STHLM

HELLO! nu sitter jag i sthlm, i nacka på infokompskolan :) Har faktiskt ganska trevligt, imorgon så är det Travel Show. Och det kommer bli jätte trevligt! Hoppas alla har det bra där hemma. Jag skriver mer om hur det var imorgon! Lovehugs och kramar marie

Ikea!

YEAS! snart bär det av till IKEA, med min sambo ;) Jag vet att jag behöver ljus och sådant smått och gått! Sen är det ju aldrig fel om man skulle hitta några kuddar eller nått sådant också! Men men skriver mer ikväll om jag hittat nått intressant! :D

Studenten snart..


Snart är det studenten, tyvärr måste jag få säga därför det är ganska mycket blandade känslor i det! Ibland känns det bara för gått att inte vara uppbunden till något. Men ändå att känna att inte ha något jobb måste kännas ännu jävligare. Snart kommer jag stå där, och jag kommer vara lyckligaste i hela världen! Och jag ska se fram emot den stunden, även om jag går i världens bästa klass. Och på karlstads bästa skola! Jag trivs som fisken i vattnet där :)
Kommer sakna dessa 3 år!

det är snart över, det är det alltid..


Jag vill ge dig allt här i världen, men mitt liv vill jag dela med dig.


Fint,vackert och stilla

Det är en underbar kännsla när jag hör nyckeln i dörren,

för då vet jag att nu äntligen är du hemma igen hemma hos mig.

Du kommer in pussar mig å säger godmorgon för att sedan

gå en sväng i lägenheten.

Du kommer tillbaka och kryper ner bredvid mig och säger

kom hit och lägg dig i min famn.

Jag kryper närmare och känner din värme så underbar.

Just då säger du de ord jag längtat efter så

jag älskar dig och du håller om mig hårt.

Jag ryser en stund av glädje medans jag njuter av din närvaro.

Sedan somnar vi i varandras armar.


Älskar dig så mycket!


Sitauationsanpassad bild och text.

Hej! Ja nu sitter jag i skolan inte för att jag får något gjort här men jag är ju iaf här :) Usch detta känns ibland jobbigt att säga men det känns ändå ganska underbart. Jag har då slutat för dagen men ist för att åka hem och se hela eländet som är där, så är jag här och försöker förstå. Men men.. :) som sagt du är inge nöjd nu va?

Ja, för att återgå till skolan och dess uppgift jag har fastnat med. så är det att jag ska sätta ihop bilder och texter och få det att låta bra på nått sätt. Just nu letar jag efter bild med ömhet/medlidande och förklara varför just denna bilden fått mig att känna den ömheten men jag hittar ingen bild som reflekterar över det just nu. Sen ska jag hitta inte bara en bild utan helst 3 st för att komma förstå hur detta funkar :) jag är väldigt intresserad av hur mitt liv ser ut, ensam är ju stark var det någon som sa. ;)

hur som helst, är pappa här och hälsar på idag. kommer kännas gött att se honom igen. var ett tag sen :) känns som om jag tappar mer och mer kontakt med dom. fast ändå inte. Vi ses ju nästan aldrig, jag har mitt liv här i karlstad. Och jag har ett jobb, jag har ingen tid över att hälsa på men ändå! Även fast jag känner att jag saknar er ibland. Detta kommer bli bättr jag lovar er, jag tar er inte förgivet. men åmål för med sig mer av tankar som jag inte vill tänka. är rädd att hamna där igen, jag var inte en bra tjej då, jämnfört med nu då vill jag säga!

Men ikväll blir det träning för att inte prata om nått annat. Och det känns gött igen, gött att komma igång! :)för denna veckan! Haha!

Men jag får väl utveckla mina tankar någon mer gång!

Lovehugs marie

vartenda litet minne

för det finns inga ord i världen som kan återuppliva
allt av mig som du har dödat den här gången
och jag vet inte om jag någonsin ser dig igen
men jag hoppas att du vänder dig om ibland

där finns vartenda litet minne av oss två
och jag vet att det kommer att svida i ditt inre
att få se oss båda i ögonen och konstatera;

vi krockade tåget för ofta för kunna starta igen !!

image1

:)



Er ögon av kristall och era hjärtan av guld, jag hoppas att ni vet att allt jag gör är för er skull!türkiet07MarieJ - på balen 2007.229485-14

IN THA SCHOOL !

YEAH! haha! idag har tiden gått fort, och jag tyckte att jag har fått ganska mycket gjort! :) Turismen åker vi till stockholm med den 25-26 januari så den resan måste jag fixa för att få mitt väl förtjänta mvg i denna kursen! :)

Så idag har planering gått bra, allt är klart, försökte ringa travelshow fast hon var upptagen till klockan 17 idag så måste väl ringa senare hemma eller så! :)

Men nu när jag väl kommer hem blir det mat och sen träning såklart! Sen är det tv:e idag också, i huvudet på gynning! måste bara ses ju!

Nu måste jag gå! Puss och hej!!



Jag orkar inte bry mig mera om dig, tack för mig!

Nytt träningsschema :p

Jag var på det roligaste passet i fredags eftermiddag så jag ska göra ett nytt schema nu. hehe :)

måndag : Bas - stora salen 18.30
tisdag : Ki box - lilla salen 20.00
onsdag : Danspasset - stora salen 20.30
torsdag : VILODAG
fredag : Danspasset - stora salen 17.00
lördag : VILODAG
söndag : Ki balans - lilla salen 18.00

danspasset är så jäkla skoj!!!!

vilodag idag. imorgon gäller det igen.

Mitt träningsschema :
måndag : 18.30 bas - stora salen
tisdag : vilodag
onsadag : 20.00 ki yoga - lilla salen
torsdag : 17.30 pulse/medel - stora salen
fredag : vilodag
lördag : 14.00 medel - stora salen
söndag : 18.00 Ki balans - lilla salen

nytt år, nya möjligheter

Heeej! det är väldigt sant, jag har börjat träna. tränar så jag blir tokig! Har vart iväg två dagar nu :) Iförgår var jag på ett medelpass och det var otroligt jobbigt, ni kan inte ana för en som mig som inte tränat sen i sommras. Och igår var jag på arobics, har nog aldrig känt mig så uttittad, kändes som alla var bättre. Men idag blir det jobb tror ja. Måste väg och kolla det! Sen imorgon är det träning igen! Ojoj nu är det en bra och hälsosamt liv som gäller! :)

Ska säga ifrån mig jobb också, orkar verkligen inte jobba på vardagarna! Måste satsa på skolan nu sista terminen är det ju! men nu ska jag åter gå till det jag håller på med. :)

Lovehugs marie




RSS 2.0