Horoskop.

Oxen 20/4 - 21/5


Dagshoroskop - fredag 11 april

Dina kontakter med människor i din omgivning präglas av en omsorgsfull ton. Olika behov är svår att jämka samman, även om man gärna vill komma närmare varandra.

Veckohoroskop - vecka 15

När din härskarplanet nu rört sig in i Väduren känner du ett akut behov av att dra dig undan sociala engagemang för att tillbringa mer tid med ett inre känslomässigt arbete. Du vill vara fri och oberoende, eller åtminstone kunna göra det som faller dig in utan att andra lägger sig i. Kanske gör du klokast i att förenkla ditt liv genom att bryta förbindelser eller avbryta projekt som du inte har tålamod till, men samtidigt är det viktigt att du under transformationers gång inte kastar ut barnet med badvattnet. Det är också viktigt att du inte ger dig in i argsinta dialoger som skapar splittring och stress. Tillåt dig att vara lite mer tillbakadragen och att njuta av det.


Månadshoroskop - april 2008

Den 6 april rör sig din härskarplanet Venus in i det dynamiska tecknet Väduren. För din del innebär det dock en övergång från en period av stor social rörlighet till en period när du behöver dra dig tillbaka och se till dina inre behov. Övergången sker dock inte alldeles smärtfritt, utan börjar med något slags kris som mycket väl kan innebära att du får anledning att ifrågasätta en del av dina egna övertygelser - kanske till och med överge idéer, studier eller framtida planer som du nu inser att du helt enkelt inte har tålamod nog att genomföra. En rejäl omvärdering av din syn på världen omkring dig kan bli fallet.

Det mesta av det som känns jobbigt under månaden handlar mindre om någon konkret verklighet och desto mer om egna inre processer, även om kommunikationen lätt kärvar. När partners är lättretliga tenderar du att agera på samma sätt, något som blir särskilt tydligt under månadens andra hälft när du kan lätt blir förbittrad över sådant som du upplever är orättvist. Du blir också lätt stressad när omgivningen ställer krav på dig, i synnerhet i samband med undervisningssituationer och studieprojekt.

Vissa saker förbättras radikalt vid tiden för fullmånen den 20:e. Du börjar då utstråla en starkare självkänsla och upplever en fastare beslutsamhet grundad i att du nu har en idé om hur saker och ting verkligen ligger till. En känsla av att du nu kan få till stånd förändringar ger dig mod att överge en handlingsväg som inte längre tilltalar dig. Du står fast som berget, och alla som inte håller med dig kommer i slutändan att bli tvungen att erkänna att det ligger en hel del i det du säger.


Kommentarer
Postat av: Natalie B

Hej!

Om du inte redan deltar, får du gärna vara med i min tävling: http://natalieb.blogg.se/tvling.html
Du kan vinna ett hemligt paket till ett värde av TUSEN KRONOR!!

Annars önskar jag dig bara en fin dag!

2008-04-11 @ 16:00:43
URL: http://natalieb.blogg.se
Postat av: j0z

haha ja de är väldigt ovanligt att de inte vet ett skit :S ! fan va dålig information de är på vår skolan :S dom behöver fan en utskällning allihop !! fan ja hämtade min studentmössa förut :D den va skit snygg, ja är as nöjd :) TUKL texten va ju skit snygg :D ja tog den dyraste mössan och är jätte nöjd, va tog du?

2008-04-11 @ 20:03:21
URL: http://jozefinnilsson.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0