Månadshoroskop - mars 2008, Oxens tecken :)

Månadshoroskop - mars 2008

I början av månaden befinner sig Venus tillsammans med drömmarnas och fantasins planet, Neptunus. För din del innebär detta att mycket fokus hamnar på ideal som rör yrkesliv och karriär, och du kan hysa en önskan om att slå dig samman med inspirerande individer och grupper som har ett eller annat slags kreativ vision. Det är en fantastisk tid att kommunicera via massmedier, och också utsökt om du är engagerad i något slags humanitärt arbete. Å andra sidan kommer du sannolikt att uppleva rutinarbete som trist och oinspirerande.

När Venus rör sig in i Fiskarnas tecken den 12:e mars drar du dig undan projekt där du är mer eller mindre anonym, bara en bland många, och fokuserar på de kreativa ideal som ligger dig varmast om hjärtat. Du är inte ensam om detta, utan en eller flera vänner kan vara beredda att göra gemensam sak med dig så långt det nu bär.

Omständigheter kring samarbete och partnerskap svänger under månaden. I den mån som någon lyckas lösa en del svåra familjeangelägenheter gör detta kommunikationskanalerna friare. I alla fall när ni lyckats reda ut någon principsak där ni kanske tidigare varit oense. Att lägga alla korten på borden fördjupar kommunikationen på sikt. Du verkar också vara beredd att gå ganska långt för att återfå balans och harmoni i relationer, men du är inte beredd att offra din frihet eller dina vänner.

Kommentarer
Postat av: KARLSTADSTREETSTYLE

Hej! Spana in KARLSTADSTREETSTYLE, som är en nystartad blogg. Ha det bra!

2008-03-09 @ 19:34:56
URL: http://karlstadstreetstyle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0