The calling - Adrienne


I've been thinking about you, my love
And all the crazy things that you put me through
Now I'm coming around, Throwing it back to you
Were you thinking of me when you kissed him
Could you taste me when you licked his skin
All the while I showered you with trust and promises
What I'm needing now is some sweet revenge
To get back all that I lost then
I gave you all I had to give, but I could never reach you

Adrienne, I thought I knew you
Once again, you used me, used me
Adrienne, I should have left you
Long before you used me, Used me up

Spent my money, drove my car
I treated you like a shining star
But in my sky all burnt out you are
And I'll have the last laugh, when I see you walking with
some other guy
'Cause I know you're gone end up all alone
So take these words, some good advice
All you've done gonna come back twice
You never cared how much it hurt, I really need to tell you

What I'm needing now's some sweet revenge
To get back all that I lost then
I gave you all that I had to give, but I could never reach you

borta bra men hemma bäst

Heeej! Jag sitter hos farmor i gävle de håller på att fixa taket på huset, eftersom de hade börjat regna in, himla hus. Det är fukt på taket säger dom, men inte mögel så det är bara att byta tak. Sen idag har jag vart på stan, köpte mig en lertvål som skulle vara bra mot akne förhoppningsvis så hjälper det. Hoppas de, vore gott isf. Då vet jag vad jag ska önska mig i julklapp av farmor. Sen har jag fått mig 6 par trosor i spets, de ni,  olika färger också, i allt från bebisrosa till turkos och ljusgul fast tror de var någon grön också. Lite olika si så där. Sen har jag fått ett presentkort av farmor på HM, himla snällt, hon tyckte att det kunde vara bra att ha. Så nu får man se vad man ska göra med dom pengarna. Behöver BH och sådant set fast lite kul att proitera det på byxor och sådant nu också. Jag som inte har allt för mycket pengar att leva på just nu.
.
Sen håller de på och ska baka äpplepaj åt mig att ta med hem också, hihi, hon är så söt tycker ja :) Så här uppe trivs man bra fast ska säga att en kväll hemma framför tv:en skulle vara det jag önskade med min hemska värk just nu. Men gnälla kan man göra någon annan gång. Sen här blir det god mat och allt sådant, så trivs bra här. Men men hemma kommer alltid att vara hemma.

Sen tänker ja på resan till bullen om en vecka allt närmar sig sakta med säkert. Men i veckan som kommer ska jag ringa örebro flygplats och fråga hur man enklast tar sig dit, så får man se vad de säger. Om man smartast tar bussen till örebro eller om man enklast tar den bara till karlskoga. Men de får man se vad de svara på och se vad dom säger. Men lika bra att ringa och kolla.

MIN MAGE GÖR ONT!!!!!!!!!!!!!!

Men nu ska jag sätta mig och surfa omkring, kolla lägenheter på blocket och kolla ams.se och sådant. Hoppas alla får en bra helg de ska jag ha, känns skönt att vara borta från karlstad. hihihi.. även fast jag älskar den staden så måste man bort ibland.

Lovehugs Marie

I don't want you to cry.

Don't worry
I promise
It's for the better
So, I think we should let it go now
And maybe we'll find love again

I don't want you to cry
Don't want us to say goodbye
But I know that we're falling apart
I don't need your lies
And if you don't sympathise
Tell me, how will I know who you are?

can you hear me?

Nämen hallåå! Jag är hyfsat glad idag, kunde inte sova inatt alls. Alla tankar om detta snurrar bara runt, jag har ingen aning, tur har man en vän som sitter vaken i norge också! Hon har alltid dom bästa svaren, de svaren jag vill höra iaf.

Men nu ska jag sluta gnälla eller öppna mig för mycket i min blogg. Tänkte få ner vad jag har gjort idag, lunchade med marie jonson på stan, var otroligt gött, alltid gott med mat. Jag åt en kyckling sallad, och sen drack vi kaffe på melkers i duvan var vi. Pratade mest om vad som kommer hända framöver, hur mitt liv kommer se ut och hennes och fredriks också. De har ska ju flytta nu iaf, jag vill också ha en ny lägenhet, en mindre så den blir mysigare.

Idag ska jag åka till Gävle och hälsa på farmor ska vara borta hela helgen. Så det blir ingen fest eller så utan bara mys och sköna grejer, bli omhändertagen ;D Så jag kommer först hem på söndag och på måndag ska jag på interjuv som jag verkligen ser fram emot. Ja annars drog jag igång med träningen igår också, har ju therese som träningspartner nu. Det var göttt!! Men men nu hoppas jag att mamma kommer snart. Pratade med dom för 5 minuter sedan och då hade de precis åkt förbi säffle.

Hoppas alla får en underbar helg så hoppas jag att jag också får de, och att jag inte kommer sakna karlstad allt för mycket. Haha,vilket jag inte tror men ändå man vet ju aldrig.

Sen ville jag skriva att jag har väldig ångest inför framtiden, någon som har ett tips vad man ska göra? Jag vill tjäna pengar sen har jag en dröm att åka till thailand och åka omkring där i 2 månader eller nått, men hur ska man få råd med det och vad ska man göra sen efter de, om de någon gång inträffar. Någon som vet vart man ska börja?

Tycker om er. Lovehugs Marie


Smile :)

You are no longer my business it is all up to you
Will have to find a soft heart in somebody new
When friends are calling me mad for staying this long
There is nothing I'd rather want than to prove that they are wrong.

But I don’t really care.

I feel so untouched and I want you so much. That I just can't resist you, It's not enough to say that I miss you. Don't even think about what's right or wrong, wrong or right. 'Cause in the end it's only you and me and no one else is gonna be around. (the veronicas - untouched)

Hejdu, eller hur ska jag börja idag. Jag har egentligen inget vettigt att skriva, men känner att jag vill skriva av mig ändå. Ja idag har jag vart på polisen, fixat pass till våran underbara resa. Jag ser verkligen i fram mot den! Som sagt åker till Bullen den 9 sep, ska bli så himla skönt. Vääärrrmmmeee, here i come. hihi :) Sen har jag sprungit på klasskompisar på stan och de känns så jobbigt, saknar verkligen allt vi hade, de var min familj, det var alltid nått med de, känns så himla tråkigt att allt är över. Alltid någon som hade nått att snacka om på morgonen de som hade hänt i helgen, och allt som var så bra. Jag saknar de så mycket, ingen som kan någon som kan ersätta dessa 3 år från mig, mina bästa 3 år här i livet (och nu grinar ja). När personer säger - fattar inte hur du kan sakna skolan så mycket. Så vet jag inte vad jag ska svara men jag har lärt mig så extremt mycket av den klassen och av den skolan. Kan bara hylla den även om den hade sina brister också. Många orkade inte med det dära med att stå på egna ben, många vill ha lärarleda lektioner och göra sina prov, vi hade en lektion och sen ingen mer på hela veckan utan en uppgift vi skulle göra på de tiderna ist. Men jag lärde mig att stå på min egna ben, hade man nått problem så hade någon alltid tid om det inte var din närmaste kompis i klassen så kunde man alltid prata med någon annan eller så kom lärarn med kaffe och frågade verkligen hur allt var de lärde sig hur man såg ut när man inte mådde bra och när man var lycklig över nått. Minns den gången i 3:an då vi bara satt och prata på turism lektionen för att narcissa ville att alla skulle må bra oavsett. Vi satt alltså i två timmar och bara pratade skit om allt och ingenting. Det gjorde att man orkade med de andra lektionerna och resten av hela den veckan. Skolan har verkligen vart som en trygghet för mig, de fick mig att stå på egna ben och de lärde mig att klara man inte hindret idag så kommer man inte klarat de imorgon heller så det var lika bra att ta itu med sina problem samma dag, så kunde man somna gott den natten med. Och mottot rektorn inskaffade var att man får faktiskt inte större hinder än vad man klarar av. Jag kan bara säga att jag saknar det!! Jag saknar det!! Min enda trygghet! Mitt enda mål!! Min dag!! Ingen som inte gått på infokomp kommer att förstå. Vi är en speciell sort :)

Sen har jag naturligtvis personliga problem också. Jag vet inte vad jag ska säga men jag vet att jag skulle behövt stefan med sina pikar brevid mig nu. Om det där löftet jag gav i årskurs två, om att leva som i mottot behandla andra som du själv vill bli behandlade. Och om jag lyckas vet jag att jag inte gör men jag försöker så gott jag kan. Jag försöker verkligen vet inte hur ni vet hur svårt de kan vara, men det rebecka sa idag och igår och ja påminnelsena, jag vet inte vad jag ska säga och vad jag ens har gjort dig. Det var verkligen inte min menning att få dig att känna dig liten, därför du ogillar mig så skarpt så du skulle skälla ut mig och det är verkligen en av mina önskningar just nu. Jag skulle vilja vet varför? varför min vän ska behöva otrevliga sanningar om mig förstår ja inte, har du nått emot mig så kan du väl säga de direkt. Jag överlever och de vet du. Blanda inte min rebecka, jag kommer aldrig göra nått mot henne. aldrig! jag lekt väl med dig med rebecka är mycket vuxnare än vad du är, och hon betyder mycket mera. Så herr nordlander ge fan i att prata om mig, de ställer bara till med problem och du har förstört tillräkligt i mitt liv. But tonight, I just don't really care.

Och de postiva....hihi! Jag är glad idag, känns så otroligt gött! Jag njuter av livet, med en viss sak måste jag bestämma hur jag vill ha det. Jag vet vad min rådgivare tycker, och jag vet inte om jag är redo. Men man ska väl låta tiden ha sin gång! Hihihi... elller måste jag bestämma mig idag? Jag kan inte låta det rinna ut i sanden right?

Don't even talk about the consequence. Cause right now you're the only thing that's making any sense to me and I don't give a damn what they say, what they think think. Cause you're the only one who's on my mind,I'll never ever let you leave me. I'll try to stop time for ever, never wanna hear you say goodbye (bye bye bye).

Everyone falls,But not everyone rises.

Don't close your eyes
They may not open
What if they open
Would you be alive

Everyone falls
But not everyone rises
Why don't you get up
And rise again for me.

What if the world were
a little more perfect
Would you stop crying or
would you take the leap
What if the world
were a little more perfect
Would you open your eyes
and blink again for me

What about friendship
What about friends
You said the whole world
was against you
And it all had to end

What about love
What about family
What about all that
you have to live for

it isn't easy here without you
Why did you leave me
What am I supposed to do
(without you)

ett ögonblick som räcker livet ut.

En fredagskväll - hemma och ska diska får besök om timme ungefär :) Sen får vi se vad som händer, jobbar min sista dag imorgon så. Sen är jag mellan två jobb. Men men skriver nog inatt igen. Då de redan har gått till arena. Nu ska jag diska och kanske ta en promenad om jag hinner.

Lovehugs Marie :)

Nelly - In god's hands

I looked at your face I saw that all the love had died
I saw that we had forgotten to take the time
I, I saw that you couldn't care less about what you do
Couldn't care less about the lies
You couldn't find the time to cry

We forgot about love
We forgot about faith
We forgot about trust
We forgot about us

Now our love's floating out the window
Our love's floating out the back door
Our love's floating up in the sky in heaven
Where it began back in God's hands

You said that you had said all that you had to say
You said baby it's the end of the day
And we gave a lot but it wasn't enough
We got so tired that we just gave up

We didn't respect it
We went and neglected it
We didn't deserve it
But I never expected this

Our love floated out the window
Our love floated out the back door
Our love floated up in the sky to heaven
It's part of a plan
It's back in God's hands
Back in God's hands

It didn't last
It's a thing of the past
Oh we didn't understand
Just what we had
Oh I want it back
Just what we had
Oh I want it back
Oh just what we had.

Lösenordsskyddad!

Nu har jag låst min blogg :) Bara till för mina egna gulleungar.

But my smile, still, stays on.

Whatever happens, I'll leave it all to chance.
Another heartache - another failed romance.
On and on!
Does anybody know what we are living for?
I guess i'm learning
I must be warmer now..
I'll soon be turning round the corner now.
Outside the dawn is breaking,
But inside in the dark I'm aching to be free!

The Show must go on!
The Show must go on! Yeah!
Ooh! Inside my heart is breaking!
My make-up may be flaking!
But my smile, still, stays on!
Yeah! oh oh oh

My soul is painted like the wings of butterflies,
Fairy tales of yesterday, will grow but never die,
I can fly, my friends!

små små ord om...dagen!

The words I need to hear to always get me through the day and make it ok. I've never felt this way before. Everything that I do reminds me of you, And the clothes you left, they lie on the floor. And they smell just like you, I love the things that you do ♥ (When you´re gone - avril lavinge)

Hello you! Denna dagen har vart så dryg, känner lite töligt att det inte händer ngn förändring. Jag går på jobbet in och ut hela dagarna, och idag har vi verkligen inte haft mycket att göra, så kanske därför jag är så trött. Eller om man får skylla på vädret så gör jag hellre det. Känner ni också denna jobbiga ångest för att hösten är på väg in? Jag har sådan hemsk ångest vad har jag gjort hela sommaren, har det vart någon sommar ens? Usch, fast det har hänt mycket så känns det inte som det har vart sommar.

Och nu kommer hösten, usch, det blir mörk med ljus och mys. Fast det betyder att det snart är jul, jag älskar julen :) :) Så det ska man tacka för, fast den julen kommer inte bli samma som alltid,eller ska hem till familjen men sen är det att hoppas att jag hittat ett ställe där man kan vara bara. Kanske firar jul i sälen men ett jobb på köpet ;D hahaha.

Ni vill verkligen inte veta vilken låt jag lyssnar på nu, ah världens vackraste låt och sorligaste låt. EVERYTHING - ANNA VISSI. Greklands bidrag till Eu, i den låt tävlingen glömt bort namnet. men det var några år sedan, grinar alltid nästan när jag hör den! Usch,så tragisk :) Men så verklighets trogen :) Stämmer in,alla kommer uppleva de någon gång i sitt liv.

Hoppas alla har haft en bra dag! Det har jag haft:)
Jag vet inte hur jag ska göra med mitt liv, måste ringa fia! Ska vi till sthlm eller ?
HAHA:)

Nu ska jag gå och sätta mig och titta på SATC :) God natt!

Lovehugs marie

Jobb sen städ;)

Hallåå,om vilken sekund som helst ska jag iväg till jobbet! Idag har jag vart på ams, var där vid 10 och så nu sitter jag och äter knäcke macka, funderar på om man kanske ska gå tidigare dit idag:) haha. Men innan jag har bestämt mig så är jag säkert sen som vanligt ändå:)

Sen efter jobbet ska jag hem och ta tag i att städa och rensa ur min garderob:p där finns bara massa med onödigt som jag inte använder.haha:)

men nu ska jag göra nått vettigt de sista minuterna:)

Lovehugs marie


Sista veckan på jobbet.

Idag är det tisdag för de som har glömt bort. Jag börjar jobba om en timme, härligt! :) Börjar min sista vecka på jobbet, jobbar nu tills lördag bara sen är det slut. Detta har vart en skön och trevlig sommar trots allt. Och nu är det dags att ta tag i sitt liv, komma på vad jag ska göra. Men alltid ordnar det sig :)

Jag måste ner till polisen också, får ta bussen dit på torsdag. lala, men det känns som en onödig utgift fast den är nödvändig väldigt nödvändig. haha:) Men ja kanske ska man ta och vila den sista halvtimmen innan man måste röra på sig. haha :)

Och  en sak till, anna ringde igår på kvällen. Hon hade "hört" att jag träffat nån, hmm, detta känns konstig den ända som jag sagt de till med namn och grejs är min lilla rebecka. Och hon snackar nog inte så jäkla ofta med anna. Ah,känns som detta är otroligt jobbigt, fast ändå inte. Hon tror att hon vet fast hon vet inte nått! hahaha :) Nu ska jag sätta mig framför tv:n.

Hoppas alla får en underbar dag! Lovehugs Marie

måndags afton!

Varför är det alltid så att När det ena könet blir intresserad så drar den andre sig tillbaka.. och blir det tvärtom efter ett tag .. så drar den andre sig tillbaka.

Lite filosofisk=)

BULGARIEN!

Den 9 september ska vi åka från örebro till bulgarien. hihi.

 

Nothing else can stop me if I just believe.

Godmorgon, nu måste jag in till stan. Skulle upp till ams innan jag möter båda rebeckorna :p Annars har min natt vart underbar, gud vad mycket som finns i huvudet en sådan härdag! hihih, men idag kommer anna gull hemma, en stund får se om vi hinner ses har ganska mycket omkring mig. Har lovat therese att följa med henne till 3 butiken för att skaffa internet så det ska jag nog göra. Sen så ska jag nog göra, lite mer måste ha nya trosor och sen det stora måstet - Jag måste städa!!!!! Jag ogillar skarpt att städa. men nu har det gått till en gräns. haha :) I'm leaving, wish me good luck.

Nothing else can stop me if I just believe, And I believe in me. ♥

I can do it all, open every door
Turn unthinkable to reality
You see I can do it all and more

Believing as long as I'm breathing
There is no limit to what I can dream
Believing mission to keep climbing
.


Söndagskvällsmusik

The rain is falling, it's close to midnight
You say: I love you

I hold my breath then, down by that streetlight
I lie, I love you too

( Vilka problem jag har :p )

We are free and we are perfect

We are free and we are perfect!!

Let's play this song, on and on, until the dawn and never let them win.
and every minute needs the hour, every day demands a night, every giant supernova hits the city with your light.
Movie-stars and grand directors, silver screens and MTV's, gods and angels all around me fills the air like little bees.
I don't need no superheroes, I don't care for gods with wings, I hear teardrops on the pavement when Lady Stardust sings


Lördag idag :p

För att börja skriva nått så kan jag skriva att jag står på jobbet, har vart skit mycket att göra mellan 11-14 nu har jag inte haft många besökare den senaste 20 minuterna. Sen kanske man ska berätta att man var på arena den igår, men var max där i 45 minuter, sen mådde jag inge vidare känns inge bra att stå där nu och ha kul. haha, men kanske bara för att det var arena också. Ska se om nöjes kan få mitt liv på fötter igen, ska nämligen dit och testa ikväll!
annars är jag i en stor kris? - haha så skulle iaf hanna sagt :)

Men men igår var man ute då kan man säga. Snart stänger ja denna tiden har gått fort.
hörs säkert mer senare.

Lovehugs Maarriieeee

darling, friday night :)

Idag är det fredag, och jag ska ha en lugn hemmakväll. Ja, sluta tjata hela tiden, jag vet jag har blivit torr, men kommer snart igång igen. Känner att allt bara skulle blev fel att bland ihop dessa känslor med sprit nu så jag skiter i det ist. Känns ganska moget sagt, fast allt skulle bara bli fel och det vet vem som helst. Och nu ska jag iväg till jobbet! Gör dagen själv så ska bara dit och byta av han som står där nu. Hoppas det blir lugnt där med.

Jag väljer just nu att tro på framtiden, jag vet vem jag är och jag vet att jag står med båda fötterna på jorden.

Lovehugs Marie

gud så vackert.

"Sometimes second chances work out even better than the first because you learn from your mistakes."

denna torsdagen :)

Hallå där ute i regnet. Fast nu har det slutat så det är ganska fint väder. En sommarkväll liknar jag det med, ser otroligt fint ut när man tittar över kanalen ;)

Skönt att hanna sov hos mig inatt, skulle nog inte klarat av att vara själv. Tyvärr så ringde hennes klocka allt för tidigt, vid 07 skulle vi upp och iväg. Så det är en omställning när man annars brukar gå upp vid 10 :p Men men tog bussen hemifrån vid 07.50 :) Så kom dit vid 10 över 8. När hon kom dit så, var det inskrivning och allt sådant. Sen var det att leta sig rätt väg dit. Kändes jobbigt, hade inte lite menssmärtor inatt heller, men de gick över ganska snabbt. Där fick man byta om sen ett samtal och sen vänta, och vänta. Sen kom de och hämta en, Sen vet jag inte så mycket mera, haha, låter inge vidare. Men hon sov hela tiden, haha, så hon sov som sagt, men allt hade gått bra! Men jag mår bättre än vad de trodde, nu har hanna dragit till Niklas hon kommer snart igen :)

Ska var här tills hennes älskade slutar.

Nu ska jag diska lite tror ja, Imorgon blir therese karlstabo! hihi, vad kul för henne! Mona har också hamnat sjukhus, usch, men hoppas hon klarar detta. I think about her.

Lovehugs Marie

grubbelsmurfen

Dagens låttext den betyder mycket just nu.

Jag sitter här eller går omkring
Och grubblar och funderar över tusen ting
Som varför vi smurfar jämt gör som vi gör
Jag grubblar på allt och undrar varför
Men aldrig nån som svarar
Så jag undrar.. hmm..
Ett ord kan va långt, men mena nåt kort
En mikroorganism består om det är ett sort
Och varje språk har egna ord
För sol och stormar, himmel och jord
Men nu har jag en fråga
Ja, så jag undrar.. hmm..

Så varför det och när och hur
Varför finns det stjärnor, är det bara tur?
Och är vår himmel störst?
Och vilken stjärna faller först?
Och det är en sak, jag grunnar på
Att Trädgårdssmurf har gröna fingrar fast dom är blå
Så underligt med frön

Som blir en planta frisk och grön

Crossfire - LADY

so lady, you know i cant erest you from my mind
you drive me crazy when i see your body wind
like a stanjendsmind you wastin your design ohoo
so lady, you know i have to make your body wind
you drive me crazy when i see your body wind
wanna bomp it wanna bomp it wanna wind ohoo
so lady, lady

yes baby keep it bomp or roolin'
i like the way you swing and you stroolin'
cause you drive me out the controlin'
drop my soon, now swaak and rooll in
yes baby keep my vision tipsy
go ahed keep doin it nasty
i like the way you flex it, roughin, chippin act sick sick sick sick

and when i get there yes i really puchin it
and i wont stop until you drop when i begin
send it in, send it an and send it to send it to send it to

nyss vaknat.

Hallå! Ja då har man nyss vaknat, när jag kom hem från jobbet så käkade jag mat sen så gick ja och la mig, har aldrig vart så yr i hela mitt liv, så somnade ganska fort. Men sov inte så länge ändå. Somnade vid 20 nått, och vaknade nu kvart över 9 för att lindisen ringde. Såå... men det var iaf en timme man fick sova :) Nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska bli 23, då är det nämligen SATC! måste ses. Viktigt det dära.

Angående gårdagen så hände det ganska mycket, var igång från 11 - 24 tror ja. Men trevligt var det med, Therese tog lägenheten vi tittade på så hon var glad och nöjd, bara för att vi såg/ tittade på den  så var vi tvungna att åka till IKEA. Så då gick vi där, kände att det var skoj, åt mat och kände oss som en stor familj. Hon inskaffade sitt första porslin och allt var skit kul faktiskt. Så där i från tog ja och hanna bussen hem medans Therese åkte till åmål. Så hanna följde med upp en sväng, pratade och käkade chokladbollar :)

Sen så fråga sabina om jag skulle med henne och pernilla på bio och eftersom jag inte hade nått bättre för mig, haha, eller nått så gick vi på bio, det var kul och avslappnade. hehe. Så då var man först hemma vid 24, så då drog vi i säng. Själv skulle man ju jobba idag så gick upp vid 09, skönt att jag alltid har sovmorgon. Sen fick man tid på skin deep imorgon, så ska dit då också :) Sen är det jobb imorron igen, på torsdag är man ledig och sen jobbar fre-lörd.

Sen när jag vaknade också, så hade det börjat regna. Linda har skaffat jobb åt mig här i karlstad. Vad underbar hon  är, ska ordna det när jag slutat på phone house. Men kanske ta och titta på nyheterna nu vid 22. Detta har iaf vart mina dagar, denna veckan.

Dagens låt också - Crossfire - lady :)

Lovehugs Marie

Måndagen!

Yeeaah!!  :) Nu ska jag in och möta darling i stan, vi ska upp till stub och hämta nyckel sen drar vi och kollar på den lägenheten hon skulle vilja ha. Åh så glad hon kom in på univ. skit skoj!! Nu ska jag dra som sagt!

Lovehugs Marie

Sunday,Sunday.

Varför drömma när verkligheten överträffar allt?


Roligt test :)

Haha, var inne på navas sida och hittade att hon hade gjort test, detta var jag bara tvungen att pröva. haha, om ni har tråkigt så kan ni gå in på http://www.testportalen.se/

Du är 18% ond!

Du är en aningen ond, fast i smyg!


Älskade söndag


Hell yeah :-) Idag är livet ganska bra, sitter och grubblar ifall man skulle dra till Hagahallen och inskaffa sig mat. Men först blire en dusch isf. Vaknade ganska tidigt idag, vid 10 var jag upp, käkade frukost och vart ute och gått. Sen när jag kom in kolla jag på film, den var bra, längesedan man såg den, Oceans Eleven :) Sen har jag pratat med mamma i nästan 40 minuter så det var trevligt! Nu ska jag in i duschen, hoppas alla njuter av denna söndagen. Kramar Marie

And I asked her for some happy news.

Herregud, vart är du när jag behöver dig som mest!

Ja, i här inte alla fall. Jag vet att jag måste, jag vet det, men det spelar ingen större roll just nu vad jag vet! Därför jag orkar inte mer, jag bryter ihop. Kanske för att jag har en viss ångest över att jag sitter hemma själv, en lördag kväll, ja kanske därför. Men annars är det inget speciellt tror ja. livet suger just nu, det måste jag erkänna, jag vet verkligen inte vad jag vill, jag ser mig utan någon framtid. Hur fan kan det bli så? Ja, jag överlever det gör jag alltid. Jag bara undrar hur många nätter jag kommer grina mig till sömns innan jag förstår, att detta är det bästa som kunde hänt.

Älskar dig så grymt mycket och saknar desto mera. Och Rebecka vad vill jag skriva till dig, just nu förstår jag inte riktigt hur du tänker. Det är nu jag behöver er som mest, och så låter du det gå ut över mig. Jag vet inte ens vad jag har gjort. Snälla om du läser detta, kan du väl även om jag har gjort fel så tar jag väl den skulden, jag orkar inte detta just nu, slå mig en signal då.



A long long time ago I can still remember
How that music used to make me smile
And I knew that if I had my chance
I could make those people dance
And maybe they'd be happy for a while

Did you write the book of love
And do you have faith in God above
If the Bible tells you so
Now do you believe in rock 'n roll
And can music save your mortal soul
And can you teach me how to dance real slow

Well, I know that you're in love with him
Cuz I saw you dancin' in the gym
You both kicked off your shoes
Man, I dig those rhythm and blues .

haha, självklart.

Det är absurt att dela in människor i goda eller onda.

Människor är antingen charmerande eller tråkiga.


so here's your last chance for redemption.

And I'll be the first to go
Don't wanna be the last to know

I won't be the one to chase you
but at the same time you're the heart that I call home
I'm always stuck with these emotions
and the more I try to feel the less I'm whole

My tears are turning into time
I've wasted trying to find a reason for goodbye.


cause if the world is spinning and I'm still living
It won't be right if we're not in it together
tell me that it's over

And I'll be the first to go
Yeah, I'll be the first to go
Don't wanna be the last to know

Over... Over... Over...

(Honestly tell me
Honestly tell me

Don't tell me that it's over
Don't tell me that it's over)


i'm back

Efter min ledighet så har jag nu äntligen kommit igång, har ju vart ledig i nästan en vecka. Så det var faktiskt skönt! :) Detta var ju perfekt tid att få vara ledig på efter allt som hänt. Att få tänka en stund var det bästa som kunde ha hänt. Men nu är jag tillbaka i livet igen.

Så nå vad ska jag skriva här då, jo att min dag kommer att gå ut på att kolla på tv:e och bara njuta av min underbara lägenhet jag har. ska verkligen inte ut på ett tag, ska ringa komvux och plugga upp mina betyg är jag ganska sugen på om man inte får jobb i norge då. Därför sthlm verkar det inte bli nått med nu tyvärr, och precis i denna sekund så hörde sofia av sig. Hade fått svar, på våran annons :):):):):) Så nu tvivlar jag igen. Men snart slutar jag iaf. haha, underbart! :)

Nu börjar jag bli hunrig. Hörs senare! Lovehugs marie


dagen i ära.

Hallå! igår blev det inget skrivning här, hade fullt upp från 10 - 23 :) haha, började med att rebecka kom på besök, sen så fick vi för oss att vi skulle åka båtbuss vilket vi gjorde, fick tyvärr inte plats på den som gick karlstad runt, utan vi åkte ut till marieberg ist. Men det var lika mysigt de, när vi kom tillbaka så gjorde vi soppa till lunch/middag och det var bara gott, riktigt mumsigt. Då kom också Evve på besök, instigande i lägenheten :) Så det tyckte jag var riktigt trevligt sen skulle hon iväg och jobba så, då rörde hon på sig. Och rebecka skulle iväg på bio så då fick jag tid för mig själv, ringde mamma och pratade med anna för första gången sedan hon åkte. Hon hade det ganska bra, och det kändes skönt att höra.

Sen kom lill navas förbi en snabbis och skulle låna minnesuttaget som jag har därför hon skulle ha in bilder på datan då! Sen efter hela min vänskapskrets vart här, så var klockan 20 eller nått, och då fastande jag framför tv:en, en bra serie som gick. Sen efter den så ringde rebecka och de var på score, så jag satt på mig kläder igen och gick ner till dom. Hade trevligt, men sen skulle de vidare in på harrys och jag kände inte för att gå in där så då drog jag hem. Satt och hängde framför tv:en och datan. Kunde inte sova igår så livet, kändes piss, somnade vid 02 tror jag efter allt grubblande. Vaknade 07 imorse av regnet och kollade då ut, det såg ut som CCC har öppnat igen, det lyste där inne. Skönt att de också kommit på fötter.

Sen somnade jag om och vaknade 09 igen, har legat och vridit på mig sedan dess och nu har jag äntligen kommit hit.
Idag är det en jobbig dag som inträffar men inget jag kommer skriva i min blogg. Hoppas alla får ha en toppen dag iaf. Imorgon börjar jobbet igen.

Lovehugs Marie

Det går framåt.

Hallååå! sen jag skrev sist så har jag gjort toan och köket!!! WOOWW! ville bara skriva ner det! hehe:D
Skriver säkert, mera sen! Lovehugs marie

cleaning up today.

Idag ska jag bara städa. Städa så det är skit fint! Men ska sätta igång nu! Måste få skriva att therese var här igår och idag, hon har kommit in på univ. Det är så kul! Grattis gumman, så igår gick vi ut och firade. Men det var inte så kul så vi gick hem ganska tidigt! Kom in gratis också, angelina skrev in oss på gästlistan! hehe :) Men nu måste ja komma igång! Ha en treevlig dag alla, skriver ikväll igen! thanks! Puss*

How did we get this far in life?

I don't know what people say but,
I know that it's been on my mind
It feels like that I'm doing wrong yeah,
and it feels like, I cannot find
All the things I should regret,
give me just one clue

Please tell me you haven't been hurt now,
I don't mean it, that's just who I am
Oh mother, you have told me all the right things but now I'm bad

Can I leave it all behind,
I use to be one of a kind

Are you ready, are you ready now?

How did we get this far in life?

Jag är stark,jag klarar detta!


Jag är stark,jag klarar detta! :)

Självklart!

Jajamensan, såklart det ska regna bara för att jag är ledig! Men nu blire frukost och sen sätta mig och glo  på tv:e sen ska jag nog ta tag i disken, diskade igår faktiskt men blev mer disk efter matlagningen! haha :)

Ha en bra dag alla! Lovehugs marie

jag kanske överdriver.

Hej,tänkte hinna slänga ner några ord här innan jag måste iväg till jobbet. Måste gåom 5min, haha:) Sista dagen denna vecka, imorgon ska jag göra mina naglar. Jag längtar :) Sen är jag ledig ända tills fredagen veckan därpå, så får lång ledigt, känns gött. Sen har jag bara två veckor kvar tyvärr. Men men vad man ska göra då, är fortfarande ett stort frågetecken! Måste springa nu!

Lovehugs marie

RSS 2.0