you take

Do you see how much I need you right now?


(GODNATT! KRAM MII!)

det börjar bli mörkare nu :)

Yehi! jag börjar med att skriva att jag har fått problem, ett ganska stort problem. Vi ska iväg med skolan och göra något skoj, vi ska åka till sysslebäck, det kanske inte låter så jäkla hippie men hade vart roligt att följa med, men nu är det så att vi åker den 28 (fredag) sep. Och jag trodde att jag inte fårr schema tills dess men det hade de redan hunnit fixa. Jag ska jobba hela den helgen, inte lite timmar heller, nästan 20 timmar den helgen och jag behöver pengarna. Och eftersom det är löning helg också så är det väldigt problem att få ledigt. Jag vet att det finns inte så mycket jag kan göra åt det og de känns ju inte så himla kul att fråga om ledigt precis när jag kommer tillbaka från semestern. Men får prata med skolan om det är okej om jag inte följer med, de blir säkert tvära men jag måste ju försörja mig själv också det är inte enkelt. De får bli vad det blir..

Jag börjar bli sjuk också, har ont i magen men enligt mor min så är det för att man inte äter tillräkligt så jag får väl laga mat och ordna detta. Det märks vad som händer. Håller på att koka pasta nu också så. Ska äta den med pesto som jag alltid gjorde förr. haha! Ikväll ska alla ut utom lilla jag, ska ju tjäna pengar ist för att göra av med dem. Jobbigt var det igår, massa med folk fast det är nog inte så mycket idag eftersom alla var ute igår ist. Märks väl som allt annat? hehe, men men anna ska ju till nöjes medans susanna har inflyttningsfest och sen blir det arena för dem. Jag börjar jobba 24 idag gött är det, de ringde förrut men jag orkade inte svara. var säkert att jag skulle börja tidigare.

Men nu ska jag gå coh käka lite mat! Sätta på en film också, mysa lite så! Men skriver säkert senare igen! Kan väl inte hålla mig ifrån datorn. (som vanligt)  Men nu alla får väl hat så bra!

Lovehugs marie

NiceASS!!

idag åt jag en rosa godis som smakade som en orange :) Så nu vet alla det! Skoj va?
Kom precis hem från susanna, kollade in hennes nya lgh. Mysig men skrämande. Lät som det var en person till där. Hmm, jobbig sits. :) Imorgon kommer pappa på besök nu ska jag gå och slå in paket till honom han har nämligen fyllt år, i onsdags var det! Ja! skriver mer någon annan dag!

tingeling - lovehugs marie

Dagen med ett stort D.

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips

Drench yourself in words unspoken
Live you life with arms wide open

HEJ! idag har det vart första dagen på en evighet som jag känner att det går framåt, hade bara en lektion idag det var pedagogiskt ledarskap. Rolig kurs men ändå lite seg kan den bli, men men nu är det sista året. Fick en förfrågan om att bli med i studentgruppen - fast jag ska satsa nu sluta ta på mig frivilliga uppdrag. Kanske kan göra det om jag känner att jag hinner med i alla kurser men tyvärr inte annars. Imorgon drar projektarbetet igång, får se om det går som jag vill med det. blir tyvärr säkert inte så men men känns skönt om det skulle gå bra! Träffade mamma en snabbis idag på stan, tog en fika och tittade på skor. Var trevligt att träffa henne har ju ett setts på ett tag nu. Men hon tyckte att jag såg annorlunda ut. :) vet inte om det är positivt eller inte men hoppas det. Nu ska jag springa och titta på tv:n och käka lite. Men men det har vart en skön dag idag! Inhandlade en halsduk på stan förrut också ifall någon skulle vilja veta! Hoppas allt ordnar sig, orkar inte höra på dina förlåtelser längre jag glömmer dig snabbare än vad du tror. Gå vidare snälla! Nu ska jag laga mat!

Lovehugs marie

bilder från türkiet 25 aug - 1 sep!

türkiet2007türkiet2007türkiet2007türkiet2007türkiet07türkiet2007türkiet07image21

Türkiet2007 - yeih!

Hej? Så här är det, jag och anna har nu precis kommit hem från våran spontana resa till turkiet. Vi bokade på onsdagen och åkte på lördan. Mer måste jag kanske inte säga. Men men det har vart ganska roligt trots alla prövningar om man säger så. Jag bokade resan trots jag började skolan, var där och prtade med rektorn och fick såklart ledigt, på jobbet fick jag inte ledigt men, jag satt mig och ringde runt och fick bort mina tider ändå. :) På Fredagen innan var vi ut och så. Sen drog vi på lördagsmorgonen iväg till stationen och tog tåget från karlstad in mot göteborg, jag som inte alltid är så pigg dagarna efter så satt man sig i mjukisar och var enbart slapp. När vi väl var i gbg gick vi och fixade med att växla pengar och köpte rakhyvlar m.m, sen gick vi och käkade lite sen tog vi flygbussen ut till landvetter där vi träffade Mia och de, de hade åkt direkt ut till landvetter från tåget de. :) haha. Sen väl inne på flyplatsen så kollade vi lite taxfree men hitta inget, sen såå jag satt mig och ringde vännerna och pappa och pratade med han innan vi väl skulle på. Vi kom fram till hotellet klockan 7 på morgonen på söndagen. Då var både anna och jag trötta, men vi tog oss upp och kollade in omgivningen plus hotellet runt 14 tiden :D haha, sen drog vi på turkiska badet som var så härligt att jag och anna satt och sov när de höll på med ansiktsmasken och massagen. :P Sen belv det inget mer den kvällen och dagen! :) Måndagen drog vi ner till havet och grillade oss, sen så på kvällen där drog vi på beachparty. Tyvärr så spårade jag ur, som vanligt, nej brukar kunna hålla mig på den säkra nivån, men måste fått i mig något eftersom anna drack lika mycket utan att bli som jag. Vi drog hem vid 3 tiden, medans festen fortasatte tillåt 7 tror ja. :P men så vi drog hemåt, på tisdagen tog vi det enbart lungt. tror ja minns inget riktigt vad vi gjorde. Solade såklart men inget annat. Onsdagen iaf så drog vi in till satden och shoppade lite, Anna blev så extremt grinig när de började rycka i henne, jag bara skrattade och gick därifrån. haha! Vi inhandlade iaf björnborg trosor och jag hittade en Gucci väska, och en kjol! Torsdagen så solade vi som vi alltid gjorde men anna fick huvudvärk så det blev också en lugnkväll, gick ut och käkade med Martina,Sara, Johan och Martin den kvällen. På fredagen så solade vi hela dagen, jag var vi poolen vid 09 medans anna fick sova av sig huvudvärken och bli lite piggare. sen låg vi där tills 16 tror ja, brände mig på ena armen bara skräll, men det gick över efter kvällen. Den kvällen blev det middag med samma personer som dagen innan, + två andra tjejer. Sen förfest på rummet hos killarna och sen drog vi vidare ut, men kom inte så långt, hamnade på en kareoke klubb för att sjunga men fick aldrig sjunga tyvärr. Sen innan kvällen var över såå blev det mc, innan anna fick för sig att hon vill gå hem, hotellet låg typ 4 km därifrån. :P haha, två svenska flickor på väg hem mitt i natten. Vi kom inte så långt innan vi kom på att den iden kanske inte var så smart, så då tog vi en taxi hem. Där vi gick ett kvarter och hamnade på en bar med turkar i som hade stängt men de vill ha sällskap så där satt vi. :D Ett tag! :D Sen gick vi till rummet men satannade hos killarna och tittade på familiy guy en typ kvart, innan vi höll på att somna! Det var den veckan, fort gick den men roligt hade vi!

Some Photos.

I´m back!

Yeih! Jag har inte skrivit här sedan i Början av Juli, lite tregiskt men datorn har vart sönder och så har jag jobbat så livet går mer nerför nu än vanligt! Imorgon ska jag till skolan för första dagen för mig, jobbigt men så himla kul att träffa er igen. Men börjar vid halv 11, men ska vara i skolan ungefär en halvtimme innan måste ordna med schema, fixa skåpen och se om något inte är som det skall vara. I sommar har jag som sagt jobbat hela tiden, känns ganska bra eftersom denna veckan som vart har jag vart i turkiet og tat igen allt jag missat. :) det låter säkert konstigt men mina dagar här hemma har vart sovit,käkat och jobbat. Sen på slutet började det spåra ur på riktigt, söp även fast jag började jobba halv9 på morgonen dan efter, bytte bort passen för att jag inte orkade gå dit. Men men nu ska jag fixa detta.

Skriver mer i nästa inlägg om resa!

RSS 2.0