Första advent 2008.

Fatta det har snart gått ett år sedan, sen förra jul, tiden bara rinner iväg det kan väl alla säga. Ska man tänka tillbaka på den tiden, så ser jag bara massor med bra minnen. I skolan, där jag var större delen av mitt liv, dagar till sena kvällar fram till klockan 21. När vi jobbade, nästan varje dag:) eller ja vi som var där vet att det mest bestod av skvaller, och massa skratt, jag har jätte bra minnen från den tiden. Och tills Anna flyttade in hos mig vid julen, och den månaden var ganska rolig när jag tänker tillbaka på det. Och snart är det 1 år sedan då jag och evelina fick rycket att vi skulle pierca oss. Herregud, ja och när hon blev singel där,den månaden hände det mycket. haha, hade iaf den bästa tiden då. Ja! Allt var iaf ett år sedan sen nu, jag vet inte vad jag ska skriva men många minnen har jag, jag har säkert många sorgliga minnen också. Men dom ska vi nog inte tänka på, eller jag kommer inte på några stora. Haha, många minnen har jag iaf! Roliga och underbara minnen! Vi var ett gäng då, som gjorde allt tillsammans :) Det var ju jag, sabina, susanna,evelina, linda, ja vilka var vi mer. Jo martina och sofia, sen var väl anna med en del tror ja. Ja den tiden var speciell. Mycket roligt har jag upplevt med de tjejerna. Vi brukade ha samma åsikter om hur livet skulle levas, undrar vad som hände där egentligen? :)

Men det ska vi nog inte prata om. Kan bli ganska ledsamt har jag en känsla av. Saknar den tiden jätte mycket iaf. Och nu vet ni det. Herregud vi visste allt om varandra och nu känns det som det är flera mil emellan! Några av er har jag inte träffat sen i somras, och en del ser man då och då fast det är ju inte samma som det var då,eller hur? Om någon som har svaret på det. Så kan ni väl skriva det. Saknar det, Saknar er!

Ja, nu sitter jag här och inser att mitt liv har förändrats jätte mycket. Man kanske bara växer ifrån varandra och inser att livet är mer än bara supa och ha kul varje helg, jag känner att jag vill ha mer ut av livet än att bo kvar här och se alla mina vänner flytta härifrån jag vill också komma här ifrån. Men ändå inte karlstad är där jag hade mina bästa år, hittills måste jag få skriva. Men jag vill ha ett liv som är mer, än jobba! Det kanske är konstigt om man skriver det när man är 20 men jag vet inte, det är nu man ska göra allt för att tjäna pengar men jag gör verkligen inte det, jag har upplevt mina skit år på BK, och ni som såg mig det sista halvåret såg att jag inte mådde bra över att jobba där. Och ditt kommer jag aldrig att sjunka igen, jo kanske, man ska aldrig skriva aldrig har jag också lärt mig under tiden. Men ja, jag kommer se ljust på min framtid och med ögon som gör allt för att få ett bra liv och uppleva nått nytt :)

Men nu ska jag dra mig till duschen, och sen titta på Wallander som går på 4:an vid 21. Hoppas ni också får en toppen kväll, min kväll kommer bli bra! Och ja, ska man börja räkna ner? (haha,ni som vet)

Stora kramar med mycket med kärlek till er alla.

...

Jag älskade dig, du förstår väl att det gör ont?
Jag kan bara inte glömma och gå vidare!


underbara lördag.

Oh, denna låten får mig tillbaka till januari i år. Den är ju bara för bra, Vilka minnen jag får! Kan ju lika bra passa på att skriva att jag hade en trevlig kväll igår. Och idag kommer Therese förbi senare, hon tar tåget från åmål vid 18.45 så är här vid 20. Hoppas alla får en trevlig lördag!


You change your mind.

Idag har umgåtts med Marie Jonsson det var länge sedan nu, vi var ute på det nya spa:t som öppnade ute på lamberget. Vi kom lite sent så hann inte boka nått roligt att göra, så tittade mest runt och fick ett erbjudande att göra naglar. Och det tackar man kanske inte nej till vet inte iaf, vore skoj att göra men vet inte om jag ska satsa på att göra bra naglar ist, sådana riktigt som i sommras :) Men men nu har jag plockat undan här lite - sabina och company kommer förbi och ja vem vet vad som händer. Ska nog ut och hoppas ja. Dags att ta dushen och se till att bli riktigt fin idag :) :) Men det har vart min dag! Känns som det är lördag för att jag är ledig men vad tusan det är ju bara fredag! Hela helgen på mig att fixa allt till jobbet på måndag, ska ju lära mig tusen saker. Men allt ordnar sig! Jag har haft en trevlig dag idag! Hoppas ni också hade det!

Kramar & pussar Marie

Katy Perry - Hot 'n cold



I should know that you're no good for me.

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

You, You don't really want to stay, no
You, but you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down

We used to be just like twins
So in sync
The same energy
Now's a dead battery
Used to laugh bout nothing
Now your plain boring

I should know that you're not gonna change.

Vet du vad?

Det är snart helg, en skön helg och Marie är ledig imorron. Åh ska bli skönt, jag är glad idag. Igår hade jag en mindre lyckad dag men idag är den gjord. Kanske för att jag går på kaffe, har drukit ungefär 4 koppar på jobbet och en i morse innan jag gick, så det är nog det. Nu ska marie koka pasta tro det eller ej, hon ska äta köttfärssås till det som jag aldrig brukar göra :p hahah, eller typ jämt. Men det ska hon göra,sen blir det en promenad och sen hem till tv:en. Undra om det går nått bra, är ganska sugen på att baka också, det kanske man ska göra. Hmm.. ja nu sitter jag här iaf. Och gissa vem som lyckades få jobbet på dialon, hehe :) Så på måndag blir jag och evelina kollegor också. Göttans! :) Imorgon blir det utgång vad jag vet nu. Åh känns så skönt att slippa gå upp imorron.

Men hoppas alla känner min positiva inställning idag, det ända som känns svårt är att Anna & Linda är i Norge så jag inte kan sprida min glädje till dom. Men hoppas dem vet att jag saknar dom så det gör ont varje dag. tycker grymt mycket om er.

Stooorra Krammar fyllda med Kääärlek. // Marie

du får be en bön att tiden, du behöver räcker till.


Sonja Aldén - Du får inte



Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd och komma in.
du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål.


Och du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden, du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för  all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre, Än att du gör allt emot mig snart.


I miss your heart I miss your lonely eyes.

Looking at a photograph, the hands starts shaking, tears are falling so fast.
I will not get over that, the mainstay has fallen, she passed away.


Nature's splendor still there, the water runs with a hope of new life, the children begins to laugh. My mother taught me to cry, my family gave me a better side, the soil bound us together.

The store is not open, trees have fallen but you still giving light.
The pride is not broken, it still lingers on, the fight, the fight's already won.

I know it's not too late

I know it's not too late, the world would be a better place. If we can keep the spirit more than one day in the year send a message loud and clear.

You can feel the magic in the air - you know it's everywhere. There's something about Christmas time something about Christmas time, that makes you wish it was Christmas every day.

To see the joy in the children's eyes, the way that the old folks smile says that Christmas will never go away!



det finns så mycket kvar att säga

Godmorgon! Ännu en underbar morgon men solen som stiger upp och snön som ligger fint på marken. Ja, det ser verkligen shit fint ut, men ser även kallt ute. Jag ska iaf nu dricka mitt kaffe och sen sminka mig och sen gå iväg till jobbet. Idag ska det gå skit bra för mig, det har jag ställt in mig på. Det ska gå så bra idag! hihi, jag springer fortfarande runt och småler hela tiden. Känns skönt! Har ingen aning varför det är så, kanske för att man har börjat räkna ner dagarna. Ingen aning! Idag är det lön också, måste ner till The Phone House efter jobbet, töligt men det är naturligtvis livet. Ha en underbar dag alla! Tänk på det sista inlägget idag, gör så mycket som möjligt för pengarna. Det ska jag göra.

Sttoorra kramar med käärlek till er! // Marie

tänkvärt av sabina

Tänk dig en bank som varje morgon sätter in 86 400 kronor på ditt bankkonto och som varje kväll tar tillbaka de pengar som du inte använt. Vad skulle du göra med pengarna? Använda så mycket som möjligt förstås!

Nu är det så att du faktiskt har en sådan bank. Den kallas Tiden. Varje ny morgon får du 86 400 sekunder att använda precis som du vill. Varje kväll är förslösad tid borta för alltid. Det finns ingen möjlighet till kredit, det finns ingen möjlighet att spara för framtiden.

Använd därför din tid så klokt som möjligt. Njut av solnedgången tillsammans med en vän, lär dig något nytt, hjälp någon som har det svårt... Gör varje dag minnesvärd!


http://sabiiiiiina.blogg.se

svårt och säga exakt vad det är

Kanske överdriver jag men det gör väl ingenting för sant och säkert. Vad är nu det, det går inte ta på, det går inte och se men vad spelar det för roll. Huvudsaken är åå, det ligger i luften, någonting är på gång!

Nu har jag vart på min promenad och har också sett färjan. Det var underhållande tyckte jag, nu springer jag mest runt och småler, jag har ingen aning varför men det känns skönt. Har skickat en spontan-ansökan till Ica Maxi dem kanske behövde folk över jul tänkte jag, man får väl se hur det blir. Men imrogon ska jag iväg och jobba mellan 10-17 igen och sen måste jag ner till phone house, lönen kan knappast stämma så måste se vad de har gjort. Men men jag vet inte alls vad jag vill med mitt liv, fast det kan bara bli bättre längtar tills jag får flytta hem till Åmål igen, inte för att jag stannar där så länge men bara komma bort härifrån just nu. Kommer säkert hamna här igen, karlstad har sin otroliga charm som jag inte kan lämna föralltid. Men ni förstår nog hur jag känner? eller?

Jag hoppas ni inte tror att jag dör här,därför hur det än är så kommer det vara hit jag flyttade när jag rymde från Åmål en gång i tiden, när man kände samma sak för den staden som jag känner här nu. Jag har byggt upp ett liv här, i 4 år. Det var här jag träffade dom som betyder mest, och som har satt störst fotspår i mig, tror det eller ej. Karlstad kommer vara hemma! Även fast jag inte bor här!

Jag har då tappat en och annan välförtjänt poäng i ensamhetens kalla, tomma vattendubbelsäng. Jag borde väl ha läst minst hundra sidor till men morgondagens tenta den får bli hur svår den vill. För jag har hört att alla kommer på terminens sista fest och gissa vem som tänker bli den som dricker mest. För jag vill ärligt talat inte alls ens vara där för kärleken hos vissa ställer bara till besvär.

det finns tillfällen i livet som aldrig kommer igen.

Vilken dag! Äntligen hemma, eller jag kom hem för en timme sedan men pratade med mamma i telefonen och så. Och nu kokar pastan på spisen så mat blir det snart. Har sådan huvudvärk idag, så vi får se hur det blir. Ska äta snart iaf och sen vill jag ut och gå, men det snöar fast det kan vara mysigt det med. Bara det inte är för kallt. Dagen gick ganska fort också, imorgon ska jag dit igen. Hoppas det går bättre imorron, första dagen idag ju man kan väl inte räkna med så många sälj. Men men nu måste jag kolla pastan, hoppas alla hade en bra dag!

if you change your mind

Godmorgon darlings! Idag kändes det otroligt konstigt att gå upp, första komentaren man fick var gud så trött du ser ut, nehe konstigt jag har precis vaknat. Och nu sitter jag med mitt underbara kaffe och ska göra gröt snart också. Sen ska jag iväg till dialon, får väl se hur allt går. Tänkte kanske tjäna lite pengar tills flytten går. Hoppas det funkar på allra bästa sätt. Men nu är det en ny vecka iaf och det känns bra! Ska göra så jag kan leva denna veckan också, eller försöka komma runt problemen.

Nu ska jag göra mig iordning för en dag i det kalla vädret. Ser riktigt kallt ute, jobbigare blev det bara då. Men hoppas alla får en bra dag! Saknar Anna och Linda mycket!

Kramar kramar
Marie :)

Nothing real nothing anymore

Hej kanske? Ja, vad ska man säga att idag har vart en dag då jag inte har haft tid att tänka så mycket. Jag har mest följt strömmen det trivs jag bäst med just nu. Jag behöver inte ta nått beslut alls utan bara se till att livet inte rinner ifrån mig men det gör det, fast vem har tid att gå och skapa sina egna helveten men det finns så mycket annat att tänka på. Jag vet att jag inte har tid med det, men jag vet inte heller hur jag ska lösa de problem som jag har skapat. Men tiden löser väl alla sår var det någon som sa.

I fredagskväll kände jag mig så ensam som jag aldrig har gjort riktigt, alla var bara med sina käraste och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag var ute och gick i nästan 2 timmar och tyckte synd om mig själv och lovade mig en sak. Om någon i min närhet känner som jag nu gör, så ska jag aldrig välja bort den personen för att jag vill vara med den man mest älskar fast jag vet att det är svårt, fast fan allt ordnar sig och jag saknar min anna så mycket. Hon ringde imorse blev jag riktigt glad fast hon mest hade ångest och behövde lätta sitt hjärta så var det skönt att någon tänkte på mig :) Och när jag skriver så börjar jag naturligtvis grina.

Men allt ordnar sig och vem är det jag försöker övertala - mig själv tror ja. Men jag tror även på dom orden. Allt ordnar sig! Jag vet att det gör det! Åh vad jag bara vill vara hemma nu. Hos mamma :) nu ska jag ta och kolla om det finns nått jobb jag kan söka. Hat så underbart alla. Ska försöka koppla bort hjärnan lite till och titta på ensam mamma söker. Det pogramet får mig att le. Och lova att vara rädd om er, så ska jag också lova det.

You said you were sorry but what difference does it make. You were everything to me but now I don't look your way, Cause you took it away. You were sorry but those tears don't mean nothing now. You were everything to me but now you're only a girl, Alone in this world.

Kramar Kramar
Marie Nordgren.


(ooh)

Jag kom inte för att säga att jag inte kan leva utan dig, därför det kan jag.
men frågan är om jag vill leva utan dig!

Tell me baby do you recognise me?

Once bitten and twice shy , I keep my distance but you still catch my eye. Tell me baby do you recognise me? Well it's been a year, it doesn't surprise me. I wrapped it up and sent it . With a note saying "I Love You" I meant it , Now I know what a fool I've been but if you kissed me now I know you'd fool me again!

A crowded room, friends with tired eyes. I'm hiding from you and your soul of ice. My God I thought you were someone to rely on,
Me? I guess I was a shoulder to cry on

A face on a lover with a fire in his heart. A man undercover but you tore me apart.Oooh Oooh Now I've found a real love you'll never fool me again!

Last Christmas, I gave you my heart but the very next day, You gave it away. This year, to save me from tears, I'll give it to someone special.

Första snön..

Hej, idag när jag var ute och gick imorse så var det väldigt fint väder men riktigt kallt. Men solen sken och det var så mysigt sen när jag kom ut från duschen så hade det blivit alldells grått och mulet. Trodde att det skulle bli regn, men ist kom det ner snö från himlen. Jag vet inte om jag blev besviken, jag kände mest att gud så skönt det skulle vara nu att tända ljus och sätta på julmusik för att få igång stämningen lite. Men jag var ju tvungen att gå till jobbet, och det är här jag står nu. Just nu är det ganska lungt. Jag vet inte hur länge jag är själv, men han skulle komma och stänga sen eftersom jag inte har någon nyckel. Men de har iaf gjort det jätte mysigt med julpyntet här i butiken sen går det naturligtvis rockklassisker på radion men det känns bra! :)

Hoppas alla har en bra dag, och bara så ni vet är det 3 timmar kvar innan jag slutar så nu ska jag underhålla mig här!
Kramar

Winter Kiss ♥

♥♥

Hej, idag har jag precis vart på träningen! Gick på det sista passet idag, kändes gött att få springa lite få mer energi tills imorgon. Inte för att jag vet vad som händer imorgon, förutom att det blir jobb från 13-18 och sen är jag sugen på att gå till Ankan men det beror helt på vad de andra vill. Eller om någon ens vill med. Tänkte att det skulle vara kul att gå ut med Sabina & company eftersom det var så längesedan. Men det märks, annars kanske man kan höra med Sofia Björklund, var ju på hennes jobb idag och då sa hon det på rasten. Det var kul faktiskt, lite jobbigt med det märks helt klart! Ska dit på måndag igen. Och testa igen, det passar inte alla att sitta så i 8 timmar. Men iaf, på lördag blir det taco hos evve, känns kul att vara hemma hos henne igen. Brukar ju alltid var hos mig eftersom jag bor själv. Men allt ordnar sig och jag tänker inte skriva så mycket mera. Nu blir det en macka, och sen tv:en sen i säng. Ska ut på promenad imorgonbitti igen. Hoppas alla hade en underbar torsdag! Anna åkte hem idag :( Hoppas det inte ska bli en jobbig helg nu!

Lovehugs Marie

Klockrent ;)

"En kille som är van att få allt vill så klart ha det han inte kan få. Finns en tjej som gjort slut med mig och även fast jag varit otrogen mot henne så vill jag inget hellre än att få tillbaka henne för att kunna dumpa henne.

Så börja med att inte ge killen vad han vill ha, repa hans stolthet och är repan bara tillräkligt djup så kommer han göra allt för att laga sin spruckna yta.

Klassikerns som alltid funkar är att skita i att höra av sig, det låter barnsligt men det funkar. Killen ifråga kommer höra av sig och vara gullig när han vill ha något. Ge han inget alls då och vissa inga alls känslor mot honom. Man kommer märka rätt fort hur han börjar skämta mer med dig för att få någon bekräftelse. Ge inte efter utan skit i att besvara den och du kommer bli den han vill ha men inte kan få.

Det sorgliga är att han kommer nu att göra allt för dig, allt för att få ett svar på sitt senaste sms eller få träffa dig. Han kommer råka komma förbi ditt jobb.  Felet många gör är att de ger efter för tidigt, många tjejer har spelat svåra och haft mig på gränsen men alltid misslyckats med att hålla i det lite till.
 
Alla har vi någon som kom undan och man vill gärna få en chans till med den personen. Om ni tänker efter så kommer ni hitta minst en som kom undan. Ni ska ge bilden av att ni kommer undan och killen kommer jaga er och försöka få er.

En svinig killes världsbild rasar om han förlorar bara en. Jag själv behöver bekräftelsen och det kvittar hur mycket jag fått tidigare om jag inte skulle få det av nästa tjej."
 Detta skrevs av http://lupum.blogg.se

Alla kan vi hålla med att det är spelet man måste lära sig, spelet som är roligast! haha. Klockrent skrivet! Läs hans och man blir riktigt glad! Idag har jag vart ute och gått min morgonpromenad iaf, och nu blire frulle! Puss:)


The loneliest city of all.

Please don't say, jag vill verkligen inte hör allt du har på hjärtat. Förlåt jag borde lyssna på dig nu, du vet att du betyder så mycket men jag har fullt upp med mig själv. Att kunna säga efter varje dag, gud vad jag har mått bra är mitt mål. Ni kan säga att jag har förlorat mig och att jag har hamnat på den nivån som ni aldrig trodde. Men jag är där, och ni vet också att jag kommer ta mig upp. Det är så jäkla svårt att veta att mitt liv i Karlstad är över snart om jag inte gör nått åt det, jag är inte ledsen att flytta verkligen inte men på er låter det som att jag bara gör det värre att flytta hem till Mamma. Men det är hon jag behöver nu, hon som kan få mig på fötter som vet att det går inte att leva på den nivån. Jag kommer säkert hamna i Karlstad efter många om och men men då ska jag vara här för att jobba. Och inget annat. Jag har misst den tiden som vi har haft, när jag gick i skolan, jobbade på nätterna och när jag var ledig så var det fest! Det var så jag trodde att det skulle vara. Men det är inte så längre hur mycket jag längtar tillbaka så kan jag inte få det tillbaka. Men imorgon ska jag göra allt för att få jobbet. Massor med grejer jag behöver inskaffa mig, en ny dator och mobil, (haha, det tycker iaf mina kollegor på Phone House) kanske inte riktigt överens. Jag ska skaffa mig en ny när det kommer en snygg som jag vill ha. Då ska jag ha den inte annars.

Men nog med att vara negativ här, det har ju hänt massor med saker jag ska hylla. Har mycket att vara positiv över, men det tar jag någon annan dag! Imorgon ska jag ha det jobbet.

I'm quiet you know. You make a first impression. I've found I'm scared to know I'm always on your mind, Even the best fall down sometimes. Even the stars refuse to shine, out of the back you fall in time. I somehow find,You and I collide! Don't stop here I've lost my place I'm close behind!

Kramar Kramar
Marie Nordgren

:)

Hej du! Jag har haft fullt ös i hemmet idag, ja först kom min svettiga karl hem. Sen så blev det ju jobb, men hon kom tillbaka ganska snabbt. Hon orkade inte vara där,och hanna var här idag med. Så det har vart fullt med folk här, och nu kommer Annisen förbi för att jag ska slå ihjäl timmarna innan det blir sängen. Ska nog ta en underbar promenad, sen åker hon hem till Norge imorgon och imorgon ska jag till Dialon också! Så imorgon har jag äntligen nått att se fram emot. Det har väl har vart min dag idag, pratade med fredrik också. Han ska ta över min lgh i januari någon gång, så då blir det flytt antagligen till Åmål eller om jag hittar ett boende där jag har råd att bo och försörja mig! Men annars är det som vanligt, sov otroligt gött inatt! Nog för att jag var trött,och att jag inte orkar grubbla på saker längre. Gjort är ju gjort och ger man in sig i leken får man leken tåla.

Nu ska jag ta i tu med disken känns inge roligt men vadå någon måste ju göra det.



See the better days

Mitt nya ord som jag använder hela tiden, GOOOOOS, hihi! Tycker det är så sött, nyss kom en svettiga karl in i mitt hem och satt sig i soffan, kom direkt från gymet. Haha. Nej det var bara evelina, men svettig var hon och hon kom från gymmet! Och nu står vännen i duschen, igår så somnade jag halv 2 pga att annisen hade vart här och pratat lite. Hon hade ju vart på hockeyn, och allt. Så jag orkade inte mig upp för att gå och träna jag med. Men nu har man vart upp ett tag och ja det känns lika tomt som vanligt. Hoppas alla får en bra dag!

Puss Marie


Gooooos!

GOOOSS! Hej kanske? Ja nu sitter jag här och min dag har gått i ett känns det som. Var upp i tid och  nu ska jag snart ut och ta en promenad. Ja om jag ska få ner nått minnesvärt här i, så har jag jobbat övet lunchen och sen kom anna förbi och vi gick och flumma på stan ett tag. Sen käka vi men tror det var i fel ordning nu först åt vi sen gick vi på stan. Sen har det inte hänt så mycket, en promenad med musik i öronen blir sen hem ta en tupplur och sen ska jag ut och gå med anna igen. Men hon ska på hockey nu så då blir jag själv, vilket är otroligt skönt. Eftersom mitt flumm humör nu rinner ut i sanden och jag blir en grinig och trött och godis sugen marie ist. En film under täcket skulle inte vara fel?:) hehe, på det humöret är ja nu. Så det kanske man skulle göra, NEJ, ge upp nu. Promenad var det!

Inatt sov jag inte så gott igen, vaknade och vände mig om och jag var själv igen. Då skulle jag gått upp ta en promenad och vart på bra humör.Gör det bästa av allt. Kunde inte somna om iaf. Men nu blir det att dra ut på nyfikensjakt eller som jag skulle kalla det rensa huvudet ett tag.

Jag har tröttnat på mitt liv för längesedan. Jag har nu bestämt mig. Får jag jobb så flyttar ja, och nu ska jag hitta en pojkvän men inte bara för att ha nån utanför att ha någon att sova brevid varje natt, någon att bråka med och någon som alltid vill ha mig som jag är. Därför vill jag ha en kille! Är du den? Inte? Synd! du var nämligen min dröm! ;)

Ja här är jag, ha en bra dag! Jag väljer att tror på framtiden!
Lovehugs Marie.

Så står man plötsligt här.

Utan ett ord,Utan en längtan. Står man nu här, full av förväntan! Vi dela allting, Vi levde av varann. Alla stora ord som band oss samman, Men vad sa ditt hjärta? Vad sa din inre röst? Va det fel att slå sig fri och vända?

Goos! Nu sitter jag här, är så hemskt trött. Var iväg på träningen och sen ställde jag mig i en varmdusch stod där ganska länge. Sen har jag somnat framför tv:n, och ätit! Sen har det inte hänt så mycket. Nu känner jag att det är skönt att vara själv, men sen när jag ska sova kommer det nog bara bli jobbigt som vanligt kommer en känsla. Men det är bara för att det är höst jag känner så här. Men snart är det vinter och efter vintern kommer ju sommaren. Men imorgon ska jag jobba, skönt! Sen på kvällen blir det träning igen tror ja. Ha det så bra alla!

Puss Marie

gå inte förbi..

Vilken morgon. Ja vaknade av att Evelina ringde igen, och bara möt mig utanför om en ½ timme, vi ska ut och gå. Jaja tänkte jag och gick upp, ute och gick i 1 timme tror ja. Känns gött, och ska gör det till en vana:) Sov inte så mycket inatt, kändes så jobbigt att sova själv. Men nu ska jag göra mig iordning och gå ner till glasögons butiken, mina glasögon har nämligen blivit snea. Och det kan de ju inte vara :) Men ja vet inte ritkigt vad jag ska skriva. Jag har sagt uppmin lgh nu, så fredrik ska ta över den efter jul. Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv men nått drastiskt måste ju göras. Kanske blir jag då bostadslös eller så flyttar jag hem till mammsen. Ja,där står jag nu iaf. Hoppas ni alla får en underbar dag, solen lyser idag iaf så passa på att njuta. Nu ska jag dra! Ta hand om er, jag tycker om er så jäkla mycket.

Kramar Kramar Marie Nordgren

Söndag idag, visst var det en nyhet?

Hemma i Karlstad, vet inte om jag ska skriva hemma och hemma men där jag för tillfället bor och lever mitt liv! Eller jag har bott här i snart 4 år känns ganska pissit och säga det men det känns som om jag borde åka bort lite. Det är hemskt och grått i denna staden. Skulle bara vilja åka hem till mammsen igen, dock har jag vart där hela helgen men får aldrig nog av deras positiva sätt. hihi :) Men nu ska jag klara av en vecka i min ensamhet. Men så farligt blir det nog inte förhoppningsvis, ska ju underhålla mig med att jobba och sen kommer Annisen hem imorgon. Henne har jag vart hos en hel vecka, så underbart har det varit. Skulle nog aldrig klara mig i denna perioden om jag inte hade henne och linda, känns det som! Men inge nega - tankar här inte. Men nu blir det att göra sig iordning och möta evelina! Ska bli skönt! Men alla får ha en underbar söndagskväll!

Lovehugs Marie

Photos - allt och ingenting.

Balen den 9 juni-2008.
Balen 2008

Balen 2008 - Jag, mamma och Fredrik


Studenten - 2008, Jag och Inger.


Kramar kramar
Marie Nordgren

En lördag i Åmål.

En lördagskväll hemma hos mamma. Hon tittar nu på nyheter och jag ska sätta igång och laga mat som jag sagt att jag ska göra. Är sjukt trött idag och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men hoppas alla har en underbar lördag iaf!
Puss & Kram

You´ve been acting so strange..

I just wanna be alone tonight
I just wanna take a little breather
Cause lately all we do is fight
And every time it cuts me deeper

Cause something's changed
You've been acting so strange..

(tog den från sabinas låt text, checka in hennes http://sabiiiiiina.blogg.se)




Making believe,That's all I can do.

Hos mamma nu, känns gött även fast vi har ganska många delad meningar om vad jag ska göra med mitt liv. Hon vill att jag ska vara kvar i karlstad medans jag gör allt för att komma därifrån. Herregud.. vet inte alls vad jag vill eller har möjlighet att göra just nu. Funderar seriöst på att flytta hem hit och om jag får jobb i karlstad så är det bara att pendla sen bara spara alla pengar jag då tjänar ihop. Eller så skaffar jag jobb här, inte för att det nog är så lätt men det kan inte heller vara några större problem, kan väl jobba på hemtjänsten de söker väl jämt folk :) haha. Men jag har ingen aning om vad jag ska göra, för att allt ska gå runt. Har inte mått så jävla dåligt på länge, jag grinar för inget och har humörsväningar som jag inte kan kontrollera. Det känns hemskt att skriva om sitt liv så negativt men jag har alltid fått allt serverat och jag är inte van att ha det så här. Så enkelt är det.. men livet är inte alltid lätt men jag måste tänka positivt det kan inte bli värre nu.

Making believe, that you still love me. It's leaving me, Alone and so blue.I'll always dream, but I'll never own you. Making believe,That's all I can do.

I can't hold you close, Darling when you're not with me. You're somebody's love, You'll never be mine. Making believe, I'll spend my lifetime. Loving you and making believe.

Kramar kramar kramar
Marie Nordgren

My last day

Mina sist dag i detta paradis med bubbelbad och helt underbara vänner. Men idag måste jag säga att jag gjort massa med vettigt, jag har vart i Fredrikstad på Intervju men får väl se. Tänker inte gå nått i förväg :) Men det märks, imorgon åker jag som sagt hem till Mamma & Pappa ska vara där i helgen, men det är så HEMSKT jag måste VÄNTA 2 TIMMAR I VÄRLDENS ÄNDE. Ja måste nämligen byta tåg i Öxnered ;p Jippii eller inte alls. Men men hem kommer jag ju iaf. Skriver mer imorgon när jag är hemma hos mamma. Ha en underbar natt alla nu måste jag packa ihop mina saker.

PussPussPuss ;);)

Volbeat - Making Belive


Volbeat - back to prom


Norge

Nu sitter jag här på annas dator en onsdagsmorgon. Hon har ju inskaffat sig nya aspire one (acer's minidator) den är ju skit fin verkligen och hade också funderat på att köpa en sådan. Men tror att jag hellre inskaffar mig webbooken ist, den vita :) Den är ju några hundralappar billigare men detta blir nog jätte bra. Hoppas jag att man får ett jobb eller nått liknade snart. Jag sökte hannas jobb igår och Lindas chef där i Fredrikstad skulle ringa mig för att jag ska komma på intervju. Men får se vad som sker, vaknade av att chefen från Sverige ringde och frågade vad jag gjorde mer eller mindre. Men fick några timmar nästa vecka i Karlstad. Så då ska jag hem och jobba. Men jag vet inte alls hur jag ska göra med mitt liv. Vill jag vara i Karlstad, saknar ju allt där faktiskt även fast jag inte vart borta så länge så har jag mitt liv där. Tänkte om jag ska hem till pappa i helgen, fast har fått för mig att de ska ner till Göteborg. Träffa Patrik och Jannice som åkte från Kalmar för att gå på julmarknaden. Men vi får se vad de säger, annars kanske jag stanna här hos anna och linda ett tag till. Men anna ska hem på måndag kanske tar följe med henne eller så gör jag inte det. haha :) Men vad jag än gör så måste jag försöka hålla humöret på en bra nivå. 

Därför det är ju faktisk inte mina närmaste som ska få skit för att jag inte vet vad jag ska göra med mitt liv. Har legat och pratat med Anna om detta hela natten. Och vi vill utomlands uppleva nya saker, och se vad som händer. Tänkt spara ihop en summa och sen dra ett tag lika bra att passa på innan man är 30 vi båda är ju snart där. Eller åldern kanske inte spelar någon roll egentligen men det finns så mycket att tänka på och så mycket om och men hela tiden. Men nu ska jag gå och bubbla ett tag och sen så blir det frukost vad jag ska göra efter det vet jag inte. Tror jag går in till stan, ska möta linda och anna när de slutar vid 17 så :) Men alla har det bra där hemma. Om ni har nått tips på vad jag ska göra med mitt liv så kan ni berätta det för mig. 

Kramar Marie   (ps. volbeat får mig att må bra)

hemma hos anna och linda.

Hej! Nu sitter jag och leker med Annas dator eftersom hon duschar. Hon ska iväg på hockey idag, men då kommer ju Linda hem från jobbet och underhåller mig ist, Så det blir nog bra! :) Imorgon och på torsdag blir jag ensam hela dagarna eftersom båda jobbar då men det ordnar sig nog. Ska nog be pappa ringa lindas telefon senare känner att jag måste säga att jag har det bra här. En liten semester eller vad jag ska kalla det, skönt är det iaf. Vilket hus de bor i man anar inte, de har bubbelbad och skit snyggt kök och jaa.. annars går väl resten i furu men det funkar för mig. Skulle nog trivas här men kanske inte. Det beror på. Jag skulle nog förstöra vänskap med båda ist, haha, blir irreterad på varandra för inget skulle kännas jobbigt tror ja. Men har hon druknat i duschen nu eller? Vet inte om jag vågar kolla, tänk om deras hyresvärd är hemma. Jobbigt att spring på han. hehe. Men jag kommer hem på måndag iaf. Hoppas alla har det bra hemma.

Puss & Kramar Marie

nu åker jag.

godmorrron! här sitter jag och rensar clementiner från det där vita vet ni, det som typ är skal! Men goda är dom,mycket goda. Idag har jag uppe vid 10 och gjorde mig iordning så snabbt och gick ner på arbetsförmedlingen. Bara så dem inte sitter och skickar massa med jobb som jag borde söka och allt sådant. Så men det var trevliga men fick en massa papper att inge annan hjälp som vanligt. Men det har jag gjort idag, sen sprang jag på Rebeccah på stan så hon följde med mig hem och hämtade sina grejer därför jag låser ju lägenheten så hon kanske ville ha sitt smink:) Så det gjorde ja. Och nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska bli halv 4 så jag ska gå till tåget. Vilket går om en timme:) haha. Sen bär det av mot Linda & Anna :) :) Ska verkligen bli skönt att komma iväg härifrån ett tag. Men hoppas alla får hat så bra! Så får jag se om jag kanske lånar Annas dator och skriver lite.

puss och kramar
marie nordgren


I have never felt so much love before.

When I'm standing in the dark I'll still believe. Have you ever seen the rain comming down a sunny day?
(imorgon åker jag till mina bästa vänner)


jobbig & svår grej.

Jag måste få skriva att den här dagen bara kan dra någonstans. Sådan tur att jag har min älskade familj i närheten ändå, Fredrik kom förbi och mamma och pappa kom också. Bara för att jag inte alls skulle gräva ner mig i mig själv för mycket. Sen är jag himla glad över att jag har mina flickor på andra sidan, som jag åker till imorgon. Ska bli så skönt att bara åka iväg. Jag saknar dom så det gör ont nu. Men imorgon så ser jag dom igen.

Imorse när allt hände svartna det för ögonen på mig, jag såg verkligen hur mitt liv rasa ihop. Bara tappade allt. Jag orkade inte, att jag inte ens visste att jag hade några tårar kvar men dom fanns där. Jag grinade i massor tills jag fick av fredrik att han kommer förbi med kaffe och mamma sa att vi skulle göra nått. Själv hade jag nog önskat att jag var själv,men jag har sådan tur ändå. Ingen kan få mig le mera än vad de kan.

Men imorgon så åker jag mest bort för att känna att jag bara vill bort. Har nog aldrig mått så här inte ens i maj, den känslan som jag har nu slår allt. Även fast i maj var svårt så har jag nog förstått att det kunde bli värre. Även om det inte är det. Jag ska inte gnälla men jag önskar jag såg ljuset snart. Oturen måste vända, och jag vet att  livet inte är lätt men jag måste försöka se det positivt.

Men imrogon åker jag över till Anna & Linda och jag  vet inte när jag kommer hem. Men antagligen till helgen. De jobbar ju då och sådan stor kraft har jag inte att underhålla mig själv.Men nu ska jag nog ta en promenad och bara vara ett tag. Hoppas ingen har haft samma dag som mig.

Hoppas och önskar att jag hittar ett jobb och en lägenhet nu! Som jag vill ha och har råd att ha!
Älskar er så himla mycket. glöm aldrig det!

P & K Marie :)

lördag idag :)

Och för det första så måste jag skriva att det var REBECCAH med H som skrev det sista inlägget. Men igår hade jag skit kul, jag trodde inte jag skulle få det men det hade jag allt. Var nog hemma först vid halv 4 efter en massa strul, Kim och R som höll på så ja.. Men kul hade jag allt! Risk att det blev för mycket av det goda men vad spelar det för roll. Idag har jag tagit det så lungt, vaknade av att evve ringde och mer eller mindre så lät det på henne som om jag skulle dö. Hon bara jag vill inte att du åker, och sen så får jag meddelande av mamma där hon skriver att hon kommer sakna mig. Herregud jag kommer väl tillbaka. Men sen har jag också packat! Duschat och äte godis :p 

 Nu lovade jag Fredrik att jag skulle kolla om man kan skicka blommor på söndagar. Så det ska jag göra nu sen blir det sängen och så. Börjar bli ganska seg :) Så hoppas alla får en bra dag :)

Om jag inte hinner skriva nått imorgon så får jag säga hejdå! Hoppas alla kommer ha det bra!
Lovehugs Marie


ALKOHOL!

alkohol hurra hurra
ikväll blir de kul med snutttiiiiis::D

Är man positiv som fan så går allting bra.

Då är man positiv som fan så går allt bra. haha, min dag bara strålar. Men tyvärr gör inte vädret det :( Jag har vart duktig idag tycker ja, jag vaknade runt 12 och kände mig jätte utvilad, så tänkte idag ska jag göra med massa med vettiga saker.. haha, började att jag ställde mig i duschen i 1 timme och bara stod där. Så underbart. Haha, när jag kom ur den så städade jag toan och sen har jag tagit hand om mitt enorma diskberg, som jag har hunnit bygga upp under denna veckan. Men nu är det också borta.. så känner mig otroligt duktig. Nu väntar jag på att R ska höra av sig så vi kan traska ner på stan och sen blir det utgång ikväll. Nu vet vi inte vart  vi ska gå riktigt, eftersom det är nått band som spelar på arena så det blir nog ankan för oss. Vore skoj! Eller så kanske man ska ta och gå till harrys återigen. Nej jag vet inte. Det märks, vore roligt om mer folk drar ut så man träffar några roliga iaf. haha :):)

Men nu ska jag in på toan och göra  mig vacker så allt är klart när hon ringer. Men innan måste jag kanske få tag på anna, tänkte fråga om henne sis jobbar idag därför då ska jag besöka henne så hon får hennes halsband innan jag åker. haha. Ha en underbar dag alla!

Pusss & Kraam (dagens låt, nedanför)
 

vad var det jag kämpade för?

Det var det jag ville. det var det jag kämpade för, men hur gör man med kärlek som brister. och känslor som dör? det var dina känslor som försvann, inte mina, Mina känslor består men det kommer alltid fattas bitar,

Men vad ser jag i dig Som ingen annan ser? varför kan jag inte glömma dig? även om jag inte vill mer. Jag ville släppa taget och låta allt flyga iväg, så jag kunde försvinna. och gräva ner mig i en annan värld,

men du sitter fast inom mig, och du håller dig fast, i mina ögon kommer du förbli vackrast, Jag finner nåt i dig men jag kan inte fatta vad det är,

Jag kanske inte var den rätta, men är det nåt du inte vill så måste du berätta, men det är för sent, mina chanser rann ut i sanden, likaså mig själv som föll rakt över kanten..

Jag tappade taget och jag saknar det vi hade, jag saknar sättet vi såg på varann, Ja, allt som vi hade. Men som jag fattat så kändes det fel, felet var jag, men stunderna med dig fan det var underbart!

Jag finns här just nu, men snart försvinner jag.

Hej, Jag står på jobbet och inväntar och hoppas att den sista timmen ska gå snabbt. Nu är det precis 58 minuter kvar och det har gått ganska fort nu, saknar energi. Måste ha i mig nått innan jag åker iväg till våxnäs för att träffa Marie igen. Måste kolla bussarna innan jag går härifrån också. Enligt snuttan så ska jag åka med 4:an, haha, jag är helt vilsen för att jag aldrig åker stadsbuss. haha :) Sen när jag kommer hem så ska jag laga riktigt god mat. Sen kommer snuttan förbi mig, och ska slagga där. Sen imorgon blir det en dag på staden.

Måste även skriva att Sabina och Pernilla var inne, de fixade en fri biljett till mig tills nöjes på lördag men vet inte ännu om jag ska dit. Det beror ju på, när vi åker på söndag. Sen ska jag bara ha en helt underbar helg. Kanske kommer ett inlägg när jag är hemma vid datorn men man vet ju aldrig vad man får för sig.

Alla ska ha en bra kväll nu, och tänk på ibland är inte livet rättvist men man måste försöka se det hur en positiv synvinkel ändå. Ungefär som le, tårar gör inte livet lättare.

Puss & Kramar Marie Nordgren

allting som jag vill, kan jag göra.AAHH!

Godmorgon, en tidig och godmorgon idag. Gick och la mig i tid, vid 22 låg där och rullade omkring och gnosade fötter. Somnade inte förens 23.30 ändå så meningslöst att ligga där och tänka på saker som man inte borde tänka på. Nu har jag plattat håret och ska ta mig en kopp kaffe. Ska iväg och jobba idag, det är ju torsdag som sagt. Har vart ledig i två dagar nu, så detta blir nog sista dagen. Ikväll kommer snuttan förbi och ska slagga här sen imorgon ska vi på stan och kolla omkring jag behöver linnen, och sen på kvällen så pratade hon nått om utgång. Men idag ska jag höra med therese innan och se om vi kanske ska iväg till våxnäs en stund, där kan jag inte stanna länge dock. Men vill träffa marie innan jag åker.

Men hoppas alla har en toppen dag och idag ska jag försöka sälja mycket. Hhaha :) Allt som jag vill kan jag göra... AHH!

Lovehugs Marie


Lista om min mobil ;)

Vad har du för mobil?
Sony ericsson W900i

Något positivt samt något negativt om din telefon:
jätte skön telefon, sköna knappar, negativt är att den är stor och gamal

Hur länge har du haft den?
3år

Tar du mycket bilder/filmar, skickar mms med din telefon?
Ja, ibland :p

Samtal eller sms?
Sms :)

Vad står det högst upp i din inkorg?
bra det ;)

Vad står det i ditt 4:e mottagna sms?
utanför dig och röker nu.

Vad står det i ditt 12:e mottagna sms?
hej,hej! :) glömde jag halsbandet hos dig igår?

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
haha, jobbar inte du imorgon? kanske kan kika förbi dig senare? puss

Vad står det i ditt 19:e mottagna sms?
fan vad seg jag är idag, vet inte om jag orkar träna! Men kan du imorgon tror du?

Vad står det i ditt 29:e mottagna sms?
perfekt! vi säger 11.30!

Vad står det i ditt 34:e mottagna sms?

jo tror de,men till ankan isf :p

Vad står det längst ner i din inkorg?
Är jag och rebecka välkomna till dig en stund vid 10? Puss

Usa's nya president :)

Barack Hussein Obama II har valts till Amerikas förenta staters 44:e president. (Usas första mörkhyad president) Jag har faktiskt inte följt det valet så mycket, visst har man sett på nyheterna och så men kan inte ha några åsikter om att det var bra eller dåligt. Men nu när jag satt och läste på aftonbladet så tycket jag att han hade ganska bra åsikter. Vissa som man tycker vad tusan så kan man inte tycka men jaja. Tycker nog att det var bra att han vann, han verkar ju iaf ha bra och goda önskemål om miljön och framtidsplaner för USA. Men ja, om ni vill läsa själv såå.. http://www.aftonbladet.se/nyheter/usavalet/article3687598.ab

Några av hans åsikter:

EKONOMIN

Barack Obama vill införa höjd minimilön och skattelättnader för låg- och medelinkomsttagare. Han vill också häva Bushs skattelättnader för välbeställda - och höja skatten för dem som tjänar över 250 000 dollar per år. Arbetslöshetsförsäkringen ska utökas, och Barack Obama föreslår ett tillfälligt, tre månder långt, utmätningsstopp för vissa bostadsägare. Obama vill även omförhandla frihandelsavtalen och göra dem mer protektionistiska. Han är alltså emot handelsavtal som hotar jobben eller miljön i USA.

DÖDSSTRAFF

Obama är för dödsstraff vid mycket grova brott, som till exempel våldtäkt mot barn.


ABORTLAGSTIFTNING

Obama är för en fri abortlag och anser att kvinnor själva kan fatta ett beslut i frågan, i samråd med läkare och präst.

KLIMAT OCH ENERGI

Barack Obamas mål är att USA ska ha en ledande roll i kampen mot klimatförändringarna. Han vill sänka USA:s utsläpp av växthusgaser med 80 procent fram till 2050. Bland annat genom att låta företag betala för den koldioxid de släpper ut.

Obama har jämfört USA:s oljeberoende med alkoholism och vill minska landets oljeförbrukningen med 35 procent till 2030. Han har omvärderat sin strikta nej-linje vad gäller utökade borrningar och tycker att man ska exploatera vattnen utanför Floridas kust i jakt på ny olja. Obama vill investera 150 miljarder dollar i forskning om förnyelsebara bränslen.

Han vill hålla kärnkraftsalternativet öppet, men anser att man inte bör bygga fler kärnkraftsverk förrän man funnit en tillförlitlig metod för slutförvaring av kärnavfallet



Säg att jag har fel, Så ska jag gå.

Hallå :) Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, min dag börjar klarna upp sig nu äntligen. Sovit så himla länge, och känns som jag precis vaknat. Men det har jag faktiskt inte, utan tror jag tog mig upp vid 12, medans mitt nattliga besök låg kvar och snozza, hon kom upp en halvtimme efter tror jag det var. Och då krävde hon kaffe, som tur hade jag redan satt på det. Så det  var inga problem :) Och nu ska jag göra mig iording lite smått och möta pappa en snabbis bara, sen så blir det en promenad runt med musik i öronen igen, och sen träning idag igen. Jisses vad jag ligger i, men träningen är ju först vid 18.30 och promenaden snart. Så det blir nog bra i längden. Lika bra att passa på medans jag är ledig!

Ja sen efter träningen blir det hem och inte göra nått speciellt, utan bara laga mat tror ja. Och imorgon är det jobb som gäller igen, Sen har jag bokat hela den kvällen med rebeccah, och sen fredag så kanske man ska ut. Frågan är om man ska på harrys,ankan eller arena.. ;) Har inte riktigt bestämt mig där ännu.

Men men allt ordnar sig efter tiden eller hur? Ta dagen som den kommer, heter det väl! Men nu ska jag gå och möta min far. Ha en underbar dag alla!

Puss & Kram


förstår du vad jag menar?

Nu har jag vart ute och gått, och det var riktigt skönt! Var ute i ungefär en timme och bara traskade omkring med musiken i öronen. Känner mig mer pigg nu, nu ska jag ta mitt efterlängtade kaffe och sen blir det att göra iordning sig inför träningen! Sen efter det blir det hem och ta en dusch sen får man nämligen besök av snuttan. Ska bli skönt att bara pratat skit hela natten :) var ju ett tag sedan nu! haha. Men annars har jag inte gjort något mer idag, hoppas alla har en underbar dag och inte låter sig bli deppig pga att vädret är som det är. Det är otroligt trist nu! Men det kommer bara bli bättre man måste ju gå igenom vintern för att sommarn ska komma igen. Se det positivt det kommer jag att göra.

Är livet en enda kamp för värdighet? (jag tror jag förstår vad du menar, en kamp för kärlek, en kamp för det som lyfter och förenar)

Älskade tisdagsmorgon!

Nu har jag äntligen tagit mig ur sängen, har legat där och tänkt på allt. Men nu är jag äntligen uppe, och ska ta och göra mig frukost. Idag är det en väldigt grå dag, en dag som man borde göra massa med vettigt på. Jag tänkte jag skulle putsa fönstren och ta toaletten, men först blir det frukost och en långpromenad med musik i öronen. Bara gå ut och rensa tankarna. Sen vet jag inte vad som händer ikväll, ska ta och prata med snuttan och fråga om vi ska ses. Hon går bara och väntar på att åka till Norge nu. Det gör naturligtvis jag också men, har ännu en arbetsdag framför mig.

På tal om gårdagen, för min dåliga uppdatering den dagen. Jag jobbade, Anna kom in och pratade massa med skit ett tag, hon var ju i Sverige och hälsade på så. Jag jobbade från 11.30 tills 18 så det kändes som en lång dag. Gick inge bra för mig i försäljning heller. Men på torsdag ska jag ta igen det om det finns kunder naturligtvis. Sen gick jag hem och gjorde mat, skulle iväg och träna men blev för trött. Så Anna frågade om jag ville med till Biljard nian men som sagt var för trött. Men hon kom förbi mig efter det, vi köpte "clementiner" och göttade oss med. Så vi satt och snackade skit ett tag sen var det sängen vid halv 2 kom jag i säng. Jag som skulle vända mitt dygn rätt men det går inte så bra.

Men nu blir det frulle och sen en promenad. Puss & Kram Marie

All I want for Christmas is you !!

I don't want a lot for Christmas. There's just one thing I need, I don't care about the presents underneath the Christmas tree. I just want you for my own more than you could ever know. Make my wish come true...

All I want for Christmas is you !!


Och som om längtan inte längre fanns..

Herregud! Vet inte vad jag ska skriva, men känner mig så tom. Jag vet att jag inte ska skriva att jag saknar dig och önskar du vore här. Och det gör jag nog inte heller men allt känns som det har rasat. Jag har en dålig dag idag bara. Har ingen aning om vart detta blir, jag är inte den som har det så här. Jag är alltid den som vart stark och kunna känna att detta går för långt så nu är det dags att säga hejdå.Men dina ögon var farliga att se i. Du fick allt och ingenting. Men herregud, vad håller jag på med. Jag måste laga mig själv, eller hur jag ska beskriva det, jag måste få mig att se på mig själv med ögonen - "hon som har allt"! Jag kan inte ligga ner längre och hoppas att någon ska hämta mig. Därför det är det ingen som gör, jag vet att ni gör allt där borta i Norge för att mitt liv ska bli bättre, förlåt om jag säger det men jag saknar er som tusan varje dag. Det gör faktiskt ont i mig.

Och som om längtan inte längre fanns ,Försöker leva livet som förut.

trött jag blir.

ÅHHHHH!!!!!!!! jag vet inte alls vad jag ska ha på mig, ingen aning alls, hatar detta! BESLUTÅNGEST! vore bättre man hade ett plagg och använde det hela tiden ist. DETTA SUGER FAKTISKT!!!!!!! Snart tar jag bara jeans men det vill jag faktiskt inte ha. men orkar inte tänka på vad jag ska ha på mig! Börjar sminka mig ist så kanske jag kommer på nått bra!

Ha en trevlig kväll ändå!

för i de mörkaste av utrymmen.

Jag hade börjat tro att allt du gjort, var spöken i mitt huvud, inte svek! Jag tänkte att som man bäddar får man ligga. Kan jag ha nåt och göra med att du inte vill hålla mig.Och som om längtan inte längre fanns ,Försöker leva livet som förut. Jag tänkte och alla som jag möter här omkring har bara goda ord om dig. Men ingen ser vad jag ser.

Aldrig mer va vad du sa till mig, Lovar bättring och mitt hjärta viker sig! Aldrig mer blev som ett ord för mig. Jag tar min sans till ro och jag förlåter dig aldrig mer!

Jag låter tiden ta mig framåt och jag blundar för din ångest, dina svek. Jag tänkte för i de mörkaste av utrymmen. Ser jag åter ljus igen, Jag vet jag måste lämna dig!

Men om vi hittade tillbaka ,kan jag då förlåta dig och alla vänner som jag saknat. De säger att det ordnar sig men ingen vet hur du har behandlat mig!


RSS 2.0