TPH

The phone house :) idag har jag snart redan jobbat i 3 timmar, och haft max 7 besökare. haha, lite segt fast ändå gott, då hinner man ju göra sådant man ligger efter med också. typ olika returer och se till att service för dagen är inslagen och så vidare. Sen måste man slå in allt som man gjorde igår med bankningen och så också. Gött att få det klart på morgonen.

Inför kväll så längtar jag faktiskt lite måste till systemet på lunchen, sen in och köpa en hudlotion på bodyshop och så vidare. Sen ska jag hinna äta också. Så det blir en stressig lunch men det är värt det inför kvällen. Som sagt jag längtar dit. Ja ikväll, ska vi ha förfest hos saaben, det var ett tag sen det med. Så nu känner jag nästan känsla komma tillbaka. Som förra sommaren, det kan bara bli bättre känner jag.

Igår så köpte jag en kjol och en topp på gina som jag ska använda ikväll :) Det är en vit kjol, och typ en orange topp. Känns jätte bra faktiskt gud så fin jag kommer bli ikväll. Känns toppen just nu iaf. och nu är det bara 6 timmar kvar :) WOOOW! helt underbart ju!

Ska ta lunch fort idag, så jag får den energin jag behöver :) Men ni alla andra med ett jobb där man jobbar får hat så bra, det är så extremt lungt i butiken :) Men men nu ska jag avrunda mitt besök här på bloggen och kanske torka ytor ist :) så det ser fräscht ut här!

Puss :) (ps, vill bara tilllägga att pernilla kommer hem idag)

Sommarplaza

Det blev sommarplaza i onsdags! Anna kom på att vi skulle testa om vi kom in när jag hade slutat vid halv7 så det var en stressig kväll men klar och började dricka vid 20 :p så var ganska duktig. Iaf hade jag svin kul, blev lite segt vissa stunder men men sådant är livet. Men om man sammanställer kvällen hade jag kul :)

Nu ska jag till jobbet, inte än men ska göra mig iordning först. Ikväll blir det också utgång. Men skriver nog mera på jobbet. Puss och kram

idag är idag

Hej, vet ni vad jag ska göra idag, förnya mitt gymkort :) dags att ta tag i detta nu, efter typ 1 månads vila :) Erkänner att jag inte klara mig utan träningen. Men nu slutar jag snart, denna dagen har också gått fort.

Men tack för mig! Puss Marie

Sommaren2008

Ja, vad har man planerat egentligen, Inget tror ja. Ska jobba tills augusti sen är man arbetslös, så får se vad som händer. Vill ju iväg till norge, men men innan det skulle jag vilja ta en restresa och se vad som händer. Vore så gött, känner jag komma iväg till solen. Och så, vädret i sverige just nu suger. Regnar mest, nästan varje dag, shit kasst känns det som. men men glad att man inte har semester i detta väder.

Nu står jag iaf på jobbet och som sagt försöker underhålla mig. Vilket känns kasst, andra veckan heltid är jag inne på. Men men ganska kul ändå. Detta är ju bättre än BK :) man ska inte klaga man har ju ett jobb :)

Nu har jag iaf gjort halva tiden på den dagen. och har iaf 4 timmar kvar :) ja tiden går fort :) Men ikväll blir det inget speciellt :) får se vad som händer. hehe.

puss och kram ses på stan :)


bortkastad tid eller ett socialt tidsfördriv?

Hur kommer det sig egentligen
Att vi inte tröttnat för länge sen?
(Säg, nog är det bortkastad tid det här)


midsommar'08

Hallåå kära blogg! Vet inte riktigt vart jag ska börja utan att igår så var vi ett gäng som lagade mat och spelade spel och käkade tårta som sus hade bakat. Det var iaf jätte trevligt, och det var skönt att vara nykter, även om vi drack så var det ingen som blev full. Kändes skit skönt :) Men men idag blir det en lugn och skön dag, har lite disk att ta hand om men annars ska jag bara vara. Becka skulle komma när hon slutat jobba men det är vid 21 sen ska jag iväg och göra mina 3 sista timmar på burger king city :) natten gör ja, ska bli gött vad jag känner nu. Men men nu ska jag ta hand om disken sen ska jag göra mig lite mat och sätta på en film tror ja :)

Eller så forsätter jag kolla på superstar saturday :) det är ganska trevligt det pogramet :)

Puss :)


Sista dagen innan ledigheten

Idag är det sista dagen innan ledigheten, har ju ledigt i 4 dagar nu eftersom det är midsommar och grejs, helt underbart! :) Men ska göra min sista dag på Bk på lördagnatt enbart, sen ska jag bara slappa vara med vännerna och så. Känna att jag är ledig, gud så bra det känns på jobbet ändå. Inte för att jag kan allt men lite nytta gör jag allt, som tex. nu behöver det inte stänga vid lunch utan nu står jag här och hjälper de flesta jag kan. Om jag inte kan hjälpa dem så ber jag dem återkomma efter lunchen är slut sen när han väl är tillbaka sen så får jag sticka iväg och käka helt underbart att ha ett sådant jobb där jag kan ha lunch utan tidsbegränsing :) Inte som det var på BK, max en halvtimme eller som det bruka vara kom tillbaka när du käkat klart, vara glad att man ens fick sitta ner ibland. haha :p Men men nu gör jag min sista dag där är rätt glad över det även om jag kommer sakna det ibland också :)

Men men imorgon blri det mys med vännerna hemma. Sen blir det nog bara vara hemma och ta det lungt städa och så behövs också naturligtvis. Och ja och rebecka ska gå och kolla på sex and the city filmen någon gång nästa vecka tror ja. Så det kommer vara härligt detta :D Bara andas och njuta av ledigheten.

Men men nu ska jag avrunda och koka mig lite kaffe tror jag är hemskt sugen på det nu iaf. Haha:D Ensam i butiken är ganska tråkigt. ingen att prata och reta sig på. reta han :) haha :D

Måste skriva att det är en kille som springer i blå jacka utanför, tror att han är försäljare för nått.. men han går bara fram och tillbak precis utanför fönstret där jag står och tittar :D haha :D

Men ha en underbar dag så får jag se om jag skriver mer när jag kommer hem!

XOXO Marie

jobbet del II

Nu står jag här igen. det finns inget att göra. Har damntorkat hela butiken plus lagret och vårat utrymme, har kokat kaffe och bara suttit och kallpratat lite. Och nu hamnade jag på min blogg igen, väldigt dåligt med kunder idag. har nog aldrig vart så här lungt, tror ja. På den tiden jag jobbat här!

men men på tal om nått annat så ringde linda från spanien nyss. Hon har det jätte vramt och jätte skönt säger hon. Hon trivs jätte bra och på midsommar ska hon laga svensk mat där nere. Hoppas tiden går fort och du kommer hem tycker ja. Saknar henne även om det bara var i fredas hon åkte så känns det tomt utan att ha henne här.

Ja och på  midsommar vad ska jag göra då, inget tror ja, inget speciellt vi ska ha hemmafest hos mig tror jag det blir, sen på lördagen så jobbar jag min sista gång på BK, så då kör jag mitt allra sista pass där. Känns SÅÅÅ BRAA! men kommer nog sakna allt lite med. många roliga stunder har jag haft där. Men men det är dags att gå vidare.

Nu är det 45 minuter kvar innan jag får stänga. AH då ska jag till systemet de har extra öppet till 19 idag, för att sådana som mig också ska hinna dit efter jobbet. Känns toppen. Sabina kommer in så vi går och shoppar detta tillsammans. Känns bra eftersom ja tycker fortfarande att det är pinsamt att gå in där själv. och usch, de kollar så konstigt har jag fått för mig. Vilken tönt jag är. Men det är jag och det förstår ja. Accepterar också. :)

haha haha nu ska jag ta och besöka flera sidor innan ja ska stänga. Men ha en bra dag alla. det ska jag ha!

Puss och kram, ses på stan. Xoxo Marie

Jobbet

Hallå. Nu står jag på jobbet, har inget att göra känns tråkigt, plus att jag är själv i butiken. Så det blir att jag hamnar på min blogg för att läsa andras bloggar kom jag på att jag kanske ska skriva ett inlägg, jobbar ju heltid nu känns gött faktiskt men ändå inte. Jobbar från halv 10 - halv 7 det är ganska segt då, abslout när det inte är nått att göra. Men nu ska jag nog avrund och sätta mig och käka.

Ha en bra dag alla.

Puss och kram Marie

You never said good bye.

You never said I'm leaving
You never said good Bye
You were gone before we knew it,
And only God knew why
A million times we needed you,
A million times we cried
If Love alone could have saved you,
You never would have died
In Life we loved you dearly In death we love you still In our hearts you hold a place,
That no one could ever fill It broke our hearts to lose you,
 But you didn't go alone
For part of us went with you,
The day God took you home.


I wanna know

Såklart jag tänker på det ibland, tänker om eller vadå, men jag försöker låta bli. Jag låter bli när tanken kommer upp så ser jag till att jag får annat att tänka på. Nått annat som sysselsätter mig för stunden.

Igår, var jag ute, gjorde en krogrunda var på nöjes, ankan, koriander, harrys och arena. Kom in gratis över allt för att vi var med gnagis och fota. Han fota för karlstabo.se så det var ganska trevligt.

De ska hålla i måndags klubben på arena, om det är någon som har nån idé vad de skulle kunna göra för att det ska komma folk, så berätta det. De kan ju behöva idér från andra. :p haha. Men det var min gårdag, hoppas alla hade trevligt igår lika trevligt som jag. Puss :)

Kämpa, fly eller spela död.

Kanske har du blivit bränd tidigare och har dåligt självförtroende sedan en kraschad relation. Då är det lätt att fastna i de tre biologiska mekanismerna: kämpa, fly eller spela död.


Kämpa
- Det är det sundaste alternativet, men att kämpa för mycket är fel. Om du till varje pris undviker att vara singel och låter viljan styra för mycket, då finns risken att du tappar såväl värdighet som känsla.


Fly
- Du hittar bara fel på partnern och förekommer hellre än blir förekommen. Du är medvetet otrevlig för att slippa bli vald. Att fly beror ofta på själsliga blåmärken och okunskap.


Spela död
- Du flyttar kroppen till krogen men väntar passivt på att någon ska ragga upp dig eftersom det är både smärtsamt och jobbigt att ta över rodret själv.


Vet du att du beter dig enligt en av de tre mekanismerna, arbeta aktivt med att bryta mönstret.


BILDER FRÅN STUDENTEN !!!

                         



ALLA BILDER FRÅN DEN 12 JUNI 2008! :)

Dagen före dagen (studenten'08)

Halllåå! Nu sitter jag hemma och jenny pe är här, hon ska sova här inatt eftersom vi ska upp så tidigt, redan klockan 08 ska vi vara i parken, och då ska vi upp redan klockan 06 för att hinna med allt. Som jag ska börja förberedda redan idag, typ raka benen och duscha och allt sådant trams. Men imorgon ska jag ha så fucking kul!!!! :)

Sofia om du läser detta så kan du ringa mig, somnar nog inte försen 00 ändå. Behöver fortsätta vårat samtal, när din telefon bröt samtalet. Läs hennes blogg tycker ja, Sofia Navas.

Studentbalen 2008

Hej, jag hade faktiskt super kul. Trevligt att komma ut och umgås med de gamla vanliga igen, tyvärr så drog evve ganska snabbt men själv var jag nog kvar tills kvart i 1 i natten, de stängde 1 det hörde från fönstret när jag hade tat mig i säng :) Här kommer ifall bilder,

     

dagens bal.

Det börjar kännas nu, är lite nervig faktiskt, tänk om klänningen går sönder eller nått. OMG, vore det hemskaste som skulle kunna hända. Men det blir nog bra, funderar på att ringa ner till mina kära på CCC, och prata med dom. Känns konstigt att jag ska ha min bal där efter 10 veckor på ett sådant perfekt ställe liksom. Kommer börja grina ikväll ni vet det alla eller hur? och på torsdag bli det bara värre. Men men det kommer bli den bästa veckan i mitt liv!!!

Dagens schema, för att hinna med allt.

- 10:00 dags att gå upp
- sen duscha, äta frukost, gör mig iordning.
- dra ner på stan hoppas kunna var där runt 12.
(leta efter steps-strumpor eftersom jag fick skavsår från i fredags)
- 14:00 sminkning på make up store
- 16:00 mamma och pappa ankommer
- 17:30 då är det mingel
- 18:00 är det insläpp



(jag i min klänning)

en dag på stranden

Här kommer bilder från dagens strandliv, ska vara snygg imorgon på balen, så var ju tvungen att sola, hehe :) Here are the pitcures (hoppas de stavas så) Imorgon klockan 17.30 vid CCC för den som undrar.

         


ett citat som sitter i ..



Åh du undrar vem som kysser honom nu, åh du undrar vem, vem om inte du. Läpparna du kallar dina. De gör ont att veta, lika ont att undra.


Nationaldagen :)

Hello you ;)

oh, vilken underbar dag jag har haft. Vaknade ganska sent vid 11 tror ja, orka inte ta tag i träningen, så blev inte att jag sprang nått.  Jag tog ist cykeln, och köpte jordgubbar till mig och linda lus, sen drog vi bort till örsholmen där vi badade och solade hela dagen. Så underbart :) Kom hem vid 16 då blev det mat och nu sitter jag här och ska sminka mig därför ikväll ska vi ut, förfest på norrstrand tror ja. Själver smart som man är glömde man att systemt var stängt, så nu har vi fått tag på öl, ett flak för 150 spänn, helt underbart :) Så ska göra mig färdig sen ska jag hämta upp linda hos henne, sen blir då till markus på förfest, dit också anna kommer efter jobbet. Hon åker runt och klipper så tjänar ihop en månadslön fortare än mig :) så nu var hon på väg till skoghall sen till kronoparken sen ska hon med ut då:)

Och gissa vad det är för dag idag, förutom nationaldagen, SOFIA NAVAS födelsedag ;) tänk så gött att ha en egen röd dag som bara är ens egen :) pratade med henne förut och hon lät otroligt lycklig. Moster och allt ska ho gå och bli :) Ah underbart att få reda på det på sin födelsedagen :) Här gå in och läs på hennes blogg om hennes dag, http://sofianavas.blogg.se/


Nu blir de galna på mig att jag är så seg, men men idag kommer bara bli bättre.Jag gillar detta livet!

Xoxo Marie

torsdagmorgon-, kväll och natt.



Idag har jag testat klänningen min igen, så här blev det! ;) Evelina var fotograf :D

jag har vaknat mitt i natten av tystnaden

jag förstod aldrig riktigt
vad som hände den där gången
förutom att allt blev fel
det fanns så mycket kvar att ge
det fanns kärlek mellan oss
varför packade du din väska istället för att slå

hej! idag har min dag varft fylld av aktiviteter, har inte hunnit sitta ner nått känns det som! Jag vaknade tidigt ör att sola, sen åkte jag till karlstad med pappa,sen jobbade jag och sen var jag på hammarö och grillade och nu har jag precis kommit hem från sofia och fredrik. Så nu är jag äntligen hemma och ska sova! Ska bli så gött, är hemskt trött! Känns gött att ha nått att göra så tankarna hela tiden är skarpa :)

Xoxo Marie (en bra låt jag har fått på hjärnan) (under kommer texten)

och om du undrar mår jag bättre
jag blivit van jag klarar mig
men jag har tänkt så många nätter
om hur det går för dig
hur det går för dig

just när jag trodde att vi landat
när livet bara rullar på
och när jag kunde börja andas
var det du som ville gå åå
å så en dag så var det över
och regnet föll och det blev kväll
å vad det var som du behövde det vet du inte själv
det vet du inte själv

men du om du lyssnar på min sång
du kan väl ringa mig någon gång
för jag vill veta hur du har det
å du jag kanske missförstod en del
så tala om om jag har fel
allt som vi hade har vi kvar det än

du har förlorat mer än jag
jag har alla minnen kvar du är med mig varje dag
å du ska jag tro på allt jag hör
så är det du som är förstörd
du har förlorat mer än jag!

glad, och lycklig :)

Hallåå! Sitter hos mor och gjort naglarna nu, känns jobbigt att skriva med dom på datorn, men jag tror jag vänjer mig snart. alla skriver och ber mig var mer än försiktig nu när de ska hålla ända tills studenten fick sms av sabina och gull och så ringde jag navas och mamma säger det också. Så får väl vara mer än försiktig då, hittade min glasögon idag också. ah! Vilken tur man kan ha. Nu drar jag mig i säng! Puss alla!

ps. bilder kommer ut när jag är hemma imorgon.

I just want this feeling fade away.

Godmorgon! Nu har jag vaknat och tat mig en kall dusch, och det behövs, så himla varmt i lgh idag, det är ju iaf 25 grader här inne minst, men öppnar man fönstrerna så hoppas jag att det går bra! Nu ska jag plocka undan lite sen in till stan för att fixa lite ärenden, som rakhyvlar och såklart studentfestbiljetten :) Wow! :)

Men men igår BADADE jag för första gång, det var ganska kallt men så skönt, så jag skulle faktiskt kunna göra det idag igen. Men det hinner jag inte, jobbet kallar vid 15 och innan ska jag hinna göra alla mina grejer som jag måste. Vad jag önskar att jag hade ett sommarlov nu att se fram emot, men icke, jag har ju jobb nu hela sommaren. Och hallå det är bara en vecka kvar tills studenten, OMG, måndag är det bal, på torsdag är det den stora dagen. Och idag ska jag till åmål för att fixa mina naglar ;)


sover hemma hos mamma tills på onsdag(imorgon) då måste jag tillbaka för att jobba, ska jobba imorgon också. Sen har vi grillkväll hos lappen på kvällen, så detta kommer bli ett underbart dygn förhoppningsvis! Men ni som läser hoppas jag också att ni kommer ha det bra!

xoxo marie


mitt HOROSKOP i juni-, dagens och veckans.

Månadshoroskop - juni 2008


Du saknar inte idéer under juni månad - faktiskt kommer de till dig när du minst anar det, och de flesta handlar om resurser, såväl materiella som immateriella. Hur kan du bäst använda dig av dina färdigheter för att generera alternativa inkomstkällor? Samtidigt är du väl medveten om att inkomsterna inte bara handlar om vad du vet, utan till stor del också om vem du känner. De resurser du drar in är du också benägen att spendera i rask takt, kanske på att göra hemmet och trädgården till mer behagliga platser att vistas i. Eller så kan du pengarna gå åt till att ge familjen ett eller flera minnen för livet.

Detta är också en sensuell och romantisk period, och det lär inte saknas tillfällen att leva och älska. Är du singel lär du i alla fall inte lida brist på potentiella partners. Redan tidigt under månaden är det sannolikt att då åter kommer i kontakt med någon som du fortfarande hyser starka känslor för. Det behöver inte handla om kärlek, eftersom alla dina relationer får ett större mått intensitet just nu. Det mesta fungerar fint, men du bör vara på din vakt mot en tendens att inte riktigt se människor för vad de är, något som kan innebära att du bränner fingrarna någon gång runt den 9 juni. Från och med nu ligger du före din tid, men vänta dig inte att detta blir uppenbart för andra med en gång.

Efter den 18 juni, när din härskarplanet Venus rör sig in i det mjuka och omhändertagande tecknet Kräftan, inleds en period som är utmärkt om du behöver skapa band till människor i din omedelbara närmiljö, som grannar eller släktingar, och det är också en utmärkt tid för utbildning och resor. Men vid denna tid kan utvecklingen tvinga dig att släppa taget om något från det förgångna. Gör så utan nostalgiska återblickar.

Veckohoroskop - vecka 23


déerna flödar under veckan när det slår dig att dina största tillgångar ligger i din hjärna och dina kreativa idéer. Att slå dig samman med karismatiska personer som kan hjälpa dig att realisera dina idéer genererar framgång och pengar. Detta är också en utmärkt tid för ditt kärleksliv, inte minst eftersom du har en realistisk syn på ditt eget värde. Det verkar som om du har mycket att göra med en inflytelserik person som delar dina idéer. Du kan uppleva det som om du står i skuggan av vederbörandes ego, men rollerna kan komma att bli ombytta när du minst anar det. Alla samlas kring dig för att förverkliga drömmar.

Dagshoroskop - måndag 2 juni


Energinivåerna är som höst under förmiddagen, och då kan du också få ganska mycket gjort. Studier och grupprojekt har medvind. Tröttheten kommer dock smygande under efter lunch.



So easy the easy life,

The sun is up
I'm feeling great
I'm just enjoying life

Right here in the shade

Lets take a ride, right away
I'll be by your side
So easy the easy life

Celebrate the good times

All night long
All night long
Celebrate good times - come on
All night long

Who's to tell
What's to come
All I know is tomorrow
Today will be gone


Get out, out of bed
Put on your blue suede shoes - aha
Get up, up and dance

Celebrate the good times.

på väg till gbg 

Tar den enkla vägen härifrån ?

Haalllåå min nära och kära! Nu har jag då inte skrivit sedan i torsdags tror ja, jag var i göteborg i helgen, iaf fredag dag-,natt och lördagsförmiddagen :) Sebestian tog studenten, och det gjorde att jag såg mer fram till min stora dag som är om, ja det är iaf mindre än 2 veckor kvar nu! jag hade iaf trevligt där, alla var så sociala så man kände sig inte iväg som jag hade trott att jag skulle göra.

Nu ska jag springa in i duschen innan jag dör av värmen. Legat och stekt är ute sedan 11 imorse, och nu kom jag in! Så hoppas jag fått färg annars hade det var meningslöst att ligga där och svettas i onödan! Eller hur?

Men hoppas alla hade en trevlig helg! Och snart är det måndag och jobb igen! :) hehe.

Xoxo Marie



RSS 2.0