mitt HOROSKOP i juni-, dagens och veckans.

Månadshoroskop - juni 2008


Du saknar inte idéer under juni månad - faktiskt kommer de till dig när du minst anar det, och de flesta handlar om resurser, såväl materiella som immateriella. Hur kan du bäst använda dig av dina färdigheter för att generera alternativa inkomstkällor? Samtidigt är du väl medveten om att inkomsterna inte bara handlar om vad du vet, utan till stor del också om vem du känner. De resurser du drar in är du också benägen att spendera i rask takt, kanske på att göra hemmet och trädgården till mer behagliga platser att vistas i. Eller så kan du pengarna gå åt till att ge familjen ett eller flera minnen för livet.

Detta är också en sensuell och romantisk period, och det lär inte saknas tillfällen att leva och älska. Är du singel lär du i alla fall inte lida brist på potentiella partners. Redan tidigt under månaden är det sannolikt att då åter kommer i kontakt med någon som du fortfarande hyser starka känslor för. Det behöver inte handla om kärlek, eftersom alla dina relationer får ett större mått intensitet just nu. Det mesta fungerar fint, men du bör vara på din vakt mot en tendens att inte riktigt se människor för vad de är, något som kan innebära att du bränner fingrarna någon gång runt den 9 juni. Från och med nu ligger du före din tid, men vänta dig inte att detta blir uppenbart för andra med en gång.

Efter den 18 juni, när din härskarplanet Venus rör sig in i det mjuka och omhändertagande tecknet Kräftan, inleds en period som är utmärkt om du behöver skapa band till människor i din omedelbara närmiljö, som grannar eller släktingar, och det är också en utmärkt tid för utbildning och resor. Men vid denna tid kan utvecklingen tvinga dig att släppa taget om något från det förgångna. Gör så utan nostalgiska återblickar.

Veckohoroskop - vecka 23


déerna flödar under veckan när det slår dig att dina största tillgångar ligger i din hjärna och dina kreativa idéer. Att slå dig samman med karismatiska personer som kan hjälpa dig att realisera dina idéer genererar framgång och pengar. Detta är också en utmärkt tid för ditt kärleksliv, inte minst eftersom du har en realistisk syn på ditt eget värde. Det verkar som om du har mycket att göra med en inflytelserik person som delar dina idéer. Du kan uppleva det som om du står i skuggan av vederbörandes ego, men rollerna kan komma att bli ombytta när du minst anar det. Alla samlas kring dig för att förverkliga drömmar.

Dagshoroskop - måndag 2 juni


Energinivåerna är som höst under förmiddagen, och då kan du också få ganska mycket gjort. Studier och grupprojekt har medvind. Tröttheten kommer dock smygande under efter lunch.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0